forum.gif
14.augustā, plkst.18.00, Splendid Palace Mazajā zālē
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 14.augustā, plkst.18.00, Splendid Palace Mazajā zālē
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.08.12 21:14
 citēt
Publicēts: 08.08.12 21:17 labots
 citēt
Publicēts: 08.08.12 21:32
 citēt
CIK VAR!!!!!!!!!!! It kaa vieniigais kursh ievac info aarpus bloga ;-ppppppp
Publicēts: 08.08.12 21:45
 citēt
atnākšu ierēkt par teoretizēšanu un zombēšanu
Publicēts: 08.08.12 22:00
 citēt
dansiga:CIK VAR!!!!!!!!!!! It kaa vieniigais kursh ievac info aarpus bloga ;-ppppppp

nu necepies kā vecs nervozs sievišķis :) Būtu zinājis, ka šeit šāda infa jau pabija. lieki laiku netērētu
Publicēts: 08.08.12 22:11
 citēt
rg_:
dansiga:CIK VAR!!!!!!!!!!! It kaa vieniigais kursh ievac info aarpus bloga ;-ppppppp

nu necepies kā vecs nervozs sievišķis :) Būtu zinājis, ka šeit šāda infa jau pabija. lieki laiku netērētu

a vot esmu vecss un nervozss sievishkjis ... vajag lasiit forumu ;-pppp ... Zin, kaa savadaak izskataas? it kaa Tu te ieinaaktu tikai taapec , lai mums, nespeejniekiem, pasniegtu sho informaaciju ;-ppppp
Publicēts: 08.08.12 22:26
 citēt
tā nu gan es nebiju domājis :) gribēju padalīties tikai ar informāciju kura, man šķita, varētu noderēt šīs vietnes lietotājiem. Izrādās esmu visu jau nogulējis :D Atvaino, ka nozagu tev tik dārgo laiku ar novecojušu ziņu
Publicēts: 08.08.12 22:29
 citēt
baldriāņi tak nav dārgi, ne?:)
Publicēts: 08.08.12 22:31
 citēt
līdz piektdienai vēl tālu,tāpēc dansiga ir biki nervoza:face-wink::face-wink:
Publicēts: 08.08.12 22:42
 citēt
rg_:tā nu gan es nebiju domājis :) gribēju padalīties tikai ar informāciju kura, man šķita, varētu noderēt šīs vietnes lietotājiem. Izrādās esmu visu jau nogulējis :D Atvaino, ka nozagu tev tik dārgo laiku ar novecojušu ziņu

es Tev piedodu ;-))))
Publicēts: 08.08.12 22:42
 citēt
Jolan:līdz piektdienai vēl tālu,tāpēc dansiga ir biki nervoza:face-wink::face-wink:

kas ta buus piektdien!!?
Publicēts: 08.08.12 22:44
 citēt
garīgais labāks
Publicēts: 08.08.12 23:28
 citēt
Jolan:garīgais labāks

kaapec piektdien jaabuut labaakam gariigam? man gariigais vienmeer ir labs!
Publicēts: 09.08.12 08:25
 citēt
serjoga:atnākšu ierēkt par teoretizēšanu un zombēšanu
rg_:

Manuprāt, mūsu photographeru sabiedrībai vajadzētu tikai priecāties (kaut klusībā), ja tādi Meistari kā Džodija Bībere tērā savu dārgo laiku, lai mazā, Dieva aizmirstā zemītē stāstītu par savu pieredzi zinātgribošajiem. Šis starptautiskais pasākums ir spilgta liecība - vēl ir Latvijā cilvēki, kuri to visu var un ir dabūjuši gatavu.:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):