Vēlamies ar dažiem cilvēkiem uzrīkot nelielu iespēju cilvēkiem spontāni bezmaksas pabildēties un pašiem pie reizes pareklamēties. Ideja vienkārša - plakāts ar salasāmu uzrakstu, pēc kura var saprast, ka var pieiet un safočēties, plus sava foto saita vai foto bloga links virsū ar kontaktu info. Šo pasācienu gribam rīkot kaut kur Vecrīgā, kur jebkurš varēs pienākt un dabūt dažas bildes uz savu epastu / profilu / vienalga. Gribu zināt info par atļaujām, likumiem. Ko ņemt vērā, lai pašvaldība vai kāda cita iestāde nesāktu savu degunu bāzt pie mums? Saprotams, ka pakalpojumu mēs nesniedzam - bildes cilvēki dabūs bezmaksas, jaukai dienai un smaidam. Bet kā ar saviem blogu / saitu linkiem? Pašreklāma tā noteikti skaitās, a pēc pašreklāmas jau var spriest, ka kaut kāds 'bizness' tur slēpjas.
Baidos ka Šādas lietas nāksies saskaņot pašvaldībā ,privātiem fesiem izdarīt to nebūs nemaz tik viegli mētās no viena čiekura pie cita. Katrā ziņā PP būs klāt ātri ņemot vērā ka Vecrīga piebāzta ar novērošanas kamerām un nāksies skaidroties KO TEIKSIET ?
Lunis:Baidos ka Šādas lietas nāksies saskaņot pašvaldībā ,privātiem fesiem izdarīt to nebūs nemaz tik viegli mētās no viena čiekura pie cita. Katrā ziņā PP būs klāt ātri ņemot vērā ka Vecrīga piebāzta ar novērošanas kamerām un nāksies skaidroties KO TEIKSIET ?
Mums jau nebūs ko slēpt, naudu ta neprasam. Tik pat labi jau var piekasīties ielas muzikantiem, bet šie dzīvi un veseli vienīgā problēma, ja tam pašam ielas muzikantam blakus stāvētu plakāts ar viņa web lapu virsū, kurā ieejot varētu apskatīt sadaļu 'pakalpojumi' un uzzināt, ka viņš nav nekāds IK vai SIA reģistrējis, mja. tur arī sākās problēma. Vēl vienkāršāks variants jau ir bez nekādiem linkiem to pasācienu uzrīkot. Savu reklāmu uzlikt privāti, sūtot cilvēkiem bildes. Kurš domā, ka tā ir saprātīgāk?
Lunis:Baidos ka Šādas lietas nāksies saskaņot pašvaldībā ,privātiem fesiem izdarīt to nebūs nemaz tik viegli mētās no viena čiekura pie cita. Katrā ziņā PP būs klāt ātri ņemot vērā ka Vecrīga piebāzta ar novērošanas kamerām un nāksies skaidroties KO TEIKSIET ?
Mums jau nebūs ko slēpt, naudu ta neprasam. Tik pat labi jau var piekasīties ielas muzikantiem, bet šie dzīvi un veseli vienīgā problēma, ja tam pašam ielas muzikantam blakus stāvētu plakāts ar viņa web lapu virsū, kurā ieejot varētu apskatīt sadaļu 'pakalpojumi' un uzzināt, ka viņš nav nekāds IK vai SIA reģistrējis, mja. tur arī sākās problēma. Vēl vienkāršāks variants jau ir bez nekādiem linkiem to pasācienu uzrīkot. Savu reklāmu uzlikt privāti, sūtot cilvēkiem bildes. Kurš domā, ka tā ir saprātīgāk?
Tici man tas nestrada , Vecriga nav mazums tadu kas krogos bilde pa brivu VELAK bildes var pirkt no neta Zinamakais piemeram tads Grigorijs , delfos ar manamas vinja bildes Vecriga godig sakot diezgan bistama vieta tur DAUDZ cilveku nebus fana ja ieraudzis kadu stobru paverstu pret vinju.
nezinu kaadus "pakalpojumus" taisies piedāvāt. Fotosaits aka fotoblogs Tu saki? Man tas izklausās tā - es Bolderājā uzrīkoju šņabja degustāciju un visiem bomžiem dodu ūdentīņam līdz papīra glāzīti uz kuras rakstīts "Mans īpaši GARŠĪGAIS". Pēc tam sēžu kādā nomales veikaliņā un brīnos ka nav pircēju... es tak reklamēju...
Savdabigs jautajums no SOCIOFOBA ;D Zini, vienu vakaru es ilgi sedeju pie stativa un fotoaparata, taisot jau neatceros kadu bildi, un man klat pienaca paris cilveki, prasija vai man nauda vajadziga, ka es te ubagoju ar fociku. Nu es apmulsu, teicu, lai dirst iet, bet nu redz ka, palaidu garam iespeju NOPELNIT
serjoga:Savdabigs jautajums no SOCIOFOBA ;D Zini, vienu vakaru es ilgi sedeju pie stativa un fotoaparata, taisot jau neatceros kadu bildi, un man klat pienaca paris cilveki, prasija vai man nauda vajadziga, ka es te ubagoju ar fociku. Nu es apmulsu, teicu, lai dirst iet, bet nu redz ka, palaidu garam iespeju NOPELNIT
Tu esi nekulturāls, ko tie cilvēki tev izdarīja ka tu dirst pasūtīji????????
serjoga:Savdabigs jautajums no SOCIOFOBA ;D Zini, vienu vakaru es ilgi sedeju pie stativa un fotoaparata, taisot jau neatceros kadu bildi, un man klat pienaca paris cilveki, prasija vai man nauda vajadziga, ka es te ubagoju ar fociku. Nu es apmulsu, teicu, lai dirst iet, bet nu redz ka, palaidu garam iespeju NOPELNIT
Šitā ideja ir vairāk pieredzes gūšanai un laba laika pavadīšanai, reklāma tur nav būtiskākais.
nezinu kaadus "pakalpojumus" taisies piedāvāt. Fotosaits aka fotoblogs Tu saki? Man tas izklausās tā - es Bolderājā uzrīkoju šņabja degustāciju un visiem bomžiem dodu ūdentīņam līdz papīra glāzīti uz kuras rakstīts "Mans īpaši GARŠĪGAIS". Pēc tam sēžu kādā nomales veikaliņā un brīnos ka nav pircēju... es tak reklamēju...
Kādus pakalpojumus? es gribu piedāvāt cilvēkiem iespēju pa ielu pastaigājoties, spontāni pabildēties. Pats sev līdz ar to piedāvāju gan piedzīvojumu, gan interesantu pieredzi.
Nodzina matus un pārvērtās par urlu. Aber vēl klasiķis teica: " Cilvēkā visam jābūt skaistam - i domām, i fotogrāfijām... i valodai!" Eh, Serjoga, Serjoga!