forum.gif
Konkurss
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Konkurss
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.07.12 21:28 labots
 citēt
Vienkārši jau nekas nav (reģistrācija, licences, saita uzturēšana, spama izsūtīšana, koordinācija, kas tik nav viss...)
Bet iespējamas šeit arī biznesa perspektīvas, salīdzinot ar "vietēja mēroga" akk cik skaisti mājsaimnieču izsaukumu aprobežošanos.
Publicēts: 26.07.12 21:31
 citēt
Gara kūtrums liedz, tas gara kūtrums...
Publicēts: 26.07.12 21:34
 citēt
serjoga:Gara kūtrums liedz, tas gara kūtrums...

Tieši tā!
Un kas jādara, lai nebūtu tā kā Pauls šodien izteicās... nu jā, krieviem ir nauda, lai tik nāk un rīko šeit savus konkursus, mums jau nekā nav, naudas nav, nekā nav... A?
Publicēts: 26.07.12 21:40
 citēt
serjoga:Gara kūtrums liedz, tas gara kūtrums...

figu!!!! es vienam konkursam gatavojos .. bet tas buus 2014 gadaa :-))))))
Publicēts: 26.07.12 21:49
 citēt
dansiga:figu!!!! es vienam konkursam gatavojos .. bet tas buus 2014 gadaa :-))))))
tiešām ziemas olimpiskajām spēlēm Sočos? :face-grin:
Publicēts: 26.07.12 21:51 labots
 citēt
tusne:
dansiga:figu!!!! es vienam konkursam gatavojos .. bet tas buus 2014 gadaa :-))))))
tiešām ziemas olimpiskajām spēlēm Sočos? :face-grin:

nee - ar to nesaistiits - bet Latvijaa ;-) un starptautisks ;-))))
Publicēts: 26.07.12 21:54
 citēt
taču šogad decembrī būs pasaules gals :haha: kāds vēl 2014. gads :haha::haha::haha:
Publicēts: 26.07.12 22:10 labots
 citēt
Jūs izvērsāt tēmu necerēti aktīvi. Tātad ir vēl šeit ļauži ,kuri it kā gatavi kaut ko darīt. Hm ,kā to dabūt tādā līmenī,kā Eltons piedāvā man nudien nav gatavas receptes biju domājis sākt tā nedaudz pieticīgāk,pa etapiem. Tā Gabiz malacis,kaut ko jau reāli iedarbināja. Bet škiet, vēl var vērst plašumā.
Publicēts: 27.07.12 08:49
 citēt
tā,tā-spameri ar pelmeņiem vakar uzkāra saitu, bet nu nav ko vilkt garumā. Ja ir kādam,kas piebilstams-lūdzu. Pēcpusdienā parausim vaļā vēl vienu nelielu konkursiņu-iemēģināšanai.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):