P.S. Stulbiiiiiii..... pārskatīju visu, ko izdevās expromtā sašķilt ar mīļajiem pa brīvdienām atpūtā... diemžēl es šoreiz pas... pelmeņ negribēšan bilde ar nav īsti tēmā....
P.S. Stulbiiiiiii..... pārskatīju visu, ko izdevās expromtā sašķilt ar mīļajiem pa brīvdienām atpūtā... diemžēl es šoreiz pas... pelmeņ negribēšan bilde ar nav īsti tēmā....
a man matrica galīgi netīra, visādi lieki pleķi un bildē'm, un nav čakluma tagad ko labot...
īstenībā baigi gribējās jau nobildēt speciāli konkursam. It kā atlasīju pat no vīkendā bildētā kādas 5- 6 bildes. Bet nu neviena neizgāja manis paša iekšējo atlasi. Jo vairāk skatos, jo vairāk redzu, ka baig labi derēs ģimenes albūmam, bet ne vairāk. Sīkos jau tā baigi jāmedī, lai labu kadru noķertu, a ja vēl visa rodņa apkārt, lieli mazi, ņigu, ņagu... vopšem paguru un nolaidu rokas. A piedalīties, lai tik būtu masveidība, vai cerībā, ka žūrija nepamanīs vai noignorēs to, kas pašam nepatika, vai tā vajag?
Rolands66:
Tā viš ir -na haļavu visādu herņu biezā slānī,bet ja vajag kaut kādam konkursiņam(nav svarīgi pat kāda balva) čušs.............
Tas var liecināt arī par to, ka šejienes fotogrāfi un fotolēdijas vairumā gadījumu nenodarbojas ar inscenējumu veidošanu, bet "apdzied to, ko redz". Bez ironijas, vienkārši frāze tāda. Veco labo Čoseru tādēļ vien atceras, ka šis apdziedāja to, ko redzēja.
Ir tikai viena bēda ar to apdziedāsanu. Variants-1) ko redzi to mauc,puķe=puķe,mākonis=mākonis u.t.t Variants 2) attēlā redzamais vairs nav ar =zīmi,bet dod jau savādākas asociācijas,piemēram bija te bilde,kur nobildēts ābols,bet izskatās pēc sievietes kailfoto. Nu tā prasti skaidroju,lai doma saprotamāka. Problēma ir tur,ka tas otrais variants šeit ĻOTI reti uzpeld. atceros senderam bija jauka sērija ar naglām
f-foto:Roland66, domāju, ka 2. variantu pat bieži te sastop. Piemēram, bilde, kur bildēta normāla sieviete, bet sanācis mīnu lauka upuris. Ar ābolu Tu droši vien domāji cilvēkus, kas tur saskata ģenitālijas. Vai tad ģenitālijas = sieviete?
Lielākā daļa "žūrētāju" "pažurējuši", un ir līderis ar lielu atrāvienu, mani māc šaubas ka atlikušo "žurētāju" "pažūrēšana" šo atrāvienu tikai padarīs vēl lielāku... kaut gan kas to zin.
Sapper, šai konkursā ģimenes albuma bilde būtu tieši laikā, žēl, ka neieliki..
Uuuu, mans slēptais draugs, bildei ne vainas, tikai ir palikuši neievēroti gandrīz visi konkursa noteikumi.