forum.gif
Grips un to baterijes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Grips un to baterijes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.08.12 09:16
 citēt
Man tāds jautājums vai ķīniešu gripam var ielikt lielās baterijas?
Manā gadījumā man ir grips MB-D11 www.ebay.co.uk...

un gribu piepirkt šādu

www.ebay.co.uk...

viss tur būs taka vajag?
Publicēts: 03.08.12 09:46 labots
 citēt
Vai tad 4 gb AA akumulatori nepatīk ??? To lielo aķi es laikam negribētu. Man kādreis kautkas līdzīgs no Annsman bija Canonam - ātri nosprāga.
Publicēts: 03.08.12 10:14
 citēt
tur vajag 6gb AA, īsti nezinu kas sanāk labāk, nopirkt kādus 12gab enelopus vai šadu
Publicēts: 03.08.12 11:30
 citēt
Man Canonim EOS 30D bija Hähnel grips, tagad Pentaxim K-5 ir Meike. Var likt iekšā kā oriģinālos akuļus, tā arī ķīnīzeru vai AA, nekāda šķirba.
Publicēts: 03.08.12 11:36
 citēt
Schneider:Man Canonim EOS 30D bija Hähnel grips, tagad Pentaxim K-5 ir Meike. Var likt iekšā kā oriģinālos akuļus, tā arī ķīnīzeru vai AA, nekāda šķirba.

Atšķirība tā, ka pēc bildēm skatoties, cilvēks grib likt iekšā ne AA, ne oriģionālās baterijas vai to pakaļdarinājumus, bet kaut kādu vienu lielu tikai konkrētajā gripā derīgu bateriju, kas aparātā iekšā nelien.
Publicēts: 03.08.12 11:56
 citēt
Nu ka tik ši lielā lien gripā.
Kamerā jau arī AA neieliksi (ja neskaita pāris Pentakša modeļus).
No otras puses arī ideja par 12xAA Enelūpiem nav slikta, vienmēr var kombinēt barošanu starp kameru un blici, ja abas vienlaicīgi nav vajadzīgas.
Publicēts: 03.08.12 12:23 labots
 citēt
RobertsJ:
Schneider:Man Canonim EOS 30D bija Hähnel grips, tagad Pentaxim K-5 ir Meike. Var likt iekšā kā oriģinālos akuļus, tā arī ķīnīzeru vai AA, nekāda šķirba.

Atšķirība tā, ka pēc bildēm skatoties, cilvēks grib likt iekšā ne AA, ne oriģionālās baterijas vai to pakaļdarinājumus, bet kaut kādu vienu lielu tikai konkrētajā gripā derīgu bateriju, kas aparātā iekšā nelien.

pēc skata viņš iet iekšā, jo tie "ielikņi" ar parasto bateriju un AA bateriju ielikni ir vienādi, gribēju lai kāds apstiprina.

AA ieliknis arī nāk komplektā, tā kā ielikt var.
Publicēts: 03.08.12 12:41
 citēt

Tā kā 95% aķus un baterijas ražo Ķīnā tad ka'da starpība kas rakstīts virsū.....:D :grimace:
Publicēts: 03.08.12 12:48
 citēt
Oriģinālajam Pentakša akulim virsū rakstīts, ka japīzeru elementi, bet savākts kopā Chinā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):