Sveiki! Ja kadam vel 3. augusts (5diena) nav aiznemts, tad piedavaju nofotografet vienas kaazas +/- 50km no Rigas. Sutiet linkus uz saviem kaazu bilzu portfolio un velamo samaksu.
Man te vieni šitādi šodiem par Ķeguma - Lielvārdes rajonu zvanījās , gribēja maksāt neatceros ~50Ls tipa 100 Baksov Fočiku varot iedot , nekas jau neesot jābildē tik Reģistrācija , Viesu nams līdz mičošanai
Lunis:Man te vieni šitādi šodiem par Ķeguma - Lielvārdes rajonu zvanījās , gribēja maksāt neatceros ~50Ls tipa 100 Baksov Fočiku varot iedot , nekas jau neesot jābildē tik Reģistrācija , Viesu nams līdz mičošanai
Ja šamie var iedot arī līgavu palietot atsūti kontaktinfo
Lunis:Man te vieni šitādi šodiem par Ķeguma - Lielvārdes rajonu zvanījās , gribēja maksāt neatceros ~50Ls tipa 100 Baksov Fočiku varot iedot , nekas jau neesot jābildē tik Reģistrācija , Viesu nams līdz mičošanai
Oi nezinu ko varēja , bet sūtīti pie Ogres brekšiem teica ka "Tam dorogo" , tad sapratu ka IŠTIE
Kārumnieks. Nebaidies, ka tā līgava var būt daudzlietota...
UldisS:a vai tad priekš Ķeguma nav laba cena?... 100 baksi Ķegumā ir gana labi
gana labi - kam ? iedzert, pierīties un maurot RŪGTS līdz nelabumam, pa vidu visam ar nevērīgu šiku spiežot laipni izsniegtā Canon 350 D pogu - jā, lielisks dīls Obligāti vēlama atvešanas-aizgādāšanas opcija, pēdējā vissvarīgākā ! Nū, lai nepalieku ar seju rasolā, no tā bļ#$%^&*() afigenna sāp galva ! No rasola, protams ! Uneeee, bildes atdodu neatejot no kases..... Rakstiet visi, kam vajadzīgs šādas kvalifikācijas profesionālis ar augstu pašvērtējumu un citām šanām...........
Rolands66:Gan jau ,ka jābļauj "gorjka",tas radikāli visu maina.
par atsevišķu piemaksu, šmaķ maķ, esmu gatavs pārkvalificēties !!! Turklāt krieviski gvlezu jau tad, kad pii vēl nebiju apgānijis ar savu es............... Tā ka uzskatu sevi par augstākajā mērā atbilstošu minētajam pasākumam ........... Vienīgā nelaime - tas datums man jau aizrunāts bet nu tie 100 baksi nereāli pavelk....