forum.gif
Konkurss ar starptautisku žūriju *iedzert, uzpīpēt*
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Konkurss ar starptautisku žūriju *iedzert, uzpīpēt*
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.08.12 12:12
 citēt
Eltons:Sama bļaķ i šutki bļackije... (c) aņuks par lidmašīnām...
pieskati savu peliiti (watch your mouth) te tomeer tiinji ar...
Publicēts: 14.08.12 12:33
 citēt
neizdevies joks, ja citi to nesaprot
Publicēts: 14.08.12 12:40
 citēt
dansiga:neizdevies joks, ja citi to nesaprot
škic, miers!!!!
Publicēts: 14.08.12 12:52
 citēt
Pietaupam, pilsoņi, bezvērto liriku un pievēršamies kartiņām - vēl vairāk kā 10 dienas.

Publicēts: 14.08.12 13:45 labots
 citēt
Dzērves lido kāsī.

Publicēts: 14.08.12 21:57
 citēt
a kur var dabūt džeku 0,35 un 0.05? Bodēs ir 0.7 un 0.5 - nu labi litru atradu, bet kur raut mazos? :what:
Publicēts: 14.08.12 22:01
 citēt
Maris:a kur var dabūt džeku 0,35 un 0.05? Bodēs ir 0.7 un 0.5 - nu labi litru atradu, bet kur raut mazos? :what:

redzēju vienā bodē estos 0.05l mazo, tur baigi daudz visādi alko mazajās butelēs, ceturtdien laižu uz estiem, ja redzēšu nopirkšu ;)
Publicēts: 14.08.12 22:02
 citēt
Publicēts: 14.08.12 22:27
 citēt
Publicēts: 15.08.12 14:44
 citēt
sarosās! sarosās!

Publicēts: 15.08.12 22:47
 citēt
Publicēts: 16.08.12 14:02
 citēt
sarauj, sarauj!

Publicēts: 16.08.12 14:18
 citēt
Sapper:Māri, Tu proti pārsteigt ar vēriena plašumu labāk kā Ipolīts Matvejevičs Vorobjaņinovs :D

Nūūū, ja. Māxliniexs grib Janku rosolbļodā. Perversi, pat runājot "starptautiski" t.i. grīša un janka no kuivižiem...:face-grin:
Publicēts: 16.08.12 14:33
 citēt
Elmarss:
Sapper:Māri, Tu proti pārsteigt ar vēriena plašumu labāk kā Ipolīts Matvejevičs Vorobjaņinovs :D

Nūūū, ja. Māxliniexs grib Janku rosolbļodā. Perversi, pat runājot "starptautiski" t.i. grīša un janka no kuivižiem...:face-grin:

Elmār tev ir visas iespējas pārtapt no tukša pļurkstētāja (visa topika garumā VISI tukšie liriķi tiek pasūtīti izmēģināt savu varēšanu ne dzesēt gaisu) par konkursa vinnētāju - ar vienalga kādu bildi jo attieksme pret tēmu ir brīva. Bet tev nav ne rosolbļodas ne arī antirosolbļodas - tikai pļurkstēšana.

a tā te nevienu neinteresē
Publicēts: 16.08.12 17:20
 citēt
Maris:
Elmarss:

Elmār tev ir visas iespējas pārtapt no tukša pļurkstētāja (visa topika garumā VISI tukšie liriķi tiek pasūtīti izmēģināt savu varēšanu ne dzesēt gaisu) par konkursa vinnētāju - ar vienalga kādu bildi jo attieksme pret tēmu ir brīva. Bet tev nav ne rosolbļodas ne arī antirosolbļodas - tikai pļurkstēšana.

a tā te nevienu neinteresē

Piedod, bet tava MĀXLA safkārt mani nekrata.:face-grin:Un cigerete zobos mani vienkārši kretinē. Vīrietim jāprot sevi sabiedrībā nest, ja šams nav BOMZIS.:anger:
Publicēts: 17.08.12 09:56
 citēt
Elmarss: Piedod, bet tava MĀXLA safkārt mani nekrata.Un cigerete zobos mani vienkārši kretinē. Vīrietim jāprot sevi sabiedrībā nest, ja šams nav BOMZIS. [/quote]

Pamuļķiem atkārtoju n-to reizi: " vai nu nes sevi vīreli ar darbiem, ne tukši pļurksti kā sētas vecene, vai izmanto savu iespēju turēt muti''
Publicēts: 19.08.12 11:22
 citēt
Publicēts: 19.08.12 11:26 labots
 citēt
Roland, pats nomainīji Krievijas karogu pret Latvijas?
Jo šī sen redzētā diagramma bija citāda...
Publicēts: 19.08.12 11:32
 citēt
Eltons:Roland, pats nomainīji Krievijas karogu pret Latvijas?
Jo šī sen redzētā diagramma bija citāda...

Neko nemainīju,bet viss ir pareizi-šitais trauks IR pa mazu bijis un būss
:face-grin:
Publicēts: 19.08.12 11:35
 citēt
ta kaads jau ieprieksh nomainiijis - karodzinji nav vienaada izmera;-)
Publicēts: 19.08.12 11:38
 citēt
dansiga:ta kaads jau ieprieksh nomainiijis - karodzinji nav vienaada izmera;-)

ē-ē,Latvijas karogs vienmēr ir bijis lielāks un smukāks par to višās pasaules malās dedzināto un čurāto lupatiņu!!!

:grimace::haha::haha::haha:
Publicēts: 19.08.12 11:46
 citēt
Trauks par mazu... arī latvieši pa šo mongoļu-tatāru pēcteču mutācijas pusgadsimta periodā ir vienlīdz degradējušies...
Jo krieviem pēc tā 300 gadu jūga gēnos ir iegūts kāds alkohola izturības gēns, kas citām tautām nav raksturīgs.
Publicēts: 19.08.12 13:53
 citēt
Tieksme uz dzeršanu ir otra vispārēja latviešu tautas pazīme. Maigi uzupurēdamās, mātes dalās pasniegtajā degvīna glāzē ar saviem zīdāmajiem bērniem. Četrpadsmit gadu veci zēni un meitenes dzer degvīnu, nesaviebjot seju, un starp vīriešiem un sievietēm reti atradīsim tādus, kas nepiedzertos katru svētdienu, it sevišķi tad, kad viņi bijuši pie dievgalda. Ja tiem šim nolūkam trūkst naudas, tad vīrieši nes pārdot labību, bet sievietes - savas drēbes. Pieredzējuši mācītāji un zemes īpašnieki sūdzas, ka latvieši ar divkāršu sparu aizejot pa šo maldu ceļu - par netikumu es šo solamen miseriae(Tulk. no latīņu val.) neuzdrošinos saukt, - pat ja viņi līdz četrdesmitajam mūža gadam no tā izvairījušies. Man liekas, šī piezīme pati jau atrisina jautājumu, kāpēc žūpošana šai tautā tik izplatīta. Tā kā vairākām, pat gandrīz visām viņu rakstura kļūdām ir viena sakne, tad lai man ir atļauts par šo punktu izteikties plašāk.
Publicēts: 19.08.12 17:29
 citēt
f-foto:Roland66, Tu nemāki citēt. Varbūt tās ir Tavas pārdomas?

eS MĀKU LOPISKI dzert :anger:
Publicēts: 20.08.12 13:07
 citēt
vaitad ir kāds, kas to nēmāk? :what:
Publicēts: 20.08.12 16:12
 citēt
susurs:vaitad ir kāds, kas to nēmāk? :what:

protams, ka ar...es par piemeru nemaku, neskatoties uz to, ka nekad nespeju sasniegt vemshanas stadiju:$
Publicēts: 20.08.12 16:34 labots
 citēt
Publicēts: 20.08.12 16:36
 citēt
šādi skaitās pievienots, nevaru iebraukt savādāk kā pievienot kko :)
Publicēts: 20.08.12 20:17
 citēt
drupsixx:šādi skaitās pievienots, nevaru iebraukt savādāk kā pievienot kko :)

Viss oki - pievienoju -

konkurss.weebly.com
Publicēts: 20.08.12 22:32
 citēt
Maris:
drupsixx:šādi skaitās pievienots, nevaru iebraukt savādāk kā pievienot kko :)

Viss oki - pievienoju -

[url=http://konkurss.weebly.com/

paldies]http://konkurss.weebly.com/
paldies[/url] :)
Publicēts: 20.08.12 22:37
 citēt
nu ta es ar. lai iet sitaa
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 21.08.12 01:18 labots
 citēt
zo:nu ta es ar. lai iet sitaa
http://www.fotoblog.lv/img/197799/?cid=58307

Publicēts: 21.08.12 09:58
 citēt
ir obligāti jālieto fotokamera? ar otu nedrīkst?

Publicēts: 21.08.12 13:09
 citēt
Nav ko jāpindzelē.

Sarosās, sarosās kartiņām! Palicis mazāk par nedeļu!

Publicēts: 22.08.12 13:19
 citēt
Saņemās, saņemās! Laiks rit un konkurss tuvojas finiša taisnei!

Publicēts: 22.08.12 23:16
 citēt
Publicēts: 22.08.12 23:25
 citēt
domā visi globusi žūpas? :big_smile: Bet vienalga iepriekšējo 3 postu kartiņas glīti stabiņā izskatās :big_smile:
Publicēts: 22.08.12 23:30
 citēt
Da nē. Tu viņu nepazīsti?
Publicēts: 22.08.12 23:52 labots
 citēt
smartins:Da nē. Tu viņu nepazīsti?

Nea - priekš Tīrona par labu saglabājies, priekš Hermaņa pa dūšīgu, man tāda krekla nav bijis.... - izskatās pēc šitā:

aķenes izlaidumā noknipsēju - da globusi tak visi vienādi izskatās :face-grin:
Publicēts: 23.08.12 01:58
 citēt
Maris:priekš Tīrona par labu saglabājies, priekš Hermaņa pa dūšīgu, man tāda krekla nav bijis... - da globusi tak visi vienādi izskatās :face-grin:
ņe hrena neizskatās vienādi, pat "жопным планом"! :amazing:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes: