Schneider:Man Canonim EOS 30D bija Hähnel grips, tagad Pentaxim K-5 ir Meike. Var likt iekšā kā oriģinālos akuļus, tā arī ķīnīzeru vai AA, nekāda šķirba.
Atšķirība tā, ka pēc bildēm skatoties, cilvēks grib likt iekšā ne AA, ne oriģionālās baterijas vai to pakaļdarinājumus, bet kaut kādu vienu lielu tikai konkrētajā gripā derīgu bateriju, kas aparātā iekšā nelien.
Nu ka tik ši lielā lien gripā. Kamerā jau arī AA neieliksi (ja neskaita pāris Pentakša modeļus). No otras puses arī ideja par 12xAA Enelūpiem nav slikta, vienmēr var kombinēt barošanu starp kameru un blici, ja abas vienlaicīgi nav vajadzīgas.
Schneider:Man Canonim EOS 30D bija Hähnel grips, tagad Pentaxim K-5 ir Meike. Var likt iekšā kā oriģinālos akuļus, tā arī ķīnīzeru vai AA, nekāda šķirba.
Atšķirība tā, ka pēc bildēm skatoties, cilvēks grib likt iekšā ne AA, ne oriģionālās baterijas vai to pakaļdarinājumus, bet kaut kādu vienu lielu tikai konkrētajā gripā derīgu bateriju, kas aparātā iekšā nelien.
pēc skata viņš iet iekšā, jo tie "ielikņi" ar parasto bateriju un AA bateriju ielikni ir vienādi, gribēju lai kāds apstiprina.
Tā kā 95% aķus un baterijas ražo Ķīnā tad ka'da starpība kas rakstīts virsū.....