forum.gif
Canon 30D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 30D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.05.07 12:47
 citēt
vai canon 30D sensors ir kkādā veidā vairāk pasargāts no putekļiem kā piemēram 400D.. un vispār kādas ir būtiskās atšķirības starp šiem modeļiem, ja neskaita cenu??
Publicēts: 23.05.07 12:53
 citēt
Publicēts: 23.05.07 13:05
 citēt
sledza resurss
Publicēts: 23.05.07 18:31
 citēt
cik skaitās regulāri?
Publicēts: 24.05.07 10:32
 citēt
Man ir divi objektiivi, mainu vinjus regulaari un biezhi. Matricu tiiru tikai tad kad pie f-padsmit un uz augshu ir pamanaami puteklji, mati un citi nevajadzigi objekti kadraa :) videji sanaak vienreiz divos meneshos... atkariigs cik biezhi un kaadas apstaakljos fotoghraafee, kaa ari citk akuraati maina objetiivus...
Publicēts: 24.05.07 17:46
 citēt
...atkarīgs, KUR (kādos apstākļos) maina objektīvus?...:)
Publicēts: 24.05.07 18:23
 citēt
cik skaitās regulāri?

nu takā apenes mainīt
Publicēts: 25.05.07 08:39
 citēt
...atkarīgs, KUR (kādos apstākļos) maina objektīvus?...:)

protams ka atkarigs kur maina. uz 333 trases vejaina laika - pamegini samainit stiklu nedabonot kadu smilsu graudinu pa spoguli :?
Publicēts: 25.05.07 15:17
 citēt
ja es pareizi saprotu, tad 30D nav nekāda tur anti dust sistēma iestrādāta?? :(
Publicēts: 25.05.07 15:19
 citēt
un par tīrīšanu runājot.. vai tad nav sasodīti viegli to matricu sabojāt?? un ar ko labāk tīrīt???
Publicēts: 25.05.07 15:19
 citēt
Nav gan.
Publicēts: 25.05.07 16:36
 citēt
Sandijs, esi parliecinaats ???? :D

zinu vienu konkretu gadijumu te pat ieksh LV ar 5d, cilveeks tirot matricu saskrapeja aizsargfiltru, ievilka ljoti pamanaamu graavi jo kopaa ar putekljiem bija pamanijies iehljuut iekshaa arii kas abraziivaaks (smilshu graudinjsh, metaalaa gabalinjsh no bajonetes vai kas cits), tur pietiek ar mazu, bet abraziivu sudinju :)
protams ka kamera bija nelietojama, tur pat canon centraa samainija vinjam to uv/aizsargfiltru, bet protams starp vinju matrivu taa pat pamaniijas iekljuut puteklji, dabuuja jaukt valjaa velreiz, bet bez rezultaatiem, galaa sledzienaa lv canonisti teica ka musu zemiitee naf taadas 100% puteklju tiiras telpas kur to izdariit, respektiivu samainiit uv/aizsargfiltru taa lai nepaliek neviena putekliisha stap filtru un matricu.

taa luuk!!!

peec shaa gadijuma, esmu daudz uzmaniigaaks un akuraats ar matricas tiirishanu! Taa kaa ja neesi parliecinaats par to ko dari, labaak pasham neiesaku tiiriit...
Publicēts: 25.05.07 17:38
 citēt
ja es pareizi saprotu, tad 30D nav nekāda tur anti dust sistēma iestrādāta?? :(

nava gana. 400 naca pec 30 :P kad taisija 30 japani anti-dust veel redzeja sapnos tikai :D
Publicēts: 25.05.07 18:05
 citēt
Mans komentārs bija par to, ka 30D nav nekādu speciālu pretputekļu pasākumu, bet kāds pamanījās iebāzt komentu starpā.

Atturējos no citēšanas, jo daži nervozi lietotāji te par to sūdzējās :D

Sandijs, esi parliecinaats ???? :D

Publicēts: 25.05.07 19:24
 citēt
Sandij, atvaino ne taa sapratu.

lai iet deet nervozie, bet taa kaa cilveeks uzdeva divus jautaajuymus un atbilde bija zem otraa, tad arii padomaa ja atbilde ir uz otro jautaajumu! ;)

un te tests par tiem puteklju kratitaajiem :

pixinfo.com...
Publicēts: 29.05.07 08:42
 citēt
a kpc tu zini, ka tavai nakamajai kamerai bus po? :lol:
Publicēts: 30.05.07 08:07
 citēt
tam 400 un zinu ka arii olyumpusiem nemaz tik labi nestraadaa. Lielaakos tik un taa nenokrata, naakas pasam tiiriit.

vispaa jau vieniigaa sisteema kas straadaa ir limpusam, testaa noveerteeta kaa 50% efektiiva. canonam bija 7%, paareejiem (sony, pentax) 0%.
Publicēts: 14.06.07 00:06
 citēt
vai canon 30D sensors ir kkādā veidā vairāk pasargāts no putekļiem kā piemēram 400D.. un vispār kādas ir būtiskās atšķirības starp šiem modeļiem, ja neskaita cenu??

Tomērt galvenā atšķirība ir to klase, darba ātrums-protams arī cena u.c.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):