forum.gif
vēlos iegādāties canon ef 17-40mm f/4 L USM
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / vēlos iegādāties canon ef 17-40mm f/4 L USM
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.08.12 17:23
 citēt
pērku canon ef 17-40mm f/4 L USM
izskatīšu visus piedāvājumus.
Publicēts: 10.08.12 17:27
 citēt
Atkal SĀKĀS :D ;D
Publicēts: 10.08.12 18:01
 citēt
pupiks:pērku canon ef 17-40mm f/4 L USM
izskatīšu visus piedāvājumus.

330 LVL
Publicēts: 10.08.12 19:16
 citēt
$pekulanc!
Publicēts: 10.08.12 22:01
 citēt
Sapper:$pekulanc!

Vai no Tevis es to nopirku par mazāku summu un ceru uzvārīties?
Publicēts: 10.08.12 22:51
 citēt
Nē, Vai es teicu, ka tas būtu, kas nosodāms? :face-grin:
Publicēts: 10.08.12 22:56 labots
 citēt
Satiekas divi paziņas... viens stāsta...

- Man ir jauns bizness - pērku olas par 7 santīmiem gabalā, novāru un pārdodu tālāk par 7 santīmiem gabalā. :big_smile:
- A bet kur tev peļņa?! :what:
- Redzi, buljons ta paliek man! :bad_smile:
Publicēts: 10.08.12 23:01
 citēt
smartins:Satiekas divi paziņas... viens stāsta...

- Man ir jauns bizness - pērku olas par 7 santīmiem gabalā, novāru un pārdodu tālāk par 7 santīmiem gabalā. :big_smile:

Gribi teikt, ka eLkas ar jāvāra???:face-grin:
Publicēts: 10.08.12 23:06
 citēt
Elmarss:

Gribi teikt, ka eLkas ar jāvāra???:face-grin:
Var arī vārīt, bet nav oblogāti. Var prosto palietot un pārdot tālāk par to pašu cenu :big_smile:
Publicēts: 10.08.12 23:09
 citēt
Lunis:Atkal SĀKĀS :D ;D

Sezona... :)
Publicēts: 10.08.12 23:43
 citēt
nu es tikai pavaicāju.....
Publicēts: 11.08.12 10:23
 citēt

To varetu pielāgot ja es stradātu un ar to pelnitu naudu. Spekulacija butu ja es vēlētos lielāku samaksu kā jauns veikalā un izmantotu to ka verķis ir baigais deficit un jastav rindās daudzu gadu garumā, bet mana cena iekļaujās vietējo SPAMERU pieņemtajos 20% .
Publicēts: 11.08.12 10:27
 citēt
pupiks:nu es tikai pavaicāju.....

NU ES TIKAI ATBILDĒJU

Bet rakstits, VĒLOS IEGĀDĀTIES OBJEKTĪV tā vairs nav pajautāšana,
Publicēts: 12.08.12 10:48
 citēt
320Ls
Publicēts: 12.08.12 11:11
 citēt
aa54:320Ls

Ehhh, Luni, kur Tu esi ar saviem 230Ls??? Publika gaida, un ovācijas neizpaliks.:face-devil-grin:
P.S.
Man TO nevajag... Vienk izklaidējos.:face-smile:
Publicēts: 12.08.12 11:26
 citēt
Redzi, ir viena problēma. Es varētu tev to trubu notirgot, nu, piemēram, par Ls 270.00. Komplektā ar filtriņu, saules blendi pilnajam rāmim, saules blendi kropētajam, maisiņu (kašteles gan nav), bet par iegūto summu nafff ko paņemt vietā. Par to ciparu var tikai nedēļu nodzerties un, ja paveicas, nedaudz arī veselības uzlabošanai atlicināt. Tā kā šādam dīlam nav perspektīvas.
Publicēts: 12.08.12 11:44 labots
 citēt
lukass:Redzi, ir viena problēma. Es varētu tev to trubu notirgot, nu, piemēram, par Ls 270.00. Komplektā ar filtriņu, saules blendi pilnajam rāmim, saules blendi kropētajam, maisiņu (kašteles gan nav), bet par iegūto summu nafff ko paņemt vietā. Par to ciparu var tikai nedēļu nodzerties un, ja paveicas, nedaudz arī veselības uzlabošanai atlicināt. Tā kā šādam dīlam nav perspektīvas.

Vo precīzi aprakstīji "problēmu".:face-grin: Lai gan 16-35/2,8, tik citā cenu kategorijā.:face-smile:
Publicēts: 12.08.12 11:56 labots
 citēt
Elmarss:
lukass:Redzi, ir viena problēma. Es varētu tev to trubu notirgot, nu, piemēram, par Ls 270.00. Komplektā ar filtriņu, saules blendi pilnajam rāmim, saules blendi kropētajam, maisiņu (kašteles gan nav), bet par iegūto summu nafff ko paņemt vietā. Par to ciparu var tikai nedēļu nodzerties un, ja paveicas, nedaudz arī veselības uzlabošanai atlicināt. Tā kā šādam dīlam nav perspektīvas.

Vo precīzi aprakstīji "problēmu".:face-grin: Lai gan 16-35/2,8, tik citā cenu kategorijā.:face-smile:

Aber stipri citā. Tur dzeršana uz ilgu laiku jāaizmirst. Kaut gan čoms, kā izskatās, šancē par viesmīli Mārcienas muižā (varbūt kļudos), meibī var ar kādu barteru izbraukt. Jā, un no Madonas līdz Mārcienai aizspļaut var. Pa vējam.
Publicēts: 12.08.12 12:43
 citēt
pupiks:nu es tikai pavaicāju.....

Tikko uzraku šitam pasākumam jēgu - atradu jevrejā vienu vecu manuālu (laikam arī gana štruntīgu) Pentakša pļecku. Varbūt tev tomēr interesē mans piedāvājums (skat. augstāk).
Publicēts: 13.08.12 12:09
 citēt
Aļļo! Izsole pentakša pļeckai iet uz beigām! Tad vajag tev to 17-40 mm, vai nē? Šķiršos ar sāpēm!
Publicēts: 13.08.12 12:26 labots
 citēt
Elmarss:
aa54:320Ls

Ehhh, Luni, kur Tu esi ar saviem 230Ls??? Publika gaida, un ovācijas neizpaliks.:face-devil-grin:
P.S.

Tu zino tos 6 !!! Gabalus ko tai brīdī iztirgoju PĒC tam nav atkal neviens ne pirkt ne pārdot gribejis :) Es pat savējo toreiz pārdevu , vienkarši viens nu ĻOTI DĪCA , zinu ka gan jau ja vajadzēs man būs VIETĀ :) Šie ir stikli ar ĻOTI nestabīlu ražošanas kvalitātī tīri dēļ KONSTRUKCIJAS īaptnībām:) Taču vidusmēra LIETOTĀJAM domāju ka nekas LABĀKS nav pieejams un nepieciešamas , būtībā VISI tie eksemplāri ko notirgoju bija NORMĀLI galīgs sūds nebija neviens pat tas kas tika notirgots pa 150Ls jo bija nenormāli nobružāts un pat lēcas paskrāpētas :D :D
Publicēts: 13.08.12 21:06 labots
 citēt
333,00 LVL

LUNIS UZCĒLA CENU
Publicēts: 14.08.12 00:15
 citēt
Nav vērts , vaig tig sākt un tad atkal sāks birt piedavājumi :)
Publicēts: 14.08.12 09:24
 citēt
Vecīt, nu tu savus tropikus lasi, vai nē? Raksti, ka izskatīsi visus piedāvājumus. Un?
Publicēts: 14.08.12 20:53
 citēt
Lunis:
Elmarss:
P.S.

Tu zino tos 6 !!! Gabalus ko tai brīdī iztirgoju PĒC tam nav atkal neviens ne pirkt ne pārdot gribejis :) Es pat savējo toreiz pārdevu , vienkarši viens nu ĻOTI DĪCA , zinu ka gan jau ja vajadzēs man būs VIETĀ :) Šie ir stikli ar ĻOTI nestabīlu ražošanas kvalitātī tīri dēļ KONSTRUKCIJAS īaptnībām:) Taču vidusmēra LIETOTĀJAM domāju ka nekas LABĀKS nav pieejams un nepieciešamas , būtībā VISI tie eksemplāri ko notirgoju bija NORMĀLI galīgs sūds nebija neviens pat tas kas tika notirgots pa 150Ls jo bija nenormāli nobružāts un pat lēcas paskrāpētas :D :D

Uz manējā pat mušām sekss nav bijis.
Publicēts: 14.08.12 21:52
 citēt
killer13:
Lunis:

Uz manējā pat mušām sekss nav bijis.

Bez atbilstoša storija vairāk par 100 lašiem tas stikls nemaksā... Ja gribi vairāk, kā minimums plikas beibes pafočē, un mušusekss ira obligatorisks.:face-smile:
Publicēts: 15.08.12 00:09
 citēt
Pārdodu savu pa 420, ir pieredzējis šo un to, vērtīgs stikls.
Publicēts: 15.08.12 07:37
 citēt
RAIMI:Pārdodu savu pa 420, ir pieredzējis šo un to, vērtīgs stikls.

Storijus studijā, lai varam izvērtēt cenas adekvātumu.:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):