Gribu emocijas, gribu lai, piemēram Tu nobildē savu meitu piemēram ņemoties ar bērniem TĀ lai man kaklā iemetas kamols, lai izspiežas prieka asara acīs, lai es gribu apskaut savu meitu mīļāk nekā parasti, lai es to bildi varu ielikt savā albumā kā "LAIMES" paraugu...
Un ar mūsdienu kamerām taču praktiski nekādas atšķirības.........
Es tev piekrītu, ja tiek bildēts (es biju šeit..., dabas skati, cilvēki utt.), bet bildējot uguņošanas tā starpība it sevišķi krāsu spektrā ir milzīga, var būt pēc gadiem 10-20 kaut kas mainīsies, bet pagaidām.........
f-foto:"a ko... man patiik goblinizeetais gredzenu paveelnieks. ir vismaz slaanji"
Tad jau tas, kurš kritizēja Gabiz darbus tā, ka Gabiz pārtrauca publicēties, arī ir atklājis slāņus. Ar ko sliktāks par Goblinu ir bijis šis mistiskais Gabiz darbu kariķētājs? Vai tomēr kaut kādi dubultstandarti te pavīd? Pastāsti, gribētos saprast.
Mīļākais ir arī tas, ko visvairāk mīli. Kādam tā ir vecmāmiņa, tāpēc kopā gulēšana nav obligāta. Gan jau ka var jebkuru foršu čomu vai drušku arī bildēt. Domāju, ka nav obligāti tik gultasbiedri, lauleņi, vecāki un bērni. Vismaz es tā sapratu topikstartera ieceri.
f-foto:Galvenais, lai Gabiz būtu emociju kamols kaklā. Tas nekas, ka bildes vērtēs mājsaimniece un automehāniķis. Vai arī es kaut ko vairs nesaprotu.
Tad ir traki... Gabiz nav diez ko dūšīgs dzērējs a man lērums mīļu draugu kam viena no mīļākām nodarbēm ir griezt pudeli otrādi - būs jācer, ka bilde izsauks automehāniķa kamolu...
Friidis:Pa manam labāk reāla mājsaimniece vai amatnieks, nekā ambiciozs anonīms foruma daiļdirsējs...
Frīdis gan ir negants - *reālai mājsaimniecei un amatniekam* ļaus spirtā vai mirkt, bet *ambiciozo foruma daiļdirsēju* kaltēs sausu un pēčāk vēl elles ugunīs...
f-foto:Frīdis vienkārši ir kādā darba dropē pieķēris klāt bišķi no tā šķidruma, kurā pēc noteikumiem bija jāglabā bioloģiskas izcelsmes pierādījumus, tāpēc tagad izvēlas reālu mājsaimnieci.
Spriežot pēc ikdienas tekstiem, f-foto to dara regulāri... (Frīdim diemžēl veselība vairs neļauj bieži lietot tos šķidrumus)
Smejieties vai raudiet, bet ir mājsaimnieces, ar kurām ir nācies ļoti saturīgi runāt par fotogrāfijai stipri pietuvinātām mākslām, bet ar dažiem fotogrāfiem par to pašu ir bijis problemātiski, jo nepārzin tēmu.
Tajā paša laikā pilnīga taisnība ir tiem, kas saka, ka konkursā ar tik relatīviem vērtēšanas kritērijiem, ja grib cīnīties, ir jāpārzina žūrijas gaume un kaut nedaudz intelektuālā bagāža.
Ja satiksies vērtētāju puse, kurai sirds žņaudāas no kārtējās Leona brūtes slepkavības, viņiem būs ļoti grūti vienoties ar otru pusi, kuriem sirds žņaudžas no Tesas prāta aptumsuma upura, domājot, ka Jans pateicoties tam atgūs veselību. Viņi nez vai sapratīs viens otru.
P.S. Konkurs tapa ekspromtā, ja kas nepatīk, kritiku varat atstāt pie sevis un uzrīkot labāku konkursu. Es piedāvāju, gribi piedalies, negribi ne....
daiļdirsēju pūlcinņš tāds paprāvs saskrējis...
Māris, cerams, ka Tu to jokojot, jo izraut vārdus no konteksta nav labas manieres, ja Tev mīļākais cilvēks ir Tava mīļākā, tas nenozīmē ka citam tas nav draugs, sieva, māte, dēls...
krnls:tie kas negrib lai nepiedalās. gan jau tāpat būs cilvēki kas velās Varēja gan to termiņu tik tādu lielāku.
Priekš kā. Tev mūza atvaļinājumā, būs atpakaļ pēc divām nedēļām? Vienkārši tagad ir iemesls lieku reizi sabildēt savu tuvāko, ja viņš nav blakus, tad aizbrauc ciemos, viņš būs priecīgs..
krnls:tie kas negrib lai nepiedalās. gan jau tāpat būs cilvēki kas velās Varēja gan to termiņu tik tādu lielāku.
Priekš kā. Tev mūza atvaļinājumā, būs atpakaļ pēc divām nedēļām? Vienkārši tagad ir iemesls lieku reizi sabildēt savu tuvāko, ja viņš nav blakus, tad aizbrauc ciemos, viņš būs priecīgs..
visas brīvdienas ar mīļoto sēžam laivā un airējam Nesanāks sabildēt
vēl nav nevienas bildes, tāpēc jāpaceļ topiks ārā no mēslaines. man uzvedinoši jautājumi - CIK ir vecākā bilde ko var likt? Ja es ielikšu bildi kolēģis pie blakus galda ar, no viena IP (nez kā gan Tu to zināsi) tad ko - diskābelis????
Kāpēc nesarunā ar Eliku, lai ieliek mazu bannerīti???
Lāczs, "...būtu jauki, ja bilde būtu svaiga "neapputējusi"..." kas šajā tekstā ir nesaprotams? Ja bilde būs "svaiga", būs jauki, ja "apputējusi" gan jau ar pirkstu parādīs, bet nenosodīs... Par "dublikātiem" FIB palīgā nesaukšu, apelēju pie Jūsu godaprāta.
P.S. Tur jau tā dziļā doma, brīvdienas ar mīļo cilvēku, noklipsē un piedalies.. nav vajadzības pēc kaut kā ūber.