tieshaam paarstaaj filozoofeet,es arii esmu pilniigs ziidainis shinii jomaa un uz plikajiem del vai dzeest negrasos sev pleest matus,tikpat labi es varu arii pieprasiit par katru " patiik" komentaaru -kaapeec? Visiem miilsh Tu nebuusi nekad! Labaak pa sho laiku buutu palasiijis kauko no foto skolas
Kā jau reiz teicu pēc kārtējās nika maiņas... lielie runas plūdi un, galvenais, atstarpes starp teikumiem Tevi nodod... Bet neuztraucies, mēs Elikam neko neteiksim!
Jurčiks ir Monstrs! Viņu no visurienes met ārā bet viņš vienmēr atgriežas ar apbrīnojamu ietiepību tieši tāpat kā tas tips Šveikā: viņu izmet no kroga pa durvīm, šis iekāpj pa logu, šo izmet pa logu, šis rāpjas atkal iekšā utt... būtu arī pa skursteni ielaidies, ja vien pažarnieki nebūtu viņu laicīgi no jumta nocēluši...
Dzīvi, bet es ar tiem snobiem vairs sarunās neielaižos, iemetu pa kādai bildei, lai komplektam stāv un no draugiem vai kā varētu dot linku uz normāla izmēra un daudz maz neizkropļotu bildi, tas sienai ir izdevies. Kā redzi, bez tevis arī tur viss pamirst, Kārlis nav interesants...
Rolands66:Ē,tiešām-jāiemauc sienā,palūrēt. Vismaz gadu nav būts.
Da nu, nekādas jautrības. Voldis, skatos, tur pats aktīvākais palicis, kamēr Kārlis savā Latgalē latvāņus pļauj. Mūsu Regīna tikko aizgāja uz turieni (re, viņas zirgi mēneša topā), prasīja kā uzvesties... teicu kā ir: jopcik, neņem galvā visādus snobus, ja proti argumentēti atbildēt, uz priekšu... citādi cilvēks Bloga spiedienu neizturēja toreiz...
ernikon:tieshaam paarstaaj filozoofeet,es arii esmu pilniigs ziidainis shinii jomaa un uz plikajiem del vai dzeest negrasos sev pleest matus,tikpat labi es varu arii pieprasiit par katru " patiik" komentaaru -kaapeec? Visiem miilsh Tu nebuusi nekad! Labaak pa sho laiku buutu palasiijis kauko no foto skolas
"Patīk" nav nekāda kritika, ko tur prasīt! "Nepatīk" ar satura paskaidrojumu gan man noderētu, ja nolemtu kaut ko nupublicēt! Ko palasīt? Iedod linku!
Shameejaa lapaa ir taada sadalja fotoskola kuraa ja Tev ir tieshaam interese var sev kaadu gudriibu pasmelt. es maate barotaaja nebuushu, pameklee pats !
ernikon:tieshaam paarstaaj filozoofeet,es arii esmu pilniigs ziidainis shinii jomaa un uz plikajiem del vai dzeest negrasos sev pleest matus,tikpat labi es varu arii pieprasiit par katru " patiik" komentaaru -kaapeec? Visiem miilsh Tu nebuusi nekad! Labaak pa sho laiku buutu palasiijis kauko no foto skolas
"Patīk" nav nekāda kritika, ko tur prasīt! "Nepatīk" ar satura paskaidrojumu gan man noderētu, ja nolemtu kaut ko nupublicēt! Ko palasīt? Iedod linku!
Shameejaa lapaa ir taada sadalja fotoskola kuraa ja Tev ir tieshaam interese var sev kaadu gudriibu pasmelt. es maate barotaaja nebuushu, pameklee pats !
Uuuu:Apskatīju līdz 4 lapai, tēmas tikai par fotogrāfijas tehnisko pusi. Tas mani neinteresē, cerēju izlasīt kaut ko par saturisko...
nu tak,kaut kā tas tagad globāli laikam. Tehniski šajā vidē ir vienkāršāk ar kaut ko izcelties. Saturiski pagājušo gadsimtu vairumam būs grūti pārcirst. Tak zini gan jau.
bet ar sienu tiešām kau kas nav labi Iesūtīts: Trešdiena, Jūl 11, 2012 10:41 am Ziņojuma temats: Re: kas notiek ar sienu? Valde, kuras rokās atrodas kluba vadība sen vairs nav ieienteresēta kluba vadīšanā - citas intereses, citas prioritātes. Ja kādam ir vēlme uzņemties šo pienākumu (un ne tikai teorētiska - sekas mēs te redzam), tad kluba biedriem ir jāsasauc pilnsapulce, jāpārvēl valde un jārīkojas atbilstoši saviem mēŗķiem un plāniem. Ja tādi ir. Jo, ja nav, tad atkaliņās - sekas mēs te redzam. Tas, diemžēl, ir vienīgais veids. Cita lieta, ka šis portāls (kā nojaušu) juridiski pieder jau vairs ne klubam, līdz ar to...
Ops ! Esmu laikam noguleejis jaunaakaas modes tendences, kas ir tagad modee ? Vai tas ir kaads no Casio jaunaakajiem kalkulaatoriem apriikots ar XUIN AI objektiiviem ?
ernikon:Ops ! Esmu laikam noguleejis jaunaakaas modes tendences, kas ir tagad modee ? Vai tas ir kaads no Casio jaunaakajiem kalkulaatoriem apriikots ar XUIN AI objektiiviem ?
tak kaut kadas tabletes!!!!! es gan izmegjinaaju visu savu necilo apteicinju - man ar tableteem nekas nesanaak ..... bet dazhi pat iepostee bildes!!!!!;-)))))
ernikon:jaa ,tas pats ,bet shaa vai taa apstraadaat bildes programmaa man neiet pie sirds ,labaak ja ir iists kadrs,bet tas jau ir oftopic
uj kaa par tadiem vardiem es skalji smejos .... tu uz filmas bildee!?!?!? Neee? Aaa - ak ar digitaalo .... bet jpg formaataa, vai ne? NU tad jau Tu esi tik dumsh/slinks, ka bildes apstraadi uztici fotoaparaatam .... Bet ja fotografee raw formaata - tad bildes pasham vien jaapstradaa, jo tas ir jeelmateriaals ... un jaapastradaa digitaali (pastiik vai nepatiik)...... taa luuk .....
Nu luuk ,te arii izpaudaas mans ziidainja liimenis , un juutu ,ka domas un attieksme ir jaamaina, RAWaaa esmu bildeejis....bet.....nu ,varbuut ka paaugshos sapratiishu,jaaiet buus vien patreneeties uz istabas augiem,kakjiem un lidojoshaam mushaam
ernikon:Nu luuk ,te arii izpaudaas mans ziidainja liimenis , un juutu ,ka domas un attieksme ir jaamaina, RAWaaa esmu bildeejis....bet.....nu ,varbuut ka paaugshos sapratiishu,jaaiet buus vien patreneeties uz istabas augiem,kakjiem un lidojoshaam mushaam
O jaaa - tie ir pacietiigi modelji (iznjemot mushas)
Kādas nafig apstrādes ,rawi ,tehnoloģijas. Praktiski visam,kas te ražojas jau iz uzlikts DEL PIRMS POGA NOSPIESTA. Daži gadu desmiti un visa šī figņa tiks pakāsta fiziski,aizmirsta datu nesējos. Reālais ieguvums būs tikai prieks,ko kāds būs pamanījies gūt no procesa.
Rolands66:Kādas nafig apstrādes ,rawi ,tehnoloģijas. Praktiski visam,kas te ražojas jau iz uzlikts DEL PIRMS POGA NOSPIESTA. Daži gadu desmiti un visa šī figņa tiks pakāsta fiziski,aizmirsta datu nesējos. Reālais ieguvums būs tikai prieks,ko kāds būs pamanījies gūt no procesa.
Precīzi. Pilns pagrabs (pat vairāki) ar kaut kādām platēm, lentām un kasetēm, arī videokasetēm un videolentām, bet ne paklausīties, ne paskatīties praktiski vairs nav uz kā. Arī savu dipiņus neesmu redzējis gadus 10. Bet dzīve tāpat ir skaista!