forum.gif
APTAUJA: Kā jūsuprāt vajadzētu reaģēt uz kritiku? Pieņemt to zināšanai Uztvert
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / APTAUJA: Kā jūsuprāt vajadzētu reaģēt uz kritiku? Pieņemt to zināšanai Uztvert
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.08.12 23:21
 citēt
dansiga:a es!?!?!?!? es arii lieku DZEEST - bet spiezhot pogu, nevis rakstot .....

9. vieta pašlaik :)
dansiga 2 36
Publicēts: 01.08.12 23:25
 citēt
dansiga no kurienes un par ko šis ???
Rolands, tas nav anoniimi ... ja tev ir niks un
bildes - tu jau esi kaut kas interneta
videe;-))))
Publicēts: 01.08.12 23:27
 citēt
uuu-droši zini,ka neesi Jurčiks?
Publicēts: 01.08.12 23:29
 citēt
tieshaam paarstaaj filozoofeet,es arii esmu pilniigs ziidainis shinii jomaa un uz plikajiem del vai dzeest negrasos sev pleest matus,tikpat labi es varu arii pieprasiit par katru " patiik" komentaaru -kaapeec? Visiem miilsh Tu nebuusi nekad! Labaak pa sho laiku buutu palasiijis kauko no foto skolas :) :face-glasses:
Publicēts: 01.08.12 23:30
 citēt
Rolands66:dansiga no kurienes un par ko šis ???
Rolands, tas nav anoniimi ... ja tev ir niks un
bildes - tu jau esi kaut kas interneta
videe;-))))

aiii - manas vecaas nogurushaas acis - Tevi sajauca ar jaunizcepto bloga pasazhieri ;-0))))
Publicēts: 01.08.12 23:30
 citēt
Kā jau reiz teicu pēc kārtējās nika maiņas... lielie runas plūdi un, galvenais, atstarpes starp teikumiem Tevi nodod...
Bet neuztraucies, mēs Elikam neko neteiksim!
Publicēts: 01.08.12 23:34
 citēt
jā,klusi kā kaps,ja nu vienīgi dansiga mūš sajauks un nāks viss gaismā.
Publicēts: 01.08.12 23:36
 citēt
Kāds var pateikt, kas ir tāds Jurčiks? Es saprotu, ka reiz viņš te bija.. Slikts puika bija?
Publicēts: 01.08.12 23:37
 citēt
Tieši tā, paradums... arī zemais pacietības līmenis...
Publicēts: 01.08.12 23:39
 citēt
nē, Jurčiks mums vislabākais un IR, re tikai taga par sekretāri kosī ibio
Publicēts: 01.08.12 23:42
 citēt
Publicēts: 01.08.12 23:46
 citēt
Uuuuu - saskaiti visa bloga vesturee saliktos delus ;-ppp;-))))
Publicēts: 01.08.12 23:49
 citēt
Jurčiks ir Monstrs!
Viņu no visurienes met ārā bet viņš vienmēr atgriežas ar apbrīnojamu ietiepību tieši tāpat kā tas tips Šveikā: viņu izmet no kroga pa durvīm, šis iekāpj pa logu, šo izmet pa logu, šis rāpjas atkal iekšā utt... būtu arī pa skursteni ielaidies, ja vien pažarnieki nebūtu viņu laicīgi no jumta nocēluši...
Publicēts: 01.08.12 23:51
 citēt
kas ir siena???
Publicēts: 01.08.12 23:52
 citēt
Man tak profilā ir rakstīts vārds uzvārds, tads esmu gan draugos, šeit un citur, man pokemonošanās nav pieņemama :)

Uuuu:
kira:Kāds var pateikt, kas ir tāds Jurčiks? Es saprotu, ka reiz viņš te bija.. Slikts puika bija?

Kira, tu esi jurčiks arī?
Publicēts: 01.08.12 23:55
 citēt
kira,šis pēc būtības IR pokemonu saits
Publicēts: 01.08.12 23:55 labots
 citēt
Uuuu:Kas jauns sienā? Šie vēl dzīvi?

Dzīvi, bet es ar tiem snobiem vairs sarunās neielaižos, iemetu pa kādai bildei, lai komplektam stāv un no draugiem vai kā varētu dot linku uz normāla izmēra un daudz maz neizkropļotu bildi, tas sienai ir izdevies. Kā redzi, bez tevis arī tur viss pamirst, Kārlis nav interesants...

Kira tāds noopietns...
Publicēts: 02.08.12 00:00
 citēt
Ē,tiešām-jāiemauc sienā,palūrēt. Vismaz gadu nav būts.
Publicēts: 02.08.12 00:03 labots
 citēt
Rolands66:Ē,tiešām-jāiemauc sienā,palūrēt. Vismaz gadu nav būts.

Da nu, nekādas jautrības.
Voldis, skatos, tur pats aktīvākais palicis, kamēr Kārlis savā Latgalē latvāņus pļauj.
Mūsu Regīna tikko aizgāja uz turieni (re, viņas zirgi mēneša topā), prasīja kā uzvesties... teicu kā ir: jopcik, neņem galvā visādus snobus, ja proti argumentēti atbildēt, uz priekšu... citādi cilvēks Bloga spiedienu neizturēja toreiz...
Publicēts: 02.08.12 00:07
 citēt
Uuuu:
Rolands66:kas ir siena???

Gribēji paspīdēt ar stulbumu, bet nesanāca, mēs novērtējām šo komentu kā riktīgi humorīgu!

Kuri mēs? Sekretāre un?
Publicēts: 02.08.12 00:12
 citēt
Uuuu:
ernikon:tieshaam paarstaaj filozoofeet,es arii esmu pilniigs ziidainis shinii jomaa un uz plikajiem del vai dzeest negrasos sev pleest matus,tikpat labi es varu arii pieprasiit par katru " patiik" komentaaru -kaapeec? Visiem miilsh Tu nebuusi nekad! Labaak pa sho laiku buutu palasiijis kauko no foto skolas :) :face-glasses:

"Patīk" nav nekāda kritika, ko tur prasīt!
"Nepatīk" ar satura paskaidrojumu gan man noderētu, ja nolemtu kaut ko nupublicēt!
Ko palasīt? Iedod linku!

Shameejaa lapaa ir taada sadalja fotoskola :) kuraa ja Tev ir tieshaam interese var sev kaadu gudriibu pasmelt. es maate barotaaja nebuushu, pameklee pats ! :face-smile:
Publicēts: 02.08.12 00:14
 citēt
Uuuu:
ernikon:tieshaam paarstaaj filozoofeet,es arii esmu pilniigs ziidainis shinii jomaa un uz plikajiem del vai dzeest negrasos sev pleest matus,tikpat labi es varu arii pieprasiit par katru " patiik" komentaaru -kaapeec? Visiem miilsh Tu nebuusi nekad! Labaak pa sho laiku buutu palasiijis kauko no foto skolas :) :face-glasses:

"Patīk" nav nekāda kritika, ko tur prasīt!
"Nepatīk" ar satura paskaidrojumu gan man noderētu, ja nolemtu kaut ko nupublicēt!
Ko palasīt? Iedod linku!

Shameejaa lapaa ir taada sadalja fotoskola :) kuraa ja Tev ir tieshaam interese var sev kaadu gudriibu pasmelt. es maate barotaaja nebuushu, pameklee pats ! :face-smile:
Publicēts: 02.08.12 00:15 labots
 citēt
3-šo reizi būs?

Ar labu nakti!
Juri, turies!
Publicēts: 02.08.12 00:17
 citēt
ja arii luugsies ,NEE :D
Publicēts: 02.08.12 00:31
 citēt
Uuuu:Apskatīju līdz 4 lapai, tēmas tikai par fotogrāfijas tehnisko pusi. Tas mani neinteresē, cerēju izlasīt kaut ko par saturisko...

nu tak,kaut kā tas tagad globāli laikam. Tehniski šajā vidē ir vienkāršāk ar kaut ko izcelties. Saturiski pagājušo gadsimtu vairumam būs grūti pārcirst. Tak zini gan jau.
Publicēts: 02.08.12 00:42
 citēt
Uuuu:Apskatīju līdz 4 lapai, tēmas tikai par fotogrāfijas tehnisko pusi. Tas mani neinteresē, cerēju izlasīt kaut ko par saturisko...

Tad jau sanaak esi gana izgliitots , man jautaajums Tev , a fochuks Tev vispaar ir ? :)
Publicēts: 02.08.12 00:43
 citēt
pfff - nu i jautaajums .... tagad ar fochuku bildeet ir nemoderni ;=ppp
Publicēts: 02.08.12 00:47
 citēt
bet ar sienu tiešām kau kas nav labi
Iesūtīts: Trešdiena, Jūl 11, 2012 10:41 am Ziņojuma temats: Re: kas notiek ar sienu? Valde, kuras rokās atrodas kluba vadība
sen vairs nav ieienteresēta kluba vadīšanā
- citas intereses, citas prioritātes. Ja kādam ir vēlme uzņemties šo
pienākumu (un ne tikai teorētiska - sekas
mēs te redzam), tad kluba biedriem ir
jāsasauc pilnsapulce, jāpārvēl valde un
jārīkojas atbilstoši saviem mēŗķiem un
plāniem. Ja tādi ir. Jo, ja nav, tad atkaliņās - sekas mēs te redzam. Tas, diemžēl, ir vienīgais veids. Cita lieta, ka
šis portāls (kā nojaušu) juridiski pieder jau
vairs ne klubam, līdz ar to...
Publicēts: 02.08.12 00:57
 citēt
Uuuu:Pagājušajā gadsimtā datorprogrammas bija vājākas, tagad vieglāk dod vaļu izpaust radošo fantāziju (sk. Eltonu!)

Pareizi-ar tehniskiem līdzekļiem palīdz. Bet ja Eltonam tas ir instruments,tad vairumam klupšanas akmens..
Publicēts: 02.08.12 00:57
 citēt
Ops ! Esmu laikam noguleejis jaunaakaas modes tendences, kas ir tagad modee ? Vai tas ir kaads no Casio jaunaakajiem kalkulaatoriem apriikots ar XUIN AI objektiiviem ? :D
Publicēts: 02.08.12 01:01
 citēt
ernikon:Ops ! Esmu laikam noguleejis jaunaakaas modes tendences, kas ir tagad modee ? Vai tas ir kaads no Casio jaunaakajiem kalkulaatoriem apriikots ar XUIN AI objektiiviem ? :D

tak kaut kadas tabletes!!!!! es gan izmegjinaaju visu savu necilo apteicinju - man ar tableteem nekas nesanaak ..... bet dazhi pat iepostee bildes!!!!!;-)))))
Publicēts: 02.08.12 01:22
 citēt
Fuuuu, es tabletes nelietoju,bet bildes (3 gb) gan iepostoju :D , un kritiku ar pamaaciibaam uz kljuudaam uztveru veseliiigi :)
Publicēts: 02.08.12 01:24
 citēt
ernikon:Fuuuu, es tabletes nelietoju,bet bildes (3 gb) gan iepostoju :D , un kritiku ar pamaaciibaam uz kljuudaam uztveru veseliiigi :)

aaa - tu esi tas ar to kakji ;p-0)))) Bet ja veseliigi uztver kritiku - tas tikai priecee;-)
Publicēts: 02.08.12 01:35
 citēt
jaa ,tas pats :),bet shaa vai taa apstraadaat bildes programmaa man neiet pie sirds ,labaak ja ir iists kadrs,bet tas jau ir oftopic :)
Publicēts: 02.08.12 01:39
 citēt
ernikon:jaa ,tas pats :),bet shaa vai taa apstraadaat bildes programmaa man neiet pie sirds ,labaak ja ir iists kadrs,bet tas jau ir oftopic :)

uj kaa par tadiem vardiem es skalji smejos .... tu uz filmas bildee!?!?!? Neee? Aaa - ak ar digitaalo .... bet jpg formaataa, vai ne? NU tad jau Tu esi tik dumsh/slinks, ka bildes apstraadi uztici fotoaparaatam .... Bet ja fotografee raw formaata - tad bildes pasham vien jaapstradaa, jo tas ir jeelmateriaals ... un jaapastradaa digitaali (pastiik vai nepatiik)...... taa luuk .....:-)
Publicēts: 02.08.12 01:49
 citēt
Nu luuk ,te arii izpaudaas mans ziidainja liimenis :), un juutu ,ka domas un attieksme ir jaamaina, RAWaaa esmu bildeejis....bet.....nu ,varbuut ka paaugshos sapratiishu,jaaiet buus vien patreneeties uz istabas augiem,kakjiem un lidojoshaam mushaam :)
Publicēts: 02.08.12 01:53
 citēt
ernikon:Nu luuk ,te arii izpaudaas mans ziidainja liimenis :), un juutu ,ka domas un attieksme ir jaamaina, RAWaaa esmu bildeejis....bet.....nu ,varbuut ka paaugshos sapratiishu,jaaiet buus vien patreneeties uz istabas augiem,kakjiem un lidojoshaam mushaam :)

O jaaa - tie ir pacietiigi modelji (iznjemot mushas) :-)
Publicēts: 02.08.12 02:33
 citēt
Kādas nafig apstrādes ,rawi ,tehnoloģijas. Praktiski visam,kas te ražojas jau iz uzlikts DEL PIRMS POGA NOSPIESTA. Daži gadu desmiti un visa šī figņa tiks pakāsta fiziski,aizmirsta datu nesējos. Reālais ieguvums būs tikai prieks,ko kāds būs pamanījies gūt no procesa.:face-devil-grin:
Publicēts: 02.08.12 02:52
 citēt
Rolands66:Kādas nafig apstrādes ,rawi ,tehnoloģijas. Praktiski visam,kas te ražojas jau iz uzlikts DEL PIRMS POGA NOSPIESTA. Daži gadu desmiti un visa šī figņa tiks pakāsta fiziski,aizmirsta datu nesējos. Reālais ieguvums būs tikai prieks,ko kāds būs pamanījies gūt no procesa.:face-devil-grin:

Precīzi.
Pilns pagrabs (pat vairāki) ar kaut kādām platēm, lentām un kasetēm, arī videokasetēm un videolentām, bet ne paklausīties, ne paskatīties praktiski vairs nav uz kā.
Arī savu dipiņus neesmu redzējis gadus 10.
Bet dzīve tāpat ir skaista!:)
Publicēts: 02.08.12 07:41
 citēt
Skatos vakara diskusija izdevās:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5