Sapper:Nu nez, ja es neko iesniedzamu neatvedīšu no laivu brauciena vīkendā, tad viss, "uhožu v monostirj"
laika tak vēl do-i-boļše - kaut darba dienā kolēģim noprasi (nepiefiksēju vai pats lieto) smēķi un turpat kantorī visu ar noformē.
Oliss:kā vajaga nosaukt tās bildes konkursam???
SAUKT BILDES VAR KĀ IENĀK PRĀTĀ - bildes jāpostē vislabāk galerijā (nu inčīgi būs salīdzināt balsojumus FB-žūrija), bet žūrijai dos vērtēt tik katra dalībnieka pēdējo iesūtīto saiti man uz PZ vai citro.m@inbox.lv (saites ar var sūtīt cik grib, mainīt vietām utt. - kas pašam beigās liksies vislepnākā to sakiet un to bildi likšu mapē)
Un pie reizes atbilde uz jautājumu zem reklāmbildes - es NEPOSTĒJU SAVAS KARTIŅAS KONKURSAM - ES PĒRKU VISKIJU UN REKLAMĒJU KONKURSU - MANAS KARTIŅAS KONKURSĀ NEPIEDALĀS.
tak lieciet man mieru ar Ļepu - es šamo kādu pusgadu vismaz neesmu klausijiusies!!!! P.S. Ideja bildei ir - bet vai paspeeshu realizeet - kas to lai zina ;-)
dansiga:tak lieciet man mieru ar Ļepu - es šamo kādu pusgadu vismaz neesmu klausijiusies!!!! P.S. Ideja bildei ir - bet vai paspeeshu realizeet - kas to lai zina ;-)
vēl tak 2 nedeļas!!! Nu ko var stiept to gumiju :/
dansiga:tak lieciet man mieru ar Ļepu - es šamo kādu pusgadu vismaz neesmu klausijiusies!!!! P.S. Ideja bildei ir - bet vai paspeeshu realizeet - kas to lai zina ;-)
vēl tak 2 nedeļas!!! Nu ko var stiept to gumiju :/
vajag 2 modeļus, vajag attiecīgu vietu - diezgan lielu plašumu (tas nozīmē, ka jābrauc uz Saulkrastiem) un samērā vēlu vakaru
Eltons:Ir idejas tiem Saulkrastiem? Mož sīku fotopasācienu?
Heh - tu arii vareetu buut viens no modeljiem ;-) (man gan viens cits bija ieplaanots) Ja modele varees vai nu pktd vai sestd vakarā - varam mēģināt ŗikot ;-) Saulkrasti - tur pie manas meitas varētu izvērties (vajadzīgas dažas pariktes)
Eltons:Ir idejas tiem Saulkrastiem? Mož sīku fotopasācienu?
Heh - tu arii vareetu buut viens no modeljiem ;-) (man gan viens cits bija ieplaanots) Ja modele varees vai nu pktd vai sestd vakarā - varam mēģināt ŗikot ;-) Saulkrasti - tur pie manas meitas varētu izvērties (vajadzīgas dažas pariktes)
A davai ka sabīdāmies ar (dzērājmodelis gan no manis nesanāks, kopš studentu gadiem vairs lielus podus negāžu)... turpmāk PM
Eltons:... dzērājmodelis gan no manis nesanāks ...
grims dara brīnumus
He, he... mani nez kā uzmeklēja Prāta Vētras filmēšanas režisore ar piedāvājumu filmēties viņu klipiņā un jau bija sacerējusies man nez kādu zinātnieka tēlu atvēlēt... piedāvāja atlīdzību, plus vēl kādas tur tikšanās ar pašiem māksliniekiem, autogrāfus un ko tur vēl... kāds laiks pagāja, kamēr sacerēju pēc iespējas pieklājīgāku atteikumu, ka man galīgi neinteresē šādas vecmāmiņu mīlulīšu mūziciņas...
He, he... mani nez kā uzmeklēja Prāta Vētras filmēšanas režisore ar piedāvājumu filmēties viņu klipiņā un jau bija sacerējusies man nez kādu zinātnieka tēlu atvēlēt... piedāvāja atlīdzību, plus vēl kādas tur tikšanās ar pašiem māksliniekiem, autogrāfus un ko tur vēl... kāds laiks pagāja, kamēr sacerēju pēc iespējas pieklājīgāku atteikumu, ka man galīgi neinteresē šādas vecmāmiņu mīlulīšu mūziciņas...
Eltons:
un aizgaaja basnjas a'la Lunis
Neredzu vajadzību šaubīgiem tirliņiem ko pierādīt... bet uz derībām...