forum.gif
Photomatix
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Photomatix
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.05.07 17:41
 citēt
Nofotogrāfē vēlreiz un neapgrūtini pats sevi
Publicēts: 23.05.07 18:32
 citēt
Kur ir problēma? Noģenerē hdr i tad griez? Jebšu tev tās bildes iraid dažādas, un tu gribi tās piedzīt more or less vienādas? Ja tā, tad jau tiešām nobildēt vēlreiz
Publicēts: 23.05.07 18:37
 citēt
Noliec uz statiiva un nobliez veelreiz!

Var jau arii bez statiiva uzliec HDR un bliez!

Shopaa buus praktiski neiespeejami salikt kopaa!
Publicēts: 23.05.07 18:49
 citēt
vajag šaut raw`ā un tad no 1as raw bildes taisīt hdr bildi :>
Publicēts: 23.05.07 18:52
 citēt

kā tu apmāni progu ar ekspozīcijas datiem???
Publicēts: 23.05.07 19:33
 citēt
Esmu tā darījis, ar Photomatix tas nesagādā nekādas probas...
Publicēts: 23.05.07 20:16
 citēt
A man arii shi problema aktuala! :) Vai var PSaa kka noliidzinaat bildes? Es gribu SHopaa ar Layeriem HDR taisiit pats un tad rodas probleema, ka sakopeejot uz viena virsmas vairaakus layerus vinji nav noliidzinaati! Nav kkur kkads Align toolis?
Publicēts: 23.05.07 21:44
 citēt

Raw'ā nekas nav jāmāna. Ar slaideri pārbīdi ekspozīcijas korekciju uz + un - un katreiz saglabā.
Publicēts: 23.05.07 21:57
 citēt
Sakopē to attēlu trīs vai četros eksemplāros, saregulēt katrai EV shopā un aidā uz Photomatix :D

negribu Photomatix, gribu pats ar Layeriem un maskaam! un shis pagaidam ir vieniigais trauceeklis!
Publicēts: 24.05.07 05:27
 citēt

Raw'ā nekas nav jāmāna. Ar slaideri pārbīdi ekspozīcijas korekciju uz + un - un katreiz saglabā.

šitasman patīk...pamēģināšu.
Publicēts: 24.05.07 10:17
 citēt
Taaks, uz pareizaa celja gandriiz biju. Taga peec apm 15 zjurnaalu izskjirstiishanas zinjoju:
Copy-paste 2 atteelus. Peectam layeru logaa blending mode paarliekam no NORMAL uz LIGHTEN-tas, lai redzeetu cauri apaksheejo layeri(iespeejams, background layeri). Peectam ar "V" vai arii Tools paletee izveelamies MOVE TOOL un biidam peec sirds patikas. :)
Btw, veelams palielinaat atteelu vismaz liidz 100%, lai labaak piefikseetu sakritiibas preciizumu. :)

daah, vot es arii tieshi domaaju kaa neviens nav aizdomaajies shopaa vnk uzlikt kaadam layerim blending option un vnk paarbiidiit pa pixelim, kameer sakriit. tas tak spiid cauri - mieriigi var redzeet :))
Publicēts: 24.05.07 11:51
 citēt
Tu esi izliecies vai kaa? Pirmkaart, palasi pirmo postu, kas tur tiek jautaats, un otrkaart, palasi crazyman tekstu, kur tiek mekleets, kaa photoshopaa veikt sho darbiibu. :pp

Nu, un kas tad tev iisti nav skaidrs ar manu komentāru?
izlasiiju gan pirmo, gan peedeejo, gan savu postu. un taa arii nesapratu, kas isiti TEV te nav skaidrs? :?
Publicēts: 24.05.07 17:39
 citēt
Ja jūs paši nesaprotat viens otru, kur tad vēl mums pārējiem saprast jūs abus...:)
Publicēts: 24.05.07 17:47
 citēt
Ar digitālo ņemtām, ja nav izkustējies nekas, jāsakrīt, ja ne vai ja skenētas, tad laikam neko labāku par kompūtera peles operatora roku veiklību nevaru ieteikt.
Var jau tā labi sanākt, tak izpaliek vairāki kadri ar atšķirīgām ekspozīcijām, kas sākotnējā ideja. Tā "ekspozīcija", kuru maina pēc uzņemšanas jau nav ekspozīcija īstenībā, tikai tā nosaukta, lai pat ezim skaidrs.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):