forum.gif
Vai kailbildes nogalina?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai kailbildes nogalina?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.08.12 12:40 labots
 citēt
Starp citu TRAKTORA ražotās kailbildes pēdējos gadus bija tās sakarīgākās un erotiskākās , vismaz tās ko biju redzējis privātās kolekcijās viņa modeļiem.
Publicēts: 10.08.12 12:56
 citēt
Jā, bildēs viņam arvien vairāk māksla parādās, iespējams tas uz kvantitātes rēķina.
Tieši tāpat kā oponentam.
Kreklu runa, manuprāt bija: ko mākslinieki savās ievainojamās dvēselītēs nebūs sadalījuši...
Publicēts: 10.08.12 13:17
 citēt
Eltons:Jā, bildēs viņam arvien vairāk māksla parādās, iespējams tas uz kvantitātes rēķina.
Kreklu runa, manuprāt bija: ko mākslinieki savās ievainojamās dvēselītēs nebūs sadalījuši...

Neviens neko nedalīja, lielas Maxlinieks Traktorz uzmeta lūpu par dažiem komentāriem un "uzsprāga", a citiem jau to tikai vajag - šamo tālāk pakacināt - lūk arī gala rezultāts;-0))
Publicēts: 10.08.12 13:19
 citēt
dansiga:
Eltons:Jā, bildēs viņam arvien vairāk māksla parādās, iespējams tas uz kvantitātes rēķina.

Neviens neko nedalīja, lielas Maxlinieks Traktorz uzmeta lūpu par dažiem komentāriem un "uzsprāga", a citiem jau to tikai vajag - šamo tālāk pakacināt - lūk arī gala rezultāts;-0))

Tagad vajadzētu LIELO MāXlinieci :D pakacināt :D :D :D :D :D :D :D
Publicēts: 10.08.12 13:34
 citēt
Oliss:
dansiga: Neviens neko nedalīja, lielas Maxlinieks Traktorz uzmeta lūpu par dažiem komentāriem un "uzsprāga", a citiem jau to tikai vajag - šamo tālāk pakacināt - lūk arī gala rezultāts;-0))

Tagad vajadzētu LIELO MāXlinieci :D pakacināt :D :D :D :D :D :D :D

Tu jau visu laiku to dari ;-ppp;-)))
P.S> kura ta ir tā lielā māxliniece?
Publicēts: 10.08.12 13:47
 citēt
Maris:*kailbilde* jau vien ir kkāds infantīls akta apzīmējums... da kas ko galina - neko negalina - banāls sižets, tizls izpildījums, kompene nulle... tam visam PĀRI SLEJAS autora vājprāta TUPUMS, ka tas pats to nesaredz... + bik žēl +/- ciešamā cilvēka kurš bildēts nu ģerevņa beidzamā - ja to pasaka, tad panesās personālijas.
++++
Publicēts: 10.08.12 13:57
 citēt
Dansigu nevajag kacināt. profāns nevar būt mākslinieks. toties frofānam drīkst ar sūdainu koku uzšaut. mākslinieki jāsaudzē, vienmēr pastāv iespēja, ka vnk nesaproti to mākslu. sūuds vienmēr paliek sūds, jā - arī tad, ja bliezējs ir bijis kādreiz varens :D
Publicēts: 10.08.12 14:37
 citēt
Pa tukšo tirgus-VIENNOZĪMĪGI-pusplikas un kailas sievietes jābilde biezā slanī,kā ta savādak ko iemācīsies. Vienīgi pirms publicēt,laikam ir vērts pakonsultēties ar kādu ,kurs nedaudz drēbi pazist.
:grimace:
Publicēts: 10.08.12 14:40
 citēt
Rolands66:Pa tukšo tirgus-VIENNOZĪMĪGI-pusplikas un kailas sievietes jābilde biezā slanī,kā ta savādak ko iemācīsies. Vienīgi pirms publicēt,laikam ir vērts pakonsultēties ar kādu ,kurs nedaudz drēbi pazist.
:grimace:

A par saulrietiem, kakchīšiem, puchītēm nav jākonsultējas?
Publicēts: 10.08.12 14:55 labots
 citēt
f-foto:
Lunis:Starp citu TRAKTORA ražotās kailbildes pēdējos gadus bija tās sakarīgākās un erotiskākās , vismaz tās ko biju redzējis privātās kolekcijās viņa modeļiem.

Šeit, tātad, nav? recovered.lv

Nē , tur pat personāliju tādu nav :)
Publicēts: 10.08.12 15:06
 citēt
Schnircks:Luni- ir, ir! Ppersonalijas, vietas, pozas... un nepilgadīgas modeles....

Interesanti, man kā vēsturniekam, kāda varētu būt tā meitiešcilvēka patentētā pōza.... Tak vēl bez apģērba. Ja visu tur jau Radītājs nopatentējis, kā sacīt jāsaka.:face-devil-grin:
Publicēts: 10.08.12 18:48
 citēt
Publicēts: 10.08.12 21:12
 citēt
Traktorz, gudrs cilvēks būdams izrīkojās kā teikts lielajā gudrībā "Mulķis strīdās, bet gudrs paklusēs un ar godu aizies" , Malacis Traktorz, lepns puisis :)
Publicēts: 10.08.12 21:28
 citēt
Tante:Traktorz, gudrs cilvēks būdams izrīkojās kā teikts lielajā gudrībā "Mulķis strīdās, bet gudrs paklusēs un ar godu aizies" , Malacis Traktorz, lepns puisis :)

Ja tā, tad otrs oponents aizvainojumā mēģina šņukstēt uz "sabiedrības pleca"...:face-devil-grin:
Publicēts: 10.08.12 21:43
 citēt
Elmarss:
Tante:Traktorz, gudrs cilvēks būdams izrīkojās kā teikts lielajā gudrībā "Mulķis strīdās, bet gudrs paklusēs un ar godu aizies" , Malacis Traktorz, lepns puisis :)

Ja tā, tad otrs oponents aizvainojumā mēģina šņukstēt uz "sabiedrības pleca"...:face-devil-grin:

Otrs par atklātību un pļuralizmu, jo tautai jāzina savi varoņi, citādi Traktorz būtu aizgājis nebūtība nepamanīts, bet varoņi jāceļ saulītē :)
Publicēts: 10.08.12 21:44
 citēt
Elmarss:

Nesaprati Tantes zemtekstus ;-ppp Bet nu ok - paarejie "oponenti" bija daudzi ... ne tikai tava "skabarga", kas ierosināja šo topiku
Publicēts: 10.08.12 21:45
 citēt
Tante:
Elmarss:

Otrs par atklātību un pļuralizmu, jo tautai jāzina savi varoņi, citādi Traktorz būtu aizgājis nebūtība nepamanīts, bet varoņi jāceļ saulītē :)
)))))))))
Publicēts: 10.08.12 23:06
 citēt
miesainie iespringushi?
Publicēts: 11.08.12 19:53 labots
 citēt
Paldies visiem par komentāriem..šīs bildes izraisītā vētra piena glāzē 3 dienu ilgumā atsver 2 gadu ,,nīkšanu,, fotoblogā..:big_smile:
Un reportāža tika izņemta tādu kretīnu dēļ kā Alpins,kurš zog bildes un ievieto citos saitos..
Publicēts: 11.08.12 21:56
 citēt
meduslacis:Paldies visiem par komentāriem..šīs bildes izraisītā vētra piena glāzē 3 dienu ilgumā atsver 2 gadu ,,nīkšanu,, fotoblogā..:big_smile:
Un reportāža tika izņenta tādu kretīnu dēļ kā Alpins,kurš zog bildes un ievieto citos saitos..

siati studjaa!
Publicēts: 11.08.12 22:01
 citēt
dansiga:
meduslacis:Paldies visiem par komentāriem..šīs bildes izraisītā vētra piena glāzē 3 dienu ilgumā atsver 2 gadu ,,nīkšanu,, fotoblogā..:big_smile:
Un reportāža tika izņenta tādu kretīnu dēļ kā Alpins,kurš zog bildes un ievieto citos saitos..

siati studjaa!

..Ir jau dzēstsss.....:big_smile:
Publicēts: 12.08.12 11:10
 citēt
Nokaunējās?
Publicēts: 12.08.12 11:14
 citēt
Mja. Palasīju.... Jautri. Kārtējie photograferi dārziņus nevar sadalīt. UN plikņi, acīmredzot tas gardākais. Pašiem spogulī neliekas smieklīgi??? :face-grin:
Publicēts: 12.08.12 14:10
 citēt
Elmarss:Mja. Palasīju.... Jautri. Kārtējie photograferi dārziņus nevar sadalīt. UN plikņi, acīmredzot tas gardākais. Pašiem spogulī neliekas smieklīgi??? :face-grin:

Atnāca lielais, gudrais, prātīgais tētis un nokaunināja bērnus ;-)))))))
Publicēts: 12.08.12 14:23
 citēt
pffffff.....:face-grin:
Publicēts: 12.08.12 15:01
 citēt
dansiga:
Elmarss:Mja. Palasīju.... Jautri. Kārtējie photograferi dārziņus nevar sadalīt. UN plikņi, acīmredzot tas gardākais. Pašiem spogulī neliekas smieklīgi??? :face-grin:

Apbrīnoju ceļubūves inženieru sāpi par fotogrāfijas attīstību LPSR... PAT svētdienās. Tak aizej pagozējies saulītē. mammucīt!!!:face-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 12.08.12 15:03 labots
 citēt
Elmarss:
dansiga:

Apbrīnoju ceļubūves inženieru sāpi par fotogrāfijas attīstību LPSR... PAT svētdienās. Tak aizej pagozējies saulītē. mammucīt!!!:face-grin::face-devil-grin:

kad izveseļošos un varēšu pilnvērtīgi staigāt - noteikti klausīšu Tavam ieteikumam .........
Diez ko Tu dari svētdienā šeit? Arī slims un nespējīgs?
Publicēts: 12.08.12 15:17
 citēt
dansiga:
Elmarss:

kad izveseļošos un varēšu pilnvērtīgi staigāt - noteikti klausīšu Tavam ieteikumam .........

Nē, protams. Apstrādāju bildes, no vakardienas pasākuma, un instalēju klienta kompi. Ātrāk Tev izveseļoties, lai man mute nekalst lamājot ingenierus, kas to vājprātu, ko latvijā par ceļu sauc, projektējuši...:face-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 12.08.12 15:28
 citēt
Elmarss:
dansiga: kad izveseļošos un varēšu pilnvērtīgi staigāt - noteikti klausīšu Tavam ieteikumam .........

Nē, protams. Apstrādāju bildes, no vakardienas pasākuma, un instalēju klienta kompi. Ātrāk Tev izveseļoties, lai man mute nekalst lamājot ingenierus, kas to vājprātu, ko latvijā par ceļu sauc, projektējuši...:face-grin::face-devil-grin:

Neaizmirsti būvniekus!!!!!;-ppppp Bet par projektēšanu runājot ... šobrīd ir iestājies murgsss .... vinnē konkursu par kapeikām un dod projektēt studentiem (kuriem var tās kapeikas maksāt), bet pēc tam neviens zinošs nepārbauda ... ŠObrīd cīnos ar vienu tādu materiālu (gan pirmsprojektēšanas stadija), uz kura pamata man jātaisa nākamias dokumenc un šausminos, kā kaut ko tādu var atdod Pasūtītājam...
Publicēts: 12.08.12 15:30 labots
 citēt
dansiga:
Elmarss:

Neaizmirsti būvniekus!!!!!;-ppppp Bet par projektēšanu runājot ... šobrīd ir iestājies murgsss .... vinnē konkursu par kapeikām un dod projektēt studentiem (kuriem var tās kapeikas maksāt), bet pēc tam neviens zinošs nepārbauda ... ŠObrīd cīnos ar vienu tādu materiālu (gan pirmsprojektēšanas stadija), uz kura pamata man jātaisa nākamias dokumenc un šausminos, kā kaut ko tādu var atdod Pasūtītājam...

piedod Meistare, BET es lamāju rezultātu... :face-grin: Jo braukt pa ceļu, ne sapnīm nākas...:anger:
Publicēts: 12.08.12 15:41
 citēt
Elmarss:
dansiga: Neaizmirsti būvniekus!!!!!;-ppppp Bet par projektēšanu runājot ... šobrīd ir iestājies murgsss .... vinnē konkursu par kapeikām un dod projektēt studentiem (kuriem var tās kapeikas maksāt), bet pēc tam neviens zinošs nepārbauda ... ŠObrīd cīnos ar vienu tādu materiālu (gan pirmsprojektēšanas stadija), uz kura pamata man jātaisa nākamias dokumenc un šausminos, kā kaut ko tādu var atdod Pasūtītājam...

piedod Meistare, BET es lamāju rezultātu... :face-grin: Jo braukt pa ceļu, ne sapnīm nākas...:anger:

Lamā droši mani - esmu pie tā pieradusi, ka citu grēkus vispārina, projektēšanu jauc ar būvniecību un esmu uzaudzējusi biezu ādu;-p ....... Ir divas profesijas, kur visi ir gudri, visu zin kas un kāpēc un varētu izdarīt labāk ;-))) - ārsti un ceļinieki ....
Publicēts: 12.08.12 16:17
 citēt
dansiga:
Elmarss:

Lamā droši mani - esmu pie tā pieradusi, ka citu grēkus vispārina, projektēšanu jauc ar būvniecību un esmu uzaudzējusi biezu ādu;-p ....... Ir divas profesijas, kur visi ir gudri, visu zin kas un kāpēc un varētu izdarīt labāk ;-))) - ārsti un ceļinieki ....

Un abas profesijas negrib saprast, ka svarīgs ir rezultāts. ja par ārstiem viss skaidrs, kaut mirstība latvijā vidējos eiropas statistiskos rādītājus tomēr pārsniedz daudzkāt, neskatoties uz finansējumu... Tad par ceļiem,.. KĀ var uzbūvēt mēslu, kas TRĪS reizes parsniedz eiropas izmaksas??? Un nevajag man futbolu par celtniekiem, VISI jūs mēslus radiet!!! Un no tiem mēsliem barojieties!
Ja vēl par medicīnu, tak, min herc, mana bijusī ira mediķe, un to ķēķi zinu labi.:anger:
Publicēts: 12.08.12 17:06 labots
 citēt
Elmarss:mirstība Latvijā vidējos Eiropas statistiskos rādītājus tomēr pārsniedz daudzkārt
Statistikas rādītāji mirstības ziņā ne tikai Eiropā, bet visā pasaulē ir vienādi - viens cilvēks, viena nāve.
Publicēts: 12.08.12 17:17
 citēt
mirst kā mušas,dažviet puse pirmajā gadā pēc dzimšanas. Tātad nevar vilcināties,droši izlaidiet saulrietus un kaķus. Uzreiz vaig šķilt plikas meitas,kas zin cik atļicis
Publicēts: 12.08.12 17:46
 citēt
Rolands66:mirst kā mušas,dažviet puse pirmajā gadā pēc dzimšanas.
Ar visu to esam vairāk, kā 7 miljardi purnu uz pasaules
Publicēts: 12.08.12 18:02
 citēt
Elmarss:
dansiga: Lamā droši mani - esmu pie tā pieradusi, ka citu grēkus vispārina, projektēšanu jauc ar būvniecību un esmu uzaudzējusi biezu ādu;-p ....... Ir divas profesijas, kur visi ir gudri, visu zin kas un kāpēc un varētu izdarīt labāk ;-))) - ārsti un ceļinieki ....

Un abas profesijas negrib saprast, ka svarīgs ir rezultāts. ja par ārstiem viss skaidrs, kaut mirstība latvijā vidējos eiropas statistiskos rādītājus tomēr pārsniedz daudzkāt, neskatoties uz finansējumu... Tad par ceļiem,.. KĀ var uzbūvēt mēslu, kas TRĪS reizes parsniedz eiropas izmaksas??? Un nevajag man futbolu par celtniekiem, VISI jūs mēslus radiet!!! Un no tiem mēsliem barojieties!
Ja vēl par medicīnu, tak, min herc, mana bijusī ira mediķe, un to ķēķi zinu labi.:anger:

A vot te lūdzu vēl mazāk jaukt iekšā projektētājus. Ar šiem jautājumiem lūdzu pie deputātiem un skatīties arī viņu kabatās!!! ..... Bet kā jau iepriekš teicu .... par šo lauciņi visi visu zin un varētu labāk izdarīt. Tad ejiet un dariet!!!!
Publicēts: 12.08.12 18:28
 citēt
jaacer ka profaani nopietnaak izturas pret darbu kaa pret hobijiem!
Publicēts: 12.08.12 18:41
 citēt
Bildes:jaacer ka profaani nopietnaak izturas pret darbu kaa pret hobijiem!

kau kā maz ticami, kurš taisa lažu,tas parasti visur un pamatīgi.:face-grin:
Publicēts: 12.08.12 18:56
 citēt
dansiga:
Elmarss:

A vot te lūdzu vēl mazāk jaukt iekšā projektētājus. Ar šiem jautājumiem lūdzu pie deputātiem un skatīties arī viņu kabatās!!! ..... Bet kā jau iepriekš teicu .... par šo lauciņi visi visu zin un varētu labāk izdarīt. Tad ejiet un dariet!!!!

Stāsti, minherc, KURŠ riebeklis deputāts Tev greizus ceļus liek projektēt. UN kurš riebeklis reizrēķinu ar likumu mainījis.???:face-devil-grin:
Nebalsošu par tādiem, būs šiem par vienu balsi mazāk, vot tad redzēs!!!!:anger:
Publicēts: 12.08.12 19:14
 citēt
Nesapratu - nogalina vai atstāj dzīvu. Nenovirzieties no tēmas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas