Tas nav pārsteigums, bet tikai ieteikums... :wink: P.S. lučik, citēju kā bija rakstīts: Dzirdēju, ka jāierodas drēbēs, no kurām nav žēl atvadīties... Vārdsakot, kuras nav " īpaši mīļas"... ok, īpaši glaunas.
Netika teikts, ka obligāti piektdien no drēbēm nāksies atvadīties... Katrs atvadīsies tad kad vēlēsies... Es jau vakar no dažām atvadījos, vnk vairs nebija īpaši mīļas...
Tauta - miers! Nav tik traki, tur var normāli ierasties arī ar drēbēm, lučik, no dibena būtu vēl sāpīgāk atvadīties Vienk nevajag nākt baltās izejamās dārgās drēbēs, jo pastāv iespēja tās nosmērēt, nevis tās noteikti tiks nosmērētas! Pasākums vienk. nebūs dzīvojamās telpās, tas arī viss... bet tur jau tā sāls un iespējams arī īpašā gaisotne...
Kas vēl lūdzu būtu jāzina jauniņajiem Blogistiem, kas uz pasākumu ierodās 1x? Vai kaut kādas jauniņo "iesvētības" (bez virtuālajiem 3) arī te tiek piekoptas?!? ;-)))
Kas vēl lūdzu būtu jāzina jauniņajiem Blogistiem, kas uz pasākumu ierodās 1x? Vai kaut kādas jauniņo "iesvētības" (bez virtuālajiem 3) arī te tiek piekoptas?!? ;-)))
Tev nāksies izģērbties kailai, uzkāpt Ķīpsalas augstākajā virsotnē un nodzīedāt fotobloga himnu.
..."Kas vēl lūdzu būtu jāzina jauniņajiem Blogistiem, kas uz pasākumu ierodās 1x? Vai kaut kādas jauniņo "iesvētības" (bez virtuālajiem 3) arī te tiek piekoptas?!? )) Tev nāksies izģērbties kailai, uzkāpt Ķīpsalas augstākajā virsotnē un nodzīedāt fotobloga himnu. Diriģēs rectum, lai nenojūk))"
Tad es PAS'ēju (tas nav domāts no t.dz. "...sijā auzas tautu meita..." Lučiks ļoti labi zin, ka man ir "alerģija" uz fotogrāfēšanos un kā modele esmu galīgi nederīga ;-P ...varētu vienīgi augstu kāpt un daudz maz sakarīgi dziedāt
Augstākais Ķīpene punkts ir Saules Akmens - mjā tas tik būtu kkas piektdienas vakarā pa tumsu kāds rāpjas SA... tāda reportāža sanāktu, Vanšnieka eklēri klāt nestāvētu
"Augstākais Ķīpene punkts ir Saules Akmens - mjā tas tik būtu kkas piektdienas vakarā pa tumsu kāds rāpjas SA... tāda reportāža sanāktu, Vanšnieka eklēri klāt nestāvētu" Sorry, pēc darba būšu kleitiņā vai kostīmiņā un bez botēm tādēļ šoreiz Saules Akmens izpaliks... pat vantīs nerāpšos :P
"Tā kā ZG uz rītdienu lidmašīnas sarunāt nevarēja, tad lidmašīnu lomu tēlos jauniņie..." => vai tas nozīmē, ka mums no tā SA būs jālaižās tipa lejā?!? :?:
Izskatās pēc laba pasākuma. Bet, kur var redzēt nopublicētu pilnu viesu sarkastu?? Hmm, varbūt arī man mēģināt izrauties no ierastā darba rutīnas un aizlaist līdz Jums?! Ja izdosies, būs, mazākais, iespēja redzēt Jūs visus sejā, nevis tikai mazu avataru veidolos
Izskatās pēc laba pasākuma. Bet, kur var redzēt nopublicētu pilnu viesu sarkastu?? Hmm, varbūt arī man mēģināt izrauties no ierastā darba rutīnas un aizlaist līdz Jums?! Ja izdosies, būs, mazākais, iespēja redzēt Jūs visus sejā, nevis tikai mazu avataru veidolos
Viesi būs... 8) Vai viesu saraksts ir dikti vajadzīgs?...Varbūt šoreiz varam iztikt bez tā?... :roll: