Pievienojos jaukajam konkursu bumam un piedāvāju tematisku konkursu ''IEDZERT, UZPĪPĒT''
Balvas:
1. vieta - liela pudele 2. vieta - vidēja pudele 3. vieta - maza pudelīte
Pirmā vieta litrs Jack Daniel's, otrā 0.35 un trešā 0.05
Darbi jāpostē FB, ne vairāk kā viens katram nikam, bet līdz beigu termiņam (viens mēnesis 27. augusts 15.00) tos var mainīt uz, pašaprāt, labākiem. Līdz minētajam termiņam lūdzu atsūtīt sava darba saiti uz PZ vai citro.m@inbox.lv jo galerijā iegriežos ne katru dienu.
Tēma ir izteikta nosaukumā, ABSOLUTi brīva - tātad katra dalībnieka attieksme, ar savu darbu pelt, slavēt, malā stāvēt ir jūsu pašu rokās.
Konkursa žūrija aš STARPTAUTISKA - 3 vizuālās mākslas profesionāļi un 2 *kultūru mīloši* zinātnieki (visi pieci lieliski orientējās iedzeršanas, uzpīpēšanas jautājumos), lai būtu arī kas no tautas:
1. Lielas USA reklāmas aģentūras šefs, māķslas Mg., datorgrafiķe - USA 2. Glaunas USA universitātes profesore, mākslas Dr, - USA 3. Plakātists, datorgrafiķis mākslas Mg. - UK 4. Liela institūta sisadmins fizmatu Mg. - LV 5. Gēnu pētniecības uzņēmuma šefs mikrobioloģijas Dr. - LV
Darbus (5 baļļu sistēmā) vērtēs pēc opcijām:
1. Novitātes procents fotogrāfijā. 2. Radošuma procents darba komunicēšanā ar skatītāju 3. Darba pasnieguma, kompozīcijas veiklums 4. atbilstība konkursa tematikai. un 5. poga *svešam skatītājam bezvērts* vāju darbu gadījumiem kas ekonomēs laiku un atbrīvos no vajadzības vērtēt pēc pirmajiem četriem kritērijiem.
Neviens no žūrijas neko nezin par FB un balsošanas paradumu 555 (arī darbus viņi vērtēs šķirstot mapīti ne sērfojot pa netu). Žūrijas vārdi uzvārdi un katra maza intervija, par redzētā iespaidiem, tiks publicēti reizē ar rezultātiem - Zinību dienā 2012g. 1. septembrī.
Sapper:Māri, Tu proti pārsteigt ar vēriena plašumu labāk kā Ipolīts Matvejevičs Vorobjaņinovs
nu 3 pudelītes, uz sitienu, manos gados, katram jāvar iepirkt a 5 draugiem izsūtīt sakompresētu bilžu mapīti un balsojuma formu hoķ wordā ar prasa mazu laiciņu.
Bij kādreiz blogeru masu tusini ,plenēri,pjankas DA JEBKAS.Zem guļosa akmens ūdens netek. Es tikai par to ,lai ir rosība. Un uzlikt īdētājiem un gudri dirsējiem. Pat ja rezultati būs sūdigi,laiks bus pavadīts krāšņi. Toč jāsaruna lai baneri uztaisa-burzmā ,ka nepiemirst topiku celt.
Rolands66: Pat ja rezultati būs sūdigi,laiks bus pavadīts krāšņi.
Tas ir briesmīgi... Nevajag šādas lietas vienot - jāļauj tām eksistēt katrai par sevi. Man patīk cilvēki un tikties ar viņiem (esmu bijis kādos nepilnos 10 neta knipseru tusos), bet tā debīlā bildēšana pilnīgā bezjēgā citam citu... bļin arī tumsā kkādos čuru dzeltenos guļbaļķu šķūņos ar dirct blici feisā... āāā... pēc tam to visu šļuru netā... brrr... it kā runāji ar cilvēku i ne traks bij ne kā... bet nu āaaaaa... vāks Nafig nevar vnk dzert... nesaprotu
Rolands66: Pat ja rezultati būs sūdigi,laiks bus pavadīts krāšņi.
Tas ir briesmīgi... Nevajag šādas lietas vienot - jāļauj tām eksistēt katrai par sevi. Man patīk cilvēki un tikties ar viņiem (esmu bijis kādos nepilnos 10 neta knipseru tusos), bet tā debīlā bildēšana pilnīgā bezjēgā citam citu... bļin arī tumsā kkādos čuru dzeltenos guļbaļķu šķūņos ar dirct blici feisā... āāā... pēc tam to visu šļuru netā... brrr... it kā runāji ar cilvēku i ne traks bij ne kā... bet nu āaaaaa... vāks Nafig nevar vnk dzert... nesaprotu
Tā ir atkal šī procesa tumšā plakne,bet par cik nedzeršļājos,tad arī tādos balagānos ir gadījies ko vērtīgu gūt. ja piegriežas vienmēr jau var noškirties no pūļa un paņemties savā nodabā. Negribas ieslīgt tajā tēmā,bet jā ir gadījies ilgstoši uzturēties vidē,kur ēēēēēēē kā lai saka, .....ar galvām,nu tā, ne tās gaišākās, galvenais jau laikam pašam saglabāt pozitīvu skatu.
katraa tusinjaa var rast lbas atzinjas (tikai jaasakomunicee ar pareizo cilveeku) . Man izdevaas pat Amber Breeze guut kaadu jaunumu (shoreiz tas bija no I.Urtaana) ... (es nerunaaju par lektoriem)
Rodas sajūta,kamēr kūtros kustināsi un topiku celsi,tev pašam sakrāsies tāds simpātisks materiāls izstādei par šo tēmu. Un esmu drošs ,ka skatītgribētāji šturmētu to pasākumu
Rolands66:Rodas sajūta,kamēr kūtros kustināsi un topiku celsi,tev pašam sakrāsies tāds simpātisks materiāls izstādei par šo tēmu. Un esmu drošs ,ka skatītgribētāji šturmētu to pasākumu
+
Es likšu tikai pēdējā mirklī. Man šobrīd nekā nav.
Rolands66:Rodas sajūta,kamēr kūtros kustināsi un topiku celsi,tev pašam sakrāsies tāds simpātisks materiāls izstādei par šo tēmu. Un esmu drošs ,ka skatītgribētāji šturmētu to pasākumu
+
Es likšu tikai pēdējā mirklī. Man šobrīd nekā nav.
Nu ja ir jau kas gatavs un ūber moins, tad jēga no pēdējā brīža, bet patiesībā tas ir tāds stimulējošs formāts - likt vienu bildi pēc otras (lai apburzās un nostāvās) un pašās beigās izšķirties kuras saiti iedot
Patiesībā jau vienalga kad likt - žūrija jau tik pēc termiņa beigām saņems tās bildes (ar numuriem vārdu vietā) un šeit nemaz neieskatīsies
Būtībā, ja izdomāsi ņemt dalību, der jau arī saite forumā iepeistotai bildei, bet interesantāk būtu ja vēlāk varētu salīdzināt ko teikuši galerijas apskatnieki un ko žūrējošais piecinieks - galerijas bildēm nevajag nekādu norādi - žūrijai dod skatīties bildi kuras saiti (vai nosaukumu, norādi utt., ja saišu kopēšana nav mīļa) izlemsiet atsūtīt uz PZ vai citro.m@inbox.lv
Māt,dziedi vēlreiz šūpļa dziesmu!Šitais izskatās kompetentāks pasākums.Blakus topikā jaunuļi rīko kādus tur nez Aristoteļa svētkus,bet nepainteresējas pat par dzeršanas pamatprincipiem!