- Man ir jauns bizness - pērku olas par 7 santīmiem gabalā, novāru un pārdodu tālāk par 7 santīmiem gabalā. - A bet kur tev peļņa?! - Redzi, buljons ta paliek man!
- Man ir jauns bizness - pērku olas par 7 santīmiem gabalā, novāru un pārdodu tālāk par 7 santīmiem gabalā. - A bet kur tev peļņa?! - Redzi, buljons ta paliek man!
Gribi teikt, ka eLkas ar jāvāra???
Var arī vārīt, bet nav oblogāti. Var prosto palietot un pārdot tālāk par to pašu cenu
To varetu pielāgot ja es stradātu un ar to pelnitu naudu. Spekulacija butu ja es vēlētos lielāku samaksu kā jauns veikalā un izmantotu to ka verķis ir baigais deficit un jastav rindās daudzu gadu garumā, bet mana cena iekļaujās vietējo SPAMERU pieņemtajos 20% .
Redzi, ir viena problēma. Es varētu tev to trubu notirgot, nu, piemēram, par Ls 270.00. Komplektā ar filtriņu, saules blendi pilnajam rāmim, saules blendi kropētajam, maisiņu (kašteles gan nav), bet par iegūto summu nafff ko paņemt vietā. Par to ciparu var tikai nedēļu nodzerties un, ja paveicas, nedaudz arī veselības uzlabošanai atlicināt. Tā kā šādam dīlam nav perspektīvas.
lukass:Redzi, ir viena problēma. Es varētu tev to trubu notirgot, nu, piemēram, par Ls 270.00. Komplektā ar filtriņu, saules blendi pilnajam rāmim, saules blendi kropētajam, maisiņu (kašteles gan nav), bet par iegūto summu nafff ko paņemt vietā. Par to ciparu var tikai nedēļu nodzerties un, ja paveicas, nedaudz arī veselības uzlabošanai atlicināt. Tā kā šādam dīlam nav perspektīvas.
Vo precīzi aprakstīji "problēmu". Lai gan 16-35/2,8, tik citā cenu kategorijā.
lukass:Redzi, ir viena problēma. Es varētu tev to trubu notirgot, nu, piemēram, par Ls 270.00. Komplektā ar filtriņu, saules blendi pilnajam rāmim, saules blendi kropētajam, maisiņu (kašteles gan nav), bet par iegūto summu nafff ko paņemt vietā. Par to ciparu var tikai nedēļu nodzerties un, ja paveicas, nedaudz arī veselības uzlabošanai atlicināt. Tā kā šādam dīlam nav perspektīvas.
Vo precīzi aprakstīji "problēmu". Lai gan 16-35/2,8, tik citā cenu kategorijā.
Aber stipri citā. Tur dzeršana uz ilgu laiku jāaizmirst. Kaut gan čoms, kā izskatās, šancē par viesmīli Mārcienas muižā (varbūt kļudos), meibī var ar kādu barteru izbraukt. Jā, un no Madonas līdz Mārcienai aizspļaut var. Pa vējam.
Tikko uzraku šitam pasākumam jēgu - atradu jevrejā vienu vecu manuālu (laikam arī gana štruntīgu) Pentakša pļecku. Varbūt tev tomēr interesē mans piedāvājums (skat. augstāk).
Ehhh, Luni, kur Tu esi ar saviem 230Ls??? Publika gaida, un ovācijas neizpaliks. P.S. Man TO nevajag... Vienk izklaidējos.
Tu zino tos 6 !!! Gabalus ko tai brīdī iztirgoju PĒC tam nav atkal neviens ne pirkt ne pārdot gribejis Es pat savējo toreiz pārdevu , vienkarši viens nu ĻOTI DĪCA , zinu ka gan jau ja vajadzēs man būs VIETĀ Šie ir stikli ar ĻOTI nestabīlu ražošanas kvalitātī tīri dēļ KONSTRUKCIJAS īaptnībām Taču vidusmēra LIETOTĀJAM domāju ka nekas LABĀKS nav pieejams un nepieciešamas , būtībā VISI tie eksemplāri ko notirgoju bija NORMĀLI galīgs sūds nebija neviens pat tas kas tika notirgots pa 150Ls jo bija nenormāli nobružāts un pat lēcas paskrāpētas
Elmarss: Ehhh, Luni, kur Tu esi ar saviem 230Ls??? Publika gaida, un ovācijas neizpaliks. P.S. Man TO nevajag... Vienk izklaidējos.
Tu zino tos 6 !!! Gabalus ko tai brīdī iztirgoju PĒC tam nav atkal neviens ne pirkt ne pārdot gribejis Es pat savējo toreiz pārdevu , vienkarši viens nu ĻOTI DĪCA , zinu ka gan jau ja vajadzēs man būs VIETĀ Šie ir stikli ar ĻOTI nestabīlu ražošanas kvalitātī tīri dēļ KONSTRUKCIJAS īaptnībām Taču vidusmēra LIETOTĀJAM domāju ka nekas LABĀKS nav pieejams un nepieciešamas , būtībā VISI tie eksemplāri ko notirgoju bija NORMĀLI galīgs sūds nebija neviens pat tas kas tika notirgots pa 150Ls jo bija nenormāli nobružāts un pat lēcas paskrāpētas
Lunis:
Uz manējā pat mušām sekss nav bijis.
Bez atbilstoša storija vairāk par 100 lašiem tas stikls nemaksā... Ja gribi vairāk, kā minimums plikas beibes pafočē, un mušusekss ira obligatorisks.