forum.gif
Graustofotoloģija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Graustofotoloģija
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.07.12 11:27
 citēt
un ko!
Publicēts: 29.07.12 13:39 labots
 citēt
tIE NAV GLUZJI GRAUSTI , man ar ap to vietu gadījies bildēt skuķus , tas ir kara laika sagrautas villas virs Dubrovnikas , vieta no kuras Serbi kara laikā apšaudīja Dubrovniku. Vismaz man tā liekas , toreiz dzivoju vienā sļivovicā
Publicēts: 29.07.12 13:42
 citēt
Lunis:tIE NAV GLUZJI GRAUSTI , man ar ap to vietu gadījies bildēt skuķus , tas ir kara laika sagrautas villas virs Dubrovnikas , vieta no kuras Serbi kara laikā apšaudīja Dubrovniku. Vismaz man tā liekas , toreiz dzivoju vienā sļivovicā

o jautājums kontekstā ar diskusiju, kur Latvijā var nopirkt sļivovicu ? :big_smile:
Publicēts: 29.07.12 14:03
 citēt
martc:
Lunis:tIE NAV GLUZJI GRAUSTI , man ar ap to vietu gadījies bildēt skuķus , tas ir kara laika sagrautas villas virs Dubrovnikas , vieta no kuras Serbi kara laikā apšaudīja Dubrovniku. Vismaz man tā liekas , toreiz dzivoju vienā sļivovicā

o jautājums kontekstā ar diskusiju, kur Latvijā var nopirkt sļivovicu ? :big_smile:

Manā veikalā var iegādāties cuiku un bešerovku, un varbūt arī sļivovicu - jāpaskatās, kas no nedzeramajiem ir palicies uz plaukta.
Publicēts: 29.07.12 14:04
 citēt
PPS,

Kur problēma ar bildēšanos graustos?
Fotogrāfijā ir svarīgi izcelt galveno subjektu. Ja meitene smuka, vārga un naiva, tad fonu vajag briesmīgu, depresīvu un sapjušu - un viss notiek.
Publicēts: 29.07.12 16:02 labots
 citēt
martc:

MAXIMA šad tad gadās , bet protams ne tāda kā TUR , tāds rūpniecisks ražojums . Torekz atceros no 10 dienām ko tur bildēju laikam skaidrā nebiju nevienu , vietējie vislaik cienāja ar mājas ražojua sļivovicu NENORMALI garšīgs tās dažādo plūmju garša OOOOOOOOOOOOOO! Nenot vērā ka tas neilgi pēc kara un visur vēl bija mīnas VAREN palīdzēja darbaa :D :D Meitene bildē starp citu sjuper , starpo citu atgādija vienu Sejas modeli ļoti ļoti :):)
Publicēts: 29.07.12 16:33
 citēt
Vinš jau bildē uz PILSĒTAS fona no GRAUSTIEM nevis "Graustos" tur vienikarši tāda vieta sašautas villas virss pilsētas kur lejā smuks skats pār visu pilsētu.
Publicēts: 29.07.12 17:38
 citēt
nu gan jums sanaaca - viens par Seju, otrs par seju ;-))))
Publicēts: 29.07.12 17:49 labots
 citēt
f-foto:

Kaut kas līdzīgs "tikai līdz apakšveļai", kur modele izlemj, ka visfotogēniskākais viņas dotumos ir tikai seja?

Nu tā basketboliste izskatās titulu pelnījusi, bet sejas un citu vietu prioritātes labi sakārto vecs sakāmvārds: "Smuks ģīmis ir dibenam liels palīgs."
Publicēts: 29.07.12 20:17
 citēt
GunarsII:
f-foto:

Kaut kas līdzīgs "tikai līdz apakšveļai", kur modele izlemj, ka visfotogēniskākais viņas dotumos ir tikai seja?

Nu tā basketboliste izskatās titulu pelnījusi, bet sejas un citu vietu prioritātes labi sakārto vecs sakāmvārds: "Smuks ģīmis ir dibenam liels palīgs."

Precīzs, gadu pārbaudīts sakāmvārds! :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):