forum.gif
DSLR sensor cleaning
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / DSLR sensor cleaning
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.08.12 13:25
 citēt
Jautājums par DSLR matricu kopšanu, tīrīšanu mājas apstākļos.
Tātad kādu tehniku un kādus štruntus lietojam, un galvenais vai kāds lieto šo www.sensor-film.com metodi?
Izskatās ļoti nepopulārs taču efektīvs risinājums :exciting:
THNX.
Publicēts: 06.08.12 13:59
 citēt
vo!!! beidzot kaads kaut ko taadu izdariijis! es jau sen par to esmu domaajis!!!!
Publicēts: 06.08.12 14:21
 citēt
vispār tā saite jau 5 gadus veca, metode vēl vecāka. ir dzirdēts ka kāds arī esot pie šamējā pasūtījis un lieto, tikai nevar dabūt nevienu rokā.
Publicēts: 06.08.12 19:13
 citēt
pirmā dzirdēšana (bet ne redzēšana!) par šo metōdi man sen pirms padomju varas krišanas un figurēja apgalvojumi, ka tā laka (?) figurē aerosolā un ka ar to slānīti kopā noplūcās SMC pārklājumi. :face-sad:
Publicēts: 06.08.12 19:47 labots
 citēt
haralds:pirmā dzirdēšana (bet ne redzēšana!) par šo metōdi man sen pirms padomju varas krišanas un figurēja apgalvojumi, ka tā laka (?) figurē aerosolā un ka ar to slānīti kopā noplūcās SMC pārklājumi. :face-sad:

Šodien tie SMC pārklājumi ir cietāki par stiklu... sensenos laikos, kad šie bij plarzīga plēvīte..., tad gan varbūt.:face-smile:
Publicēts: 06.08.12 20:16
 citēt
Es no tukšas debess ar caumuru 22 šidervus netaisu, tādēļ pat nezinu, kad tie mēsli uz sensora nokļūst.
Reizi pāris mēnešos pārpūšu ar klizmu un viss.
Publicēts: 07.08.12 08:10
 citēt
Šķidrumu sen nelietoju. Nopirku kārtīgu bumbieri un tagad tikai gaiss
Publicēts: 07.08.12 14:11
 citēt
Nu tad kurš, ar šamo darbojas?Trakoti smuki izaverās,akmeņus noņem,bet kā ar kondesāta pilēm ,izkaltušām?
Publicēts: 08.08.12 15:54
 citēt
Nevajag bumbieri, jātiek tikai līdz Statoilam :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):