forum.gif
Svētvieta
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Svētvieta
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.07.12 10:22
 citēt
Nodomāju - poliklīnika. Raksturojums atbilst.
Publicēts: 27.07.12 10:23
 citēt
Visādas kosmiskās enerģijas jutu un nebija tālu līdz maziem zaļiem cilvēciņiem kad riktīgi dzēru, tagad par šo tematu izklaidējos skatoties REN-TV.
Publicēts: 27.07.12 10:26
 citēt
Svētvietās takš tehniski nav iespējams fotografēt- kartes formatējas, filmas sagaismojas.:face-crying:
Citādi jau sen būtu pilns internets ar visādu brīnumu bildēm...:face-grin:
Publicēts: 27.07.12 10:46 labots
 citēt
f-foto:
Nu bet tie ērmi, kas svētvietā bija redzami 2008. gadā, tie ir pie sagaismotajiem kadriem, vai pie brīnumiem?

Ja cilvēkam dažādu iemeslu dēļ ir izteikti bagāta fantāziija, dajebkurā attēla "zīmējuma" vai defekta vietā var "uzburt" dajebkuru brīnumu...:face-wink:

Piemēri nav ilgi jāmeklē

Publicēts: 27.07.12 18:06
 citēt
f-foto:Man ir praktiskas dabas jautājums - par fotografēšanām enerģētiski uzlādētās svētvietās.

Vai, fotografējot svētvietā Pokaiņos, esat kādreiz piedzīvojuši kaut ko īpatnēju fototehnikas vai materiālu darbībā?

Un kā ar fotografēšanu šajā svētvietā?

Par Pokainiem nepateikšu, ir dati par citu globāli zināmu svētvietu.
Eksperimentāli pierādīts, ka jutīgums pret svētumu atkarīgs no aparāta cenas un fotogrāfa garīguma. Krievu tv rādīja, ka pie Jordānas vietā, kur Jēzus kristīts, toreizējā tandemeorāta Ģimkas Lāčadēla lielā Leica pārstājusi čiepstēt (aizkadra komentārs to skaidroja tieši ar vietas neapšaubāmo svēto auru), bet turpat gadu iepriekš manās nešķīsteņa rokās prasts oļiks un kompānijas ziepīši bildēja uz nebēdu. Tātād pērc Leicu un droši uz Pokaiņiem - uzzināsi, cik patiesi tur svēta aura.
Publicēts: 27.07.12 19:45 labots
 citēt
Tik bez stressa dažās svētuma piesaucējas pašām visai svētulīgas izpausmes :)

Publicēts: 27.07.12 20:15
 citēt
Fig viņu zina, negribas nemaz iedziļināties... bet!
Kad apmeklēju kādu atjaunoto baznīcu, kurā krievu laikā skolas gados spēlēju volejbolu un pat ar mazkalibreni spuldzes šāvu, lai nofotografētos pret atjaunoto altāri... bildes sanāca totāli NEASAS...
Publicēts: 27.07.12 21:35
 citēt
Jā jā es ar Anglikāņu pagrabā esmu gan kāsi kūpinājis no Bindemaņa gan vēl šo to darījis , par koņčiem nerunājot un gulēšanu plāna vidū:):)
Publicēts: 27.07.12 21:42 labots
 citēt
Nu jā,man atkal pēc viena baļļuka 1.5 km bij 4stundas jāiet. Vadātājs ibio. Trakas lietas pasaulē notiek. Plītēšanu Ķeguma kapos,negribas pieminēt,neba jau mēs tā bez ļauniem spēkiem būtu tur dziesmas pusnaktī aurojuši.......ni ni
Publicēts: 27.07.12 21:47
 citēt
Rolands66:Nu jā,man atkal pēc viena baļļuka 1.5 km bij 4stundas jāiet. Vadātājs ibio. Trakas lietas pasaulē notiek. Plītēšanu Ķeguma kapos,negribas pieminēt,neba jau mēs tā bez ļauniem spēkiem būtu tur dziesmas pusnaktī aurojuši.......ni ni

ĶEGUMA kapus labāk aizmirts tā REĀLA anomāla vieta , apmēram 200-300m posmā uz Lielvārdes pusi. Ka zini tur var dabūt gan SPEKU gan NESPĒKU
Publicēts: 27.07.12 22:11
 citēt
Lunis:
Rolands66:Nu jā,man atkal pēc viena baļļuka 1.5 km bij 4stundas jāiet. Vadātājs ibio. Trakas lietas pasaulē notiek. Plītēšanu Ķeguma kapos,negribas pieminēt,neba jau mēs tā bez ļauniem spēkiem būtu tur dziesmas pusnaktī aurojuši.......ni ni

ĶEGUMA kapus labāk aizmirts tā REĀLA anomāla vieta , apmēram 200-300m posmā uz Lielvārdes pusi. Ka zini tur var dabūt gan SPEKU gan NESPĒKU

Jāāāāāāāāāāāā,pareizi-no rita bij ahūns nespēks
Publicēts: 28.07.12 11:30
 citēt
f-foto:Man ir praktiskas dabas jautājums - par fotografēšanām enerģētiski uzlādētās svētvietās.

Vai, fotografējot svētvietā Pokaiņos, esat kādreiz piedzīvojuši kaut ko īpatnēju fototehnikas vai materiālu darbībā?

Kā reizi Pokaiņu mežā bija gadījums - EOS 3000, ISO 100, pl. ~21.30, nomācies vakars, domāju, ka skuju ziepes tur vien sanāks - no rokas bildējot ar 24mm uz 5,6 bija apm. 1/15 sek. un vēl ilgāk... bildes tehniski sanāca VISAS!!! ij asums ij gaisma - perrrrfekt`.
Mistique?
Publicēts: 28.07.12 14:55
 citēt
viencmuzikanc:

Kā reizi Pokaiņu mežā bija gadījums - EOS 3000, ISO 100, pl. ~21.30, nomācies vakars, domāju, ka skuju ziepes tur vien sanāks - no rokas bildējot ar 24mm uz 5,6 bija apm. 1/15 sek. un vēl ilgāk... bildes tehniski sanāca VISAS!!! ij asums ij gaisma - perrrrfekt`.
Mistique?

Tu gadalaiuk nenosauci .. ja tas ir ap Jaanjiem - kaapec gan ne? 23.06 plkst 23:45 es pēdējo lasījumu no latas ar nivelieri esmu lasījusi (gan piegaismoja ar shkjiltavaam ciparus) ;-))))
Publicēts: 28.07.12 20:01
 citēt
Lunis:Jā jā es ar Anglikāņu pagrabā esmu gan kāsi kūpinājis no Bindemaņa gan vēl šo to darījis , par koņčiem nerunājot un gulēšanu plāna vidū:):)

ka tas ir no bindemanja? :D
bet pa lielam mans ir robusts lopinjsh, energjetiskas vietas nejūtu
Publicēts: 28.07.12 20:21 labots
 citēt
imgfoto:
Lunis:Jā jā es ar Anglikāņu pagrabā esmu gan kāsi kūpinājis no Bindemaņa gan vēl šo to darījis , par koņčiem nerunājot un gulēšanu plāna vidū:):)

ka tas ir no bindemanja? :D
bet pa lielam mans ir robusts lopinjsh, energjetiskas vietas nejūtu

Bindzja sēdēja pagraba zem trepēm pie ieejas šim bija uzlikts galdiņš , uz galdiņā čupiņa ar "Zāli" kurā iesprausta glīta šiltīta "3.rbļ" Vai pat trinis uz kociņa , tas nozīmēja ka viens "Kuģis" tobeš špickkaste maksā 3rbļ , , tas bij laiks kad šamais bija vēl liekas lietišķo students un saucās "Taureņu karalis" :D ;D uzstājās spēlējot Jimi Hendrix - Foxy Lady
Publicēts: 30.07.12 20:20
 citēt
aaaa...tas ir tas chalis, kas man viena liepājas dzintaraa nezkāpēc saka skaidrot ka cepamas blinjas:D
Publicēts: 30.07.12 21:05
 citēt
Eltons:Fig viņu zina, negribas nemaz iedziļināties... bet!
Kad apmeklēju kādu atjaunoto baznīcu, kurā krievu laikā skolas gados spēlēju volejbolu un pat ar mazkalibreni spuldzes šāvu, lai nofotografētos pret atjaunoto altāri... bildes sanāca totāli NEASAS...

Tad Tev vēl ir paveicies. Kā stāsta laikabiedri, 60to gadu beigās divi brašuļi - kolhoznieki, sadzērušies un paši izdomājuši, vai partsekretāra iedrošināti nolēma nogāzt jau nefunkcionējošās, par minerālmēslu noliktavu pārvērstās Krimuldas baznīcas altāra lielo krucifiksu, kuru neviens nebija uzdrošinājies līdz šim aiztikt. Tā nu zeļli nogāza Torvaldsena skolnieka darinājumu un sadauzīja tam galvu un kājas. Pagāja kāds laiks un tad tīras sagadīšanš pēc vienam no brašuļiem remontējoties, kājām pāri pārbrauca viņa paša traktors, bet otrs aizgāja ar galvas audzēju. Varbūt tiešām reizēm notiek tā kā slavenajā sarunā pie Patriarhu dīķiem. Kieģeļi uz galvas ne no šā, ne no tā nekrīt, tomēr mēdz gadīties, ka Annuška eļu ir izlējusi. :bad_smile:
Publicēts: 30.07.12 22:44
 citēt
Sapper:Annuška saulespuķu eļļu jau izlējusi. :bad_smile:

oi, cik daudz saulespuķu eļļas Annuška jau izlējusi! :face-sad:
Publicēts: 03.08.12 01:17
 citēt
Pokaiņi- svētvieta ko radija mākslīgi, tur nav ne kādas patogenās zonas un enerģētiskā lauka, un ja tāds tur b;utu tad tie bari tūristu sen to jav ir nojaukuši. tā pat kā tas ir noticis Karaļavotos...
Publicēts: 03.08.12 01:36
 citēt
chukmasoff_f:Pokaiņi- svētvieta ko radija mākslīgi, tur nav ne kādas patogenās zonas un enerģētiskā lauka, un ja tāds tur b;utu tad tie bari tūristu sen to jav ir nojaukuši. tā pat kā tas ir noticis Karaļavotos...

Kaut kas tur ir, varētu pastāstīt, bet tā būtu cita diskusija, ne par šī portāla tēmām.
Publicēts: 03.08.12 09:01
 citēt
Da nē, tēma ļoti atbilstoša, svēta un koklējama... tehvi.dv.lv...
Publicēts: 03.08.12 10:21
 citēt
chukmasoff_f:Pokaiņi- svētvieta ko radija mākslīgi, tur nav ne kādas patogenās zonas un enerģētiskā lauka, un ja tāds tur b;utu tad tie bari tūristu sen to jav ir nojaukuši. tā pat kā tas ir noticis Karaļavotos...

Isķinu glagoļiš
Publicēts: 03.08.12 10:26
 citēt
Nav ko piebāzt galvu ar visādiem citpalanētiešiem, vudu uc. neizskaidrojamām paŗādībām... šā kā tā pēc 21.decembra tas vairs nevienam nebūs vajadzīgs...
Publicēts: 03.08.12 11:18
 citēt
muļķibas, kam tas ir izdevīgi? 20. dec. atlidos špokaiņi ar vimanām un īsteni pokainos izglābs. :D A pērējiem būs www.youtube.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):