par to, ka sūdīgi uzņemta bilde, kuru , ar saviem patīk atbalsta bariņš čata, un ne tikai, draugu, var kādu, ar vārgākiem nerviem uzraut konusa smailē.nemaz nešaubos, tā gadās ....
negatIvs:par to, ka sūdīgi uzņemta bilde, kuru , ar saviem patīk atbalsta bariņš čata, un ne tikai, draugu, var kādu, ar vārgākiem nerviem uzraut konusa smailē.nemaz nešaubos, tā gadās ....
Vo. UN, lai tā notiktu, bildē jābūt anatomitiski plikam sievišķim... Cik noprotu, tādu sievišķu nav aplam daudz, un topofotograferi šās nevar bez kautiņa sadalīt...
žēl, to anatomiski pliko skuķu ...... laiks izķērnāts, cerēja, ka būs kāda normāla bilde...., tā vietā piedzen pilnu netu, ar aizdomīgās pozās tupošām, un savādāk nemākulīgi uzņemtām bildēm ....
negatIvs:žēl, to anatomiski pliko skuķu ...... laiks izķērnāts, cerēja, ka būs kāda normāla bilde...., tā vietā piedzen pilnu netu, ar aizdomīgās pozās tupošām, un savādāk nemākulīgi uzņemtām bildēm ....
fotogrāfiem imitatoriem, svarīgs process, fotogrāfiem - rezultāts...... anatomiski plikie skuķi arī dažādi , dažādi arī uzņem gan procesu, gan rezultātu ...
dansiga:
A vot te lūdzu vēl mazāk jaukt iekšā projektētājus. Ar šiem jautājumiem lūdzu pie deputātiem un skatīties arī viņu kabatās!!! ..... Bet kā jau iepriekš teicu .... par šo lauciņi visi visu zin un varētu labāk izdarīt. Tad ejiet un dariet!!!!
Stāsti, minherc, KURŠ riebeklis deputāts Tev greizus ceļus liek projektēt. UN kurš riebeklis reizrēķinu ar likumu mainījis.??? Nebalsošu par tādiem, būs šiem par vienu balsi mazāk, vot tad redzēs!!!!
Kuru ceļu ES greizi uzprojektēju? Tā kā nu viss sāk pagriezties par "profesionāļu" uzbraucienu "profānam", es šo sarunu beidzu. Izklaidējieties bez manis ....
Elmarss: Stāsti, minherc, KURŠ riebeklis deputāts Tev greizus ceļus liek projektēt. UN kurš riebeklis reizrēķinu ar likumu mainījis.??? Nebalsošu par tādiem, būs šiem par vienu balsi mazāk, vot tad redzēs!!!!
Kuru ceļu ES greizi uzprojektēju? Tā kā nu viss sāk pagriezties par "profesionāļu" uzbraucienu "profānam", es šo sarunu beidzu. Izklaidējieties bez manis ....
Elmarss: Stāsti, minherc, KURŠ riebeklis deputāts Tev greizus ceļus liek projektēt. UN kurš riebeklis reizrēķinu ar likumu mainījis.??? Nebalsošu par tādiem, būs šiem par vienu balsi mazāk, vot tad redzēs!!!!
paga, paga, nepazūdi. man vajadzētu fazendā taciņu uzprojektēt, no īeejas vārtiņiem, līdz siltumnīcai, ar kādiem diviem atzariem, pareizos rādiusiem, lai var normāli līkumu, sānslīdē, izņemt ....
dansiga:
paga, paga, nepazūdi. man vajadzētu fazendā taciņu uzprojektēt, no īeejas vārtiņiem, līdz siltumnīcai, ar kādiem diviem atzariem, pareizos rādiusiem, lai var normāli līkumu, sānslīdē, izņemt ....
dansiga:
Elmarss: Un abas profesijas negrib saprast, ka svarīgs ir rezultāts. ja par ārstiem viss skaidrs, kaut mirstība latvijā vidējos eiropas statistiskos rādītājus tomēr pārsniedz daudzkāt, neskatoties uz finansējumu... Tad par ceļiem,.. KĀ var uzbūvēt mēslu, kas TRĪS reizes parsniedz eiropas izmaksas??? Un nevajag man futbolu par celtniekiem, VISI jūs mēslus radiet!!! Un no tiem mēsliem barojieties! Ja vēl par medicīnu, tak, min herc, mana bijusī ira mediķe, un to ķēķi zinu labi.
Šāda vāvuļošana ir tipiska profanācija. Par mirstību - meli. Ja esi pagulējis kādu laiku mediķei blakus, to drēbi nezini vis Un novēlu nenonākt situācijā, kad jātiek ārstēties ārpus Latvijas...
Droperidol: Un novēlu nenonākt situācijā, kad jātiek ārstēties ārpus Latvijas...
OT ŠITE es gan BAIGI piekrītu !! Viens no iemesliem kapēc strauji pārvilku familiju uz LV bija ši moments , pietam KRUTĀS VIETĀS , es bij mēms. Reiz stāstīju kā NEJAUŠI "Aistēju" dzemdībās , IZCILS piemers lai IZVAIRĪTOS no tādiem pakalpojumiem TUR
traktorz pats sev ir uzs'tadījis diagnozi- fotoAPSĒSTAIS. Apsēstība ar savu vaļasprieku neļauj uz to visu skatīties no malas, vērtēt ar smaidu un par to priecēties. paša portreti viņam saucas ''cukurdupsītis''. Tā ka viss kārtībā, viņam liekas, ka var par sevi pasmieties, tādā nopietnā līmenī.