Jā, tas ir dienas Topā! Manuprāt, atslēgas vārds ir - šovbizness. Un biznesā draugu nav (aksioma). Ir cilvēku grupa, kuri nopelna, slēdz darījumus. Parāda sevi, paskatās citus, patusē foršā vietā. Atļaušos pie šiem pieskaitīt arī fotoreportierus, TV komandas.. Ģimenes budžetam pienesums.Vēl ir arī izpildītāji. Lai kā melomāni peltu šo žanru, daudziem jaunajiem te ir starta platforma, iespēja atpazīstamība. P.S. Melomāniem, kā cilvēks, patāls no mūzikas, pastāstīšu redzēto vienās mežziņa mājās Daugavas kreisā krast mežos. Iet Olimpiskās, uz jumta ir satelītšķīvis. Goda istabā skan Radio Klasik. Tiešraide no Londonas, Čaikovska 9. simfonija. Esot ļoti spēcīgs izpildītāju sastāvs, klātienē to nekad nedzirdēšot. Sportiņu paskatīšoties atkārtojumā.
Voldemorts: Lai kā melomāni peltu šo žanru, daudziem jaunajiem te ir starta platforma, iespēja atpazīstamība.
Lai kā tur tas klaunu bars neplātītos ar šī balagāna starptautiskumu un iziešanu "starptautiskajā" arēnā, tomēr tas ir bijušā pēseresa pasākums un starptautiskā arēna nozīmē starpu starp Krieviju, Baltkrieviju un Mongoliju. Varat man oponēt, ka tas tomēr ir vairāk nekā Latvijas iekšiene, bet pēc šī principa pasaules slavenākais komponists ir Ķīnas himnas autors, jo viņa garabērnu spēj nodziedāt pāris miljardi cilvēku visā pasaulē.
Varētu teikt, ka nesaprotu pseido patriotu cepšanos par šo pasākumu. Lai gan visticamāk saprotu un tam ir 2 iemesli - nedraudzēšanās ar galvu un lēta PR iespēja. Ir jāpriecājas, ka šāds pasākums tiek rīkot Latvijā, jo tas nodrošina darbu un eksportu ekonomikai, bezmaksas reklāmu Jūrmalai un arī visai Latvijai. Neviens tak neliek klausīties to mūziku vai apmeklēt pasākumu, ja negribas.
Un kuru uztrauc nopirka to uzvaru vai nē? Iespējams dažus pasākuma skatītājus, bet ja jau tā cepās, ka nepatīk - kāda starpība, kurš ir uzvarējis?
ak34:... Neviens tak neliek klausīties to mūziku vai apmeklēt pasākumu, ja negribas...
Pilnīgi pareizi - ja NEPATĪK, tad NESKATIETIES. Diemžēl, populācija (fotoblogs nav izņēmums) ir ~80-90% ir IDIOTI un cepās par lietām, kas uz tiem neattiecas.
nestādās priekšā KRIEVIJAS mērogus , pirmkārt FINANŠU mērogus, tāpēc ar runas par ņirdzīgiem cipariem
Par to es mēģināju runāt citā sakarā Ogres fotoklubā,kad seminārā pustundu biju skatījies skandināvu mps klauna bildes. Šogad it kā Muhins būs,jau labāk. Kas attiecas uz Krieviju,labprāt turp uz gadu brauktu padzīvot un pabildēt. Man tas būtu daudz interesantāk nekā piemēram uz USA.
nesix: Diemžēl, populācija (fotoblogs nav izņēmums) ir ~80-90% ir IDIOTI ...
vaimandieviņ... šitādas runas FB ....
Kad U.Tīrons intervēja K.Vonnegūtu tad intervējamais arī teica, ka visur, arī LV, vismaz 80% ir šī ķeza. Tīrons pārjautāja vai tiešām tikai 80%, uz ko Vonnegūts atbildēja, ka negribējis apvainot intervētāja valsti.
nesix: Diemžēl, populācija (fotoblogs nav izņēmums) ir ~80-90% ir IDIOTI ...
vaimandieviņ... šitādas runas FB ....
Kad U.Tīrons intervēja K.Vonnegūtu tad intervējamais arī teica, ka visur, arī LV, vismaz 80% ir šī ķeza. Tīrons pārjautāja vai tiešām tikai 80%, uz ko Vonnegūts atbildēja, ka negribējis apvainot intervētāja valsti.
Nekad neesmu apšaubījis, ka ietilpstu tajos idiotu procentos, jo par Vonnegūtu domāju daudz sliktāk.
nesix:Neviens nevar būt 100% smārts visās jomās un tas arī netiek prasīts. Prasīts tiek tas lai tēmās kurās tas nerubī, vienkārši PAKLUSĒ.
Kā kāds var nebūt kompetents par krievu un kazahu $$$, Kobzona cepuri, par balsojuma patiesajām aizkulisēm un to kas ir īstenā māksla/mūzika ?
orks: Nekad neesmu apšaubījis, ka ietilpstu tajos idiotu procentos, jo par Vonnegūtu domāju daudz sliktāk.
Lāga Kurts bieži ir teicis, ka par savu personu viņš domā līdzīgi Vonnegūts ir cilvēks kas aicina atgriezties pie veselā saprāta izmantojot košu, provokatīvu formu. Ir dīvaini ja nepamana šo aicinājumu, bet redz tikai formu - neatkarīgi vai par šo formu ir sašutumā vai sajūsmā. Ja forma kaitina, tad grāmatas var būt nogurdinošs veids kā noskaidrot ko saka Vonnegūts - tādēļ ir pavisam īsi sacerējumi kas dod par viņu priekšstatu. Nav nemaz tik grūti, caur sarkasmiem, sekot domai:
Mierīgi. Tam tikai būtu jābūt Abramoviča korišam, izstādi jāuzrīko Юrmalā, kad tiks paziņots, ka uz to ieradīsies pāris Krievijas miljonāri, arī visi mūsu blēži būs klāt, gudriem purniem paspriedelēt, kā tad bilžu autoram māksla nāk no iekšām.
ekoists:Ja,kāds uztaisītu izstādi ar sūdīgām bildēm un ieejas biļetes spētu pārdot par 30 tk latiem,tad varētu gudri padirsties....
Ir jau darīts – pirms pāris gadiem Krievzemes tandemokrāts Dimdošais Lāčadēls, vienlaikus „kaislīgs fotogrāfs”, no tādas izstādes pārdeva savu produktu (laikam kādas pilsēteles bildi no prezidenta lidmašīnas) par 50 000 viņu „u.jē.” (ubijenij jenot), kā tajā laikā bija jāsauc „naši baksi”. Tātad cenu esi noteicis gandrīz precīzi. Pircēja biznesa veiksme, protams, nu nepavisam nebija atkarīga no attiecībām ar valsts varu.
f-foto:PBK savam šovam uz nedēļu noīrē Jūrmalu. Varas iestādes to neliedz. Ja tas nepatīk, ir jāievēl tāda vara, kas visu "sakārtos".
Un mēs vienkārši neredzam tās asaras, ko citi raud pilsētās, kurās notiek Eirovīzija. Arī šīs pilsētas uz laiku noīrē šovam. Man Eirovīzija muzikāli ir vienā plauktā ar Jauno Vilni.
Ja mūsu būtu tik, cik krievu, bet krievu tik, cik esam mēs, diez vai mēs būtu paraugnācija, tā atklāti runājot. Tad krievi rakstītu komentāros piezīmes par nejēdzīgu Imanta Kalniņa vai Mārtiņa Brauna piedziedāšanu tikai savējiem saprotamām dziesmām.
Kaut kā slābanāk gribētos uz to visu skatīties. Savādāk esmu spiests lasīt murgus presē par svētvietas - 11. novembra krastmalas - piesmiešanu. Pederastu tingeltangelis un Go Blonde! odziņas nepiesmēja, bet diskotēka piesmēja.
es parasti veinbergas viedoklim nepiekrītu, bet šoreiz viņa salika visu pa plauktiem. tikai vidusmēra zaglīgais, bailīgais "latvijietis" kaut ko atkal murmulēs par kaut kādiem finansu ieguvumiem, kontaktiem un citu huiņu.
salīdzinājumam, pamēģiniet iedomāties ka kaut kas tāds varētu notikt, piemēram, Igaunijas Pērnavā
es parasti veinbergas viedoklim nepiekrītu, bet šoreiz viņa salika visu pa plauktiem. tikai vidusmēra zaglīgais, bailīgais "latvijietis" kaut ko atkal murmulēs par kaut kādiem finansu ieguvumiem, kontaktiem un citu huiņu.
salīdzinājumam, pamēģiniet iedomāties ka kaut kas tāds varētu notikt, piemēram, Igaunijas Pērnavā
Veinbergas viedoklis ir pilnīga figņa. Kamdēļ lasīt zviedru okupantu viedokli par krievu okupantiem?
Vienīgais, ka nepaslinkoju un jūtūbā sameklēju konkrēto singlu: youtu.be...
Man kā no mūzikas ļoti tālu stāvošam tomēr jāsaka - tiešām sūds.
veinberga kārtējo reizi sarakstījusi muļķības. lai tak brauc un taisa šeit ko paši grib - galu galā paši arī par to maksā un samaksā arī mums. ja no mūzikas un šova viedokļa skatās, tad mums vajadzētu aizliegt lielāko daļu pasākumu, ko Latvijā rīko vietējie bāleliņi. un beigt izpurgāt nodokļu maksātāju naudu dažādiem kultūras pasākumiem un "filmu" taisīsānai saviem čomiem
negatIvs:tas, no sērijas, ja labi samaksā, var pļūtīt kur vēlās .....
No mūzikas un šova kvalitātes viedokļa pasākums ir labāks par lielāko daļu, kad Latvijā notiek. Kas vēl tur slikts? Tas ka neatnāca smokingā tikties ar ministri? Liela bēda - esmu šortos un T-kreklā gājis tikties ar ministriem. Arī nākotnē īpaši neiespringtu izskatīties pēc klerka ejot ar kādu tikties.
negatIvs:tas, no sērijas, ja labi samaksā, var pļūtīt kur vēlās .....
No mūzikas un šova kvalitātes viedokļa pasākums ir labāks par lielāko daļu, kad Latvijā notiek. Kas vēl tur slikts? Tas ka neatnāca smokingā tikties ar ministri? Liela bēda - esmu šortos un T-kreklā gājis tikties ar ministriem. Arī nākotnē īpaši neiespringtu izskatīties pēc klerka ejot ar kādu tikties.
Dižais komjauniešu gars mūsos dzīvs kopš PSRS norieta gadiem, kad LPSR iemaksas PSRS budžetā bija būtiskas, bet atpakaļ naudiņa nenāca un apsolītie lielie projekti (Metro Rīgā, Divi HES, Dzelzceļš gar Jūras piekrasti līdz kolkai, Bolderājai u.c.) bija kaut kā jānorok.
Tā arī turpinam, kā mūs Tautas frontes apzinīgie komjaunieši iemācīja - pastalās, bet brīvi!
Tajā dienā, kad uz JV skatuves kāps Pussy Riot, un Alla Borisovna, bet pie moderēšanas atgriezīsies Ksenija, arī es būšu starp tiem, ka gatavi parakstīties zem tā teksta. Realitāte ir stipri savādāka, tēpēc Не высовывайся, дочка!!!