Sapper:Māri, Tu proti pārsteigt ar vēriena plašumu labāk kā Ipolīts Matvejevičs Vorobjaņinovs
Nūūū, ja. Māxliniexs grib Janku rosolbļodā. Perversi, pat runājot "starptautiski" t.i. grīša un janka no kuivižiem...
Elmār tev ir visas iespējas pārtapt no tukša pļurkstētāja (visa topika garumā VISI tukšie liriķi tiek pasūtīti izmēģināt savu varēšanu ne dzesēt gaisu) par konkursa vinnētāju - ar vienalga kādu bildi jo attieksme pret tēmu ir brīva. Bet tev nav ne rosolbļodas ne arī antirosolbļodas - tikai pļurkstēšana.
Elmarss: Nūūū, ja. Māxliniexs grib Janku rosolbļodā. Perversi, pat runājot "starptautiski" t.i. grīša un janka no kuivižiem...
Elmār tev ir visas iespējas pārtapt no tukša pļurkstētāja (visa topika garumā VISI tukšie liriķi tiek pasūtīti izmēģināt savu varēšanu ne dzesēt gaisu) par konkursa vinnētāju - ar vienalga kādu bildi jo attieksme pret tēmu ir brīva. Bet tev nav ne rosolbļodas ne arī antirosolbļodas - tikai pļurkstēšana.
a tā te nevienu neinteresē
Piedod, bet tava MĀXLA safkārt mani nekrata.Un cigerete zobos mani vienkārši kretinē. Vīrietim jāprot sevi sabiedrībā nest, ja šams nav BOMZIS.
Elmarss: Piedod, bet tava MĀXLA safkārt mani nekrata.Un cigerete zobos mani vienkārši kretinē. Vīrietim jāprot sevi sabiedrībā nest, ja šams nav BOMZIS. [/quote]
Pamuļķiem atkārtoju n-to reizi: " vai nu nes sevi vīreli ar darbiem, ne tukši pļurksti kā sētas vecene, vai izmanto savu iespēju turēt muti''
Trauks par mazu... arī latvieši pa šo mongoļu-tatāru pēcteču mutācijas pusgadsimta periodā ir vienlīdz degradējušies... Jo krieviem pēc tā 300 gadu jūga gēnos ir iegūts kāds alkohola izturības gēns, kas citām tautām nav raksturīgs.
Tieksme uz dzeršanu ir otra vispārēja latviešu tautas pazīme. Maigi uzupurēdamās, mātes dalās pasniegtajā degvīna glāzē ar saviem zīdāmajiem bērniem. Četrpadsmit gadu veci zēni un meitenes dzer degvīnu, nesaviebjot seju, un starp vīriešiem un sievietēm reti atradīsim tādus, kas nepiedzertos katru svētdienu, it sevišķi tad, kad viņi bijuši pie dievgalda. Ja tiem šim nolūkam trūkst naudas, tad vīrieši nes pārdot labību, bet sievietes - savas drēbes. Pieredzējuši mācītāji un zemes īpašnieki sūdzas, ka latvieši ar divkāršu sparu aizejot pa šo maldu ceļu - par netikumu es šo solamen miseriae(Tulk. no latīņu val.) neuzdrošinos saukt, - pat ja viņi līdz četrdesmitajam mūža gadam no tā izvairījušies. Man liekas, šī piezīme pati jau atrisina jautājumu, kāpēc žūpošana šai tautā tik izplatīta. Tā kā vairākām, pat gandrīz visām viņu rakstura kļūdām ir viena sakne, tad lai man ir atļauts par šo punktu izteikties plašāk.