Par to, ka uzvara dziedātāju konkursā "Jaunais vilnis" tika nopirkta - nav šaubu. Interesanti, cik šis pirkums izmaksāja uzvarētājas tēvam? Reāls variants, ka varētu būt ap 2-5 miljoni ASV dolāru, kurus sadalīja rīkotāju un žūrijas starpā. Kādus ciparus nosauktu Jūs?
simons07:Par to, ka uzvara dziedātāju konkursā "Jaunais vilnis" tika nopirkta - nav šaubu. Interesanti, cik šis pirkums izmaksāja uzvarētājas tēvam? Reāls variants, ka varētu būt ap 2-5 miljoni ASV dolāru, kurus sadalīja rīkotāju un žūrijas starpā. Kādus ciparus nosauktu Jūs?
fifiigs meiteens ... Kaut kaa skjirstot programmas, tieshi uztraapiiju, kad vinja dizedaaja paris dienas atpakalj un iekrita aciis, cik LJTOI labveeliigi visa komisija maajas ritmaa ar galvaam , ritmaa smaidiija uttt;-0))) ..... bet meiteens fifiigs - ja arii nopiikra uzvaru .....
Kas jūs jocīgi vai?Jāmaksā?Teiksim mēs ar Eltonu to uzvaru neņemtu,ja vien mums nepiemaksātu pamatīgu žūksni.Vot jāpadiskutē ar veco rokeri par kādu summiņu varētu būt runa.Tāds variants,ka mēs maksātu,ir absolūti nereāls!
С предложением вывезти российских пенсионеров на постоянное место жительства за пределы страны выступил президент Всероссийского фонда общества охраны природы, в прошлом основатель лотереи "Русское лото" Элмурод Расулмухамедов.
Man pietiek ar šitādiem hītiem ,youtu.be... lai jebkurš tudaliņu pasakums man liktos vēja ZAĻUMBALLE . Juanais vilniss konkurss SŪC taču tā ietvaros notiek DAUD Z DAUDZ intresatu krutu pasakuu apkārt un DAŽĀDAS valodās
smartins:Pfffff.... vareeji, kaa VIPs tur tikt, a palaidi visu veejaa...
esmu tur gadus piecus bijis no a līdz z. Redzējis visu, pat vecmāmiņas histērijas tuvplānā. Pie mums uz sānu videoekrānu režijas telpu šamā katru vakaru pēc konča nāca ierakstā sevi nolūrēt... Kad bija neapmierināta ar redzēto, oi, kas tur gāja vaļā. Izpsihojās, nomierinājās un uzjautāja mums - nu kak ja, maļčiki, ņičevo smotrelasj? Mēs vienbalsīgi - otļično, alla borisovna...
smartins:Pfffff.... vareeji, kaa VIPs tur tikt, a palaidi visu veejaa...
esmu tur gadus piecus bijis no a līdz z. Redzējis visu, pat vecmāmiņas histērijas tuvplānā. Pie mums uz sānu videoekrānu režijas telpu šamā katru vakaru pēc konča nāca ierakstā sevi nolūrēt... Kad bija neapmierināta ar redzēto, oi, kas tur gāja vaļā. Izpsihojās, nomierinājās un uzjautāja mums - nu kak ja, maļčiki, ņičevo smotrelasj? Mēs vienbalsīgi - otļično, alla borisovna...
NŪ, BĻĀĀĀ... admini var mani banot no šejienes laukā, bet es lamāšos, IBIO! Tiešām nav nekā prātīgāka, kā pautus kasot aizsākt fotolapā tēmu par kaut kādu konkursu, kas pretendē uz muzikālu statusu, pretēji visiem fizikas likumiem... kāds sakars kas kam ko cik un par ko samaksāja, kurš kuram mutē paņēma, kas vispār tā ir tāda par degradācijas pārāko pakāpi, ka vēl ne tikai SKATĀS, bet arī IZVIRZA KAUT KĀDAS SŪDAINAS TEORIJAS un piedāvā tās APSPRIEST PĀRĒJIEM FOTOSAITĀ????????????
Fiška tā ka PUBLIKA pirmkārt totāli nestādās priekšā KRIEVIJAS mērogus , pirmkārt FINANŠU mērogus, tāpēc ar runas par ņirdzīgiem cipariem Otrkārt NEPIELEC publikai ka tas frīku šovs jau tik RUSSIA skatītājiem , tas uz ko brauc ta BIEZĀ publika ir citi pasākumi ieskaitot normālu roku un pat dzeziņu TO gan neārda pat TV
Nu, labi... cepiens jau pa lielam ir tas, ka publika "uzķeras" uz tādām aptaurētu pasākumu izpausmēm kā šī, sāk diskutēt, tādējādi pišot smadzenes sev un pārējiem. Apkārt iztirzātajam Jūrmalas sviestam ir bijis gan "Positivus", gan "Saulkrastijazz", gan Siguldas Blūza svētki, gan vēl un vēl pasākumi, par kuriem tiešām ir vērts pacelt kādu tēmu. Jēdzīgu tēmu. Pēc mūzikas var aiziet uz "Arteli", "Hamletu" vai uz "Bites Blūza Klubu" - tur lietas notiek pa īstam. Nezinu, kāda ķīniešu gudrība var attaisnot visādus cacu vipendronus un pārējās, sačakarētās paaudzes herņas un to apspriešanu kā kaut ko BŪTISKU un VĒRĀ ŅEMAMU... Viss. Es esmu runājis.
viencmuzikanc:Nu, labi... cepiens jau pa lielam ir tas, ka publika "uzķeras" uz tādām aptaurētu pasākumu izpausmēm kā šī, sāk diskutēt, tādējādi pišot smadzenes sev un pārējiem. Apkārt iztirzātajam Jūrmalas sviestam ir bijis gan "Positivus", gan "Saulkrastijazz", gan Siguldas Blūza svētki, gan vēl un vēl pasākumi, par kuriem tiešām ir vērts pacelt kādu tēmu. Jēdzīgu tēmu. Pēc mūzikas var aiziet uz "Arteli", "Hamletu" vai uz "Bites Blūza Klubu" - tur lietas notiek pa īstam. Nezinu, kāda ķīniešu gudrība var attaisnot visādus cacu vipendronus un pārējās, sačakarētās paaudzes herņas un to apspriešanu kā kaut ko BŪTISKU un VĒRĀ ŅEMAMU... Viss. Es esmu runājis.
peace
nu vispār jau publika tur tāda interesanta...............piemēram Haritonovs utaml............tur taču neiet klausīties mūziku, tur iet parādīties, citus apskatīties, smalki nodirst un pierīties.... Daži mūsu politiķi stāsta, ka tur dibinot kontaktus
PS un man vienalga - kas tur uzvarēja un vai/cik tas maksāja....