Īsumā par savu darba pieredzi: * 4 gadu pieredze celtniecībā. * 3 gadu pieredze noliktavas vadītāja amatā. SIA Saga. * 2 gadu pieredze noliktavas un pārdošanas vadītāja amatā. SIA Japāņu autocentrs serviss. * 2 gadu pieredze ražošanas līnijas vadītāja amatā. Lir Chocolates Ltd.
Darbu meklē arī mana draudzene. * 2 gadu pieredze pārdevējas amatā. SIA Maya. * 1 gada pieredze veikala vadītājas amatā. SIA Maya. * 2 gadu pieredze jauno darbinieku treneres amatā. Arc Royal Ltd.
Būšu pateicīgs par darba piedāvājumiem vai noderīgu informāciju.
Jolan:...aizdomīgi nenoturīgs esi savos iepriekšējos darbos.
Nav tik traki , kā redzams ātri topa par vadītāju utt. Man tā ir pa ~11gadiem katrā vietā BET paralēlās pa 2-3 vietām vienlaicīgi. Ilgāk vienkārši NENORMĀLI apnīk vienā vietā.
Tas ir labi, ka meklē darbu un ka nesēdi uz pabalstiem. Labas bildes. Ja ir izglītība Būvinženieris un ir vismaz piecu gadu pieredze ir iespēja iegūt būvinspektira sertifikātu vari dabūt vienu birokrātisku darbiņu Jelgavā
Pilnīgi normāli, ja cilvēkam interesē kautkāda izaugsme.. Par kādu gan darba pieredzi varētu runāt ja 10 gadus būtu nostrādājis vienā noliktavā? Ārpus tās noliktavas visa pieredze beigtos..
Pilnīgi normāli, ja cilvēkam interesē kautkāda izaugsme.. Par kādu gan darba pieredzi varētu runāt ja 10 gadus būtu nostrādājis vienā noliktavā? Ārpus tās noliktavas visa pieredze beigtos..
ja potenciļais darbinieks atsūta CV, kur gandrīz visi iepriekšējie darbi ir mazāk par 1 gadu, tad nemaz nepūlos tādu saukt uz interviju - neko labu šāda pieredze par darbinieku nepasaka. Izaugsme vai ne izaugsme, bet tik ātra attīstība reti kad ir iespējama kādā amatā.
konkrētā darba meklētāja pieredze gan tāda nav, protams. izskatās cerīgāk, tikai man neder
par cikliem neko neesat dzirdējuši? Daudziem 3 gadi ir maksimums, jo sākās neinteresants rutīnas darbs, kaut kas jāmaina. Tie pamatā arī ātri progresē, jo viegla galva. Tikai padomju laikā bija pieņemts iznest no darba ar kājām pa priekšu un tie, kuri bieži mainīja darbu, tika uzskatīti par staiguļiem. Tikai neviens neiedomājās, ka liela daļa mūžu nostrādājušo bija jau mēbeles, kuras reti kurš gribēja vai varēja izkustināt.
talavietis:par cikliem neko neesat dzirdējuši? Daudziem 3 gadi ir maksimums, jo sākās neinteresants rutīnas darbs, kaut kas jāmaina. Tie pamatā arī ātri progresē, jo viegla galva. Tikai padomju laikā bija pieņemts iznest no darba ar kājām pa priekšu un tie, kuri bieži mainīja darbu, tika uzskatīti par staiguļiem. Tikai neviens neiedomājās, ka liela daļa mūžu nostrādājušo bija jau mēbeles, kuras reti kurš gribēja vai varēja izkustināt.
tas stipri atkarīgs no profesijas. ja tā nav vienkārša, tad pa 3 gadiem pat amatu nav iespējams īsti iemācīties. pat tik relatīvi vienkāršu kā, piemēram, fotografēšana. līdz ar to bieža darba maiņa rada aizdomas par ne pārāk nopietnu, uzticamu un profesionālu darbinieku
ak34, jā, ir arī tādi, kuri visu mūžu sajūgu nemāk atlaist un rēcina uz vietas. Runa nav par šiem un nav arī par tiem, kuru radošais vai zinātniskais process arī mūža garumā var būt par īsu. Teksts vairāk attiecināms uz strādniekiem. Ja cilvēks nevar kaut ko iemācīties pēc teorijas mēneša laikā, tad nekad neiemācīsies... nav lemts. Otrs- nestrīdēsimies arī par mūža izglītību un vecumveco teicienu, mūžu dzīvo, mūžu mācies...
CerambyX:Spriežot pēc reakcijas, Jolan laikam 'kremt', ka pats aizsēdējies par daudz gadus vienā darba vietā
...manā uzņēmumā(mazā)ir darbinieki,kas strādā pie manis jau 13 gadus un es šādus cilvēkus ļoti augstu vērtēju.Ja darbs nav saistīts ar "grāvju rakšanu",tad atrast aizvietotāju LABAM darbiniekam ir ļoti grūti,tāpēc nekad nav patikuši staigātāji ar kuriem es nevaru rēķināties.
Jolan: ...manā uzņēmumā(mazā)ir darbinieki,kas strādā pie manis jau 13 gadus un es šādus cilvēkus ļoti augstu vērtēju.Ja darbs nav saistīts ar "grāvju rakšanu",tad atrast aizvietotāju LABAM darbiniekam ir ļoti grūti,tāpēc nekad nav patikuši staigātāji ar kuriem es nevaru rēķināties.
Starp citu, esmu pārliecināts, ka profesionālu grāvju racēju aizvietot ir neidomājami grūtāk, nekā jebkuru Tava mazā uzņēmuma darbinieku. Tas vienkārši tā ir ar to grāvju rakšanu, jebšu, hidrotehnisko būvniecību (kuras dēļ gan lidostu problēmas, gan ceļu būves problēmas Latvijā).
f-foto:Jūdžins Dženovēze nodevis "pa mello", zāle tur vairs neaugs. Bet Latvijā - veiksmes stāstā, ko citur neviens negrasās ieviest, minimālā alga arī turpmākos gadus paliks esošajā līmenī.
minimālajai algai nav nekāda sakara ar mazāk pelnošo darbinieku labklājības nodrošināšanu - drīzāk otrādi. tā samazina iespējas atrast darbu. vienīgais minimālās algas mērķis ir noteikt minimālo socnodokļa maksājumu. pārējais viss ir tikai PR.