Brauc ar bērnu, kūmām un mācītāju uz Preiļiem, kādā brīdī starp spēkavīru sacensībām un Prāta vētras koncertu nobildēšu arī kristības. Es iru laps cilvēks un vill help jū viz pležēr.
Nu vispār jau, ja kāds nekristīts pensionārs atnāks uz dajepkuru baznīcu un palūgs nokristīties, viņu kristīs visās konfesijās. Esmu fotografējis kāzas, kur kādu no jaunā pāra pirms laulības arī nokrista vai iesvētī.
Schneider:Nu vispār jau, ja kāds nekristīts pensionārs atnāks uz dajepkuru baznīcu un palūgs nokristīties, viņu kristīs visās konfesijās. Esmu fotografējis kāzas, kur kādu no jaunā pāra pirms laulības arī nokrista vai iesvētī.
Tā arī ir, tik lai iesvētītu uz to baznīcu kāds laiciņš jāpiestaigā...
Kristības mazai meitenītei - būšu krustmāte. Lielus ciparus neesmu spējīga maksāt. Forši, ja sanāktu atrast kādu sievieti, tad varētu piedāvāt barteri uz rokassomām
Schneider:Nu vispār jau, ja kāds nekristīts pensionārs atnāks uz dajepkuru baznīcu un palūgs nokristīties, viņu kristīs visās konfesijās. Esmu fotografējis kāzas, kur kādu no jaunā pāra pirms laulības arī nokrista vai iesvētī.
Tā arī ir, tik lai iesvētītu uz to baznīcu kāds laiciņš jāpiestaigā...