Ir internetā iespēja saplānot maršrutu ārpus googles? Google un tai līdzīgās vietnes prasa adreses, bet man vajag, lai var salikt manuāli puknktu A un B un C un kaut visu alfabētu,ja vajag un saplānot maršrutu. Piemēram- ir trīs ceļi, visi trīs sūdīgi. Uz to pašu vietu ir ceturtais, bet google viņu neiezīmē un, ja arī izdodas uz tā iemānīt punktu, tad ved galīgi greizi un beigās 17km garu posmu izved pa 57km.
kaut kā neiebraucu, ko google nevar? Google var visu, sākot, ka uzliec kursoru uz vietas, nospied labo taustiņu un atzīmē vietu, līdz ceļam, kuru var staipīt aiz punkta kā vien ienāk prātā. Kaut aizstiep starpposmu braucot no Rīgas uz Rēzekni caur Romu. neskatoties, ka man stiklā 2 navigācijas, tomēr ceļu nereti plānoju tieši googlē.
talavietis:kaut kā neiebraucu, ko google nevar? Google var visu, sākot, ka uzliec kursoru uz vietas, nospied labo taustiņu un atzīmē vietu, līdz ceļam, kuru var staipīt aiz punkta kā vien ienāk prātā. Kaut aizstiep starpposmu braucot no Rīgas uz Rēzekni caur Romu. neskatoties, ka man stiklā 2 navigācijas, tomēr ceļu nereti plānoju tieši googlē.
ahaa. bet nokia ir vieniigaa, kas shitaadi saplaanotu aizvediis ar balss paliidziibu
talavietis:kaut kā neiebraucu, ko google nevar? Google var visu, sākot, ka uzliec kursoru uz vietas, nospied labo taustiņu un atzīmē vietu, līdz ceļam, kuru var staipīt aiz punkta kā vien ienāk prātā. Kaut aizstiep starpposmu braucot no Rīgas uz Rēzekni caur Romu. neskatoties, ka man stiklā 2 navigācijas, tomēr ceļu nereti plānoju tieši googlē.
ahaa. bet nokia ir vieniigaa, kas shitaadi saplaanotu aizvediis ar balss paliidziibu
jaabrauc uz chuju - es taa vakar pabraukaajos savaa nodabaa izklaidejpoties pa pierobezhu - pilsetaa atgriezos pilniigi no citas puses, nekaa izbraucu )))
nē, garmin lai lieto kāds cits, man to nevajag. Kartes varbūt arī ok, bet pati programma tupa un skins arī herņa. Stāv man kā otrā šobrīd, bet praktiski neieslēdzu.
Jā, primo. Tāpat jau brīnumus izmet pa retam. Nupat Bavārijā mani uzvilka ieliņā 17% pacēlumā ar līkločiem starp mājām. Augšā gāju buksēdams, būtu lielāka krava, kas zin, kā beigtos... Izrādās, ka izbraukt jau varēja, bet nu auksti kauli gan un pagalmā vācietis stāvēja muti atplētis.
man ar tas Igo primo ir, bet kaut kaa nesmu pieshavusies pie shaa lietoshanas ...... OI = par brauskhanu peec GSM .. Itaalijaa - mazaa pilsetelee .. iirets auto kaut kads mazinjsh kverplis fiast punto .. muus iedzina tadaas ielinjaas, ka pat tam kverpliitim bija spoguji jaapieliec, lai vareetu izbraukt ;-))))))