forum.gif
Pa santīmam dienā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pa santīmam dienā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.07.12 19:22
 citēt
gaiša doma!
Publicēts: 23.07.12 19:55
 citēt
ar utopismu sirgstam?
Publicēts: 23.07.12 20:33
 citēt
Esmu nopīpējis 20 gadus, tagad 18 gadi jau kā esmu atmetis, varu ieteikt veidu, kā diezgan viegli var sakrāt gan jēdzīgam objektīvam, gan arī ko piemest referendumam.
Publicēts: 23.07.12 21:16 labots
 citēt
Schneider:Esmu nopīpējis 20 gadus, tagad 18 gadi jau kā esmu atmetis, varu ieteikt veidu, kā diezgan viegli var sakrāt gan jēdzīgam objektīvam, gan arī ko piemest referendumam.
domā atmetot pīpēšanu var sakrāt??
a ko drīt, ja neīpē?? mož sākt pīpēt, tad atmest un tad būs brīvi līdzekļi! :bad_smile:
Publicēts: 23.07.12 22:58
 citēt
Ja es būtu tik baisi mazturīgs,ka nu dienā viens saņķiks jāietaupa,tad diez vai es to darītu referenduma un politiķu dēļ.Gan jau tādā situācijā cilvēkam ir svarīgākas lietas kur naudišu tērēt..Tas pats ar kamerām.Tā nav pirmās nepieciešamības prece.
Publicēts: 23.07.12 23:59 labots
 citēt
es daudzturīgajiem, kuri no Dieva 1/2-es nevēlās, ka kāds rosina referendumus, iesaku nosprāgt lielās mokās. dzīve postpadonju Latvijā skaidrā pārāk grūta, bet izdzersim kādu maziņo, nu, 0,7 l mazāk un nahrenizēsim shit'o idijōtu un kretīnu bandu! kaut pideriem par naudu atdosimies, bet nahrenizēsim shit'o valdību! :face-sad:
Publicēts: 24.07.12 18:24
 citēt
tusne:domā atmetot pīpēšanu var sakrāt??
a ko drīt, ja neīpē?? mož sākt pīpēt, tad atmest un tad būs brīvi līdzekļi! :bad_smile:

Nezinu. Bet zinu, ka visi mani paziņas, kuri vairāk par visiem ņaud par grūto dzīvi, 20-30 Ls katru mēnesi nopīpē. Un man vēl pārmet: "Nu jā, tu jau biezais, vari atļauties pa Tatriem braukāt..." Es viņiem pat bez kalkulatora, ar galvā aprēķinu pierādu, ka viņi gadā noļuļķē un nodzer pat divus braucienus uz Alpiem. Tad seko pierastais: "Nu jā, tu jau tas pareizais..."
Bļē, besī ārā tādi! :anger:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):