Kritika, manuprāt, ir sistematizēta iztirzāšana, ne tikai negatīva, bet arī šaubu ieviesoša, filosofiska pieeja. Yo! Parasts DEL ir vāja kritika, un, jā, KRITIKA (jo cilvēka prātā, redzot bildi, tā tika analizēta pēc savām, noteiktām sistēmām, kuras gala rezultāts ir 3 burtu salikums un to nu es nekomentēšu, pārāk dziļi).
Kritiku raksta kritiķi - cilvēki, kuri ir īpaši izglītoti konkrētajā mākslas virzienā. To, ko raksta šeit komentāros vajag tā arī uztvert - komentāri. Var arī uztvert kā nelūgtus padomus, vai klavierskolotāja sitienus ar lineālu pa pirkstiem.
kruzulis:Bez tam, ir neoficiāla statistika. Ja temats būs aktīvs rītdien saskaitīšu aktuālos datus. www.fotoblog.lv...
Pat paši nīgrākie Dzēsēji balso arī vismaz ar tikpat Patīk. neoniids 24 21 Jolan 10 32 litbiters 3 40 greenman 2 11 serjoga 2 75
Toreiz no 500 bildēm 24 saņēma DEL vai Dzēst no lietotāja neoniids (arī 21 patīk). Jādomā, ka ir iemesls kāpēc tikai 24 no 500.
No šī izriet, ka neonīds no visiem saviem balsojumiem balso ar NEPATĪK vs PATĪK 35 reizes biežāk, nekā Serjoga? Pie viņa ko, piemēram, jūrā peldoties, sūdi paši no sevis pielīp?
No šī izriet, ka ir 5 no 10000 lietotājiem, kas pēdējām 500 bildēm ir ielikuši dzēst. Vai tiešām 0,005% lietotāju dēļ ir nepieciešama aptauja?
Eltons:Uuuu... labāk izstāsti, kas Tu biji iepriekšējā dzīvē (tb. kāpēc izdzēsies, utt.)... bilžu nav, bet ambīcijas pārpārēm...
Ne reizi neesmu izdzēsies.
Nu tad Tev viss vēl priekšā! Ja jau pretenzijas pirms bilžu publicēšanas, tad kas notiks pie pirmajiem DEL, "šķībajiem horizontiem" un pārējās pseidokritikas, nedod Die's vēl sacerēsies nez kādos reitingos iekļūt ... sabeigsi nervus tik... Labi, labi, nāc tik bariņā, neesi tik lepns! Lai veicas!
Nu tad Tev viss vēl priekšā! Ja jau pretenzijas pirms bilžu publicēšanas, tad kas notiks pie pirmajiem DEL, "šķībajiem horizontiem" un pārējās pseidokritikas, nedod Die's vēl sacerēsies nez kādos reitingos iekļūt ... sabeigsi nervus tik... Labi, labi, nāc tik bariņā, neesi tik lepns! Lai veicas!
Neesmu iedziļinājies, pie kādām tieši bildēm ir del, bet taču ne par to ir runa, bet gan par to, vai to ir jāuztver kā indivīda mērķtiecīgu žults izgāšanu publiskā vidē, vai kā kritiku?
Protams, pirmais variants! Ja esi latviešu bālēliņš, tad Tev tā mūsu mentalitāte jau nu būtu jāsaprot... Un vispār... izklausies interesants tipiņš... ja nāksi, liec savu avatāru lūdzu, citādi te daži tā arī cenšas slēpties aiz visādiem Ī-va robotu bildītēm...
Eltons:
Neesmu iedziļinājies, pie kādām tieši bildēm ir del, bet taču ne par to ir runa, bet gan par to, vai to ir jāuztver kā indivīda mērķtiecīgu žults izgāšanu publiskā vidē, vai kā kritiku?
Tas ir jāuztver sekojoši - konkrētam skatītājam šāda bilde nešķiet publicēšanas vērta, tāpēc dzēšama. Par laimi, katram ir cits skatījums uz dzīvi un bildēm, un kādam šāda bilde var arī patikt.
To ir jāuztver kā mājienu, ka kautkas ar bildi, visticamāk, nav kārtībā, ja tā iekļuva 24 no 500 skaitā. Gadās gan pretpiemēri, ka bilde saņem gan DEL, gan arī vairāk par 1 Patīk.
Bzh:
Tas ir jāuztver sekojoši - konkrētam skatītājam šāda bilde nešķiet publicēšanas vērta, tāpēc dzēšama. Par laimi, katram ir cits skatījums uz dzīvi un bildēm, un kādam šāda bilde var arī patikt.
Grūti ar tevi...jautājums ir:/lasi lēnām/ Vai tā ir kritika, jebšu vienkārši žults izgāšana publiskā vidē? (Kur šai darbībai tiek piemeklētas vārīgākās bildes, lai izskatītos it kā pamatoti un līdz ar to tematiski?) Kā TEV liekas?
Jurčik, liec nost šņabi Lasi lēnām - Uz jautājumu - Vai Tu esi stulbs? - nav jāapvainojas, jo vienmēr var atbildēt ar nē. Tas, kā Tu to uztver, ir tikai Tava problēma.. Vai Tev šajā jautājumā nepieciešami 20 cilvēku padomi?
lai uzrakstiitu kakut vai pliku DEL - ir jaabuut drosmei .. lielaakoties tauta pie sevis nodomaa - ssuc uz kocinja, bet ko nu es tramdiishu nautoru - ka vinjhs peec tam man neatriebjas;-)))))
Ehh... žēl... tas pats Jurčiks tomēr... Ja žagojies ap 17-iem šodien tad pie Tavas sētas ar Armandu par Tevi un Tavu neizsīkstošo enerģiju runājām... skrituļbaseins foršs! Lai veicas!
No jūsu čatiņa izriet, ka jaunpienācējam DEL būtu jāuztver kā kritika, un tā nav nekāda žults izgāšana internetā, neskatoties uz to, ka konkrētais cilvēks DELo 43 reizes biežāk, nekā pārējais tuvākais vidējais konkurents?
Jā. Un var pat uzstādīt mērķi, radīt bildi, kas patīk cilvēkiem kuri DELo 43 reizes biežāk nekā citi.
Rolands, tas nav anoniimi ... ja tev ir niks un bildes - tu jau esi kaut kas interneta videe;-))))
Uuuu ... da kaada kritika? es normaali uzrakstu kritiku - mani pasuuta uz poda .... Tad kaapec man tas buutu jadara? Ir gana autoru kuri uzraksta mailu un paluudz konkretu kritiku ;-) Ar taadu autoru ir prieks komuniceet;-)
uuuu ... BLJIN!!!!! Nu gan atklaajums - libiters liek patiik .... Laba fotograafijai nav etalona, kaa piemeeram kg zelta zem kupola .... vienam oatiik , otram nepatiik .... ja kada bilde visiem patiik - tad taa ir kaut kada viduveejiiba bez izaicinaajuma un bez odzinjas ;-ppppp
Zin` vecais, tādu, kam te patīk tikai škidri pļurrrrkstēt, ir diezgan jau gana... tobiš - ieliec vismaz vienu bildi - šis ir fotosaits, nevis psihoterapijas pulciņš, kur var pa baltu velti kompensēt uzmanības trūkumu peace
smartins:ā, anonīmam bezbilžu profilam atbildēšu - DEL [konkrēto topiku], bet ar reālu personu varētu padiskutēt.
Ja tu nevari padiskutēt internetā, kas liktu man domāt, ka varēsi to izdarīt reālajā dzīvē, un kāpēc lai man varētu būt interesanti darīt to ar tevi, kā tu pats domā? Tikai tavs apgalvojums, ka nečato ar anonīmajiem? Labi, esmu anonīms tāpēc, ka...hmmm...nu, ja es, piemēram, būtu Obama, es taču nevarētu teikt, ka esmu Obama, un tu tāpat neticētu...
Latviešu valodu apguvu no savas auklītes, kamēr dzīvojām Oklahomā.
Ar Jurčiku pat reālajā dzīvē nav vēlēšanās ielaisties garās diskusijās