forum.gif
Problēma.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Problēma.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.07.12 21:42
 citēt
Tātad esot jau uz vietas, un tulīt kā jau jāfotografē, nonācu pie secinājuma ka mans objektīvs ir noklāts ar putekļiem, sniedzoties pēc mikrošķiedras lupatiņas un to jau satverot rokā(labajā), ar kreiso turu objektīvu, tā lai visiem skaidrs. Ar apļveida kustībām protams no sākuma pulksteņrādītāja virzienā, pēcāk jau pret pulksteņrādītājvierzienu tīru objektīvu, laukā spīd lieliska saule, pūš dienvidrietumu vējš ar ātrumu ap 3 metri sekundē. Tīrot tomēr neizdodas tā kārtīgi iztīrīt un te nu mans jautājums, man to mikrošķiedras lupatiņu mazgāt(ja jā, tad kā?) vai arī prasīt jaunu? :face-grin:
Publicēts: 30.07.12 21:43
 citēt
mazgā ūdenī
Publicēts: 30.07.12 22:29 labots
 citēt
Tikai alū un obligāti lācplēša zelta, skalojot lēzenām kustībām no labās uz kreiso un tad uz augšu, BET bezvējā. Ceru, ka mana atbilde ir adekvāta jautājumam, paldies.:face-grin:
Publicēts: 30.07.12 23:12
 citēt
t-krekla kokvilna neiet krastā tīrīšanai?
Publicēts: 30.07.12 23:25
 citēt
woodz:t-krekla kokvilna neiet krastā tīrīšanai?

Iet tikai laivā, un upes vidū.:face-smile:
Publicēts: 31.07.12 21:58
 citēt
Jautājums nopietns, arī par virzieniem ir adekvāts. Nebiju iedomājies, ka labāk abos virzienos.
Es lupatiņas mazgaju ar ziepēm, rūpīgi skaloju, izkaru bezputekļu vidē žūt.
Publicēts: 31.07.12 22:00
 citēt
jaunībā mopēdam, mocītim sveci tīrīju ar kreklu, kas mugurā. Nekas. izmazgāju kreklu un atkal labi tīrīja.
Publicēts: 31.07.12 22:27 labots
 citēt
blaac:jaunībā mopēdam, mocītim sveci tīrīju ar kreklu, kas mugurā. Nekas. izmazgāju kreklu un atkal labi tīrīja.

JĒ analoģiski darijos:face-wink::face-grin:
Publicēts: 31.07.12 22:53
 citēt
blaac:jaunībā mopēdam, mocītim sveci tīrīju ar kreklu, kas mugurā. Nekas. izmazgāju kreklu un atkal labi tīrīja.

Melo!!! Māte mazgāja, bet tevi kūla :P
Publicēts: 31.07.12 23:38
 citēt
Haiduks:

Melo!!! Māte mazgāja, bet tevi kūla :P

Ka māte mazgāja droši, ka kūla, varētu arī nebūt...:face-grin:
Publicēts: 01.08.12 08:28
 citēt
Par visām ziepēm reklāmās plātās, ka tajās ir visādas ginko-bilobas eļļas un šī sviests, tādēļ es lietoju mātes skapī atrasto tīras kokvilnas šņepeļnieku, kuram vēl bija klāt cedele ar kauko tipa "Швейная фабрика Красная текстильщица. Цена 25 коп.", kuru mazgāju ar dzeramo sodu. Ja stiklā iebraukts ar taukainu pirkstu vai ceptas desas gabalu, tad ģimenes ārstei esmu paskaidrojis savu vajadzību, viņa man izrakstīja recepti uz Spiritus aethylicus, kuru aptiekā pārdod 150 g par 1,70 Ls, ar to tad arī tīru.
Bet prātīgākais - nēsāt labu UV filtru, tad par objektīva stikliem nebūs jāuztraucas.
Publicēts: 01.08.12 14:46
 citēt
Nē. Bet labāk es kasu šito te no filtra nevis no priekšējās lēcas.

Pilsētas bērnu prieki lauku peļķē. Objektīvs gan ir WR, bet lēcas vienalga žēl, arī šajā gadījumā tīrīju tikai filtru.

Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):