Nu vismaz kāzās, kad jābildē - ni un ni! Kādreiz, vēl 80-tajos, gan vienreiz bija, ka no mičošanas jau neatcerējos neko. Bet nu labi, ka man bilžu kvalitāte no piedzertības pakāpes nav atkarīga, tos šķībumus zem palielinātāja varēja izlīdzināt.
Jebkurā gadījumā rakstā pilnīgi precīzi parakstīta praktiski visu kāzu norise!! Ar humoru bet viss precīzi aprakstīts!! Foršas ir tās kāzas, kur kaut kas atšķirīgāks no aprakstītā!
haralds:jazveņņiks vai trezveņņiks. es mokos kā Velns ar krupi, ja ieņemu 100-li - tajos gadījmos sabildēju 2,5X vairāk, kā kad neieņemu.
Nujā. Bet kad грам шыссот на каждый глаз, tad jau viss liekas par tādiem šiderviem, kurus neiemūžināšana būtu noziegums pret fotomāxlu, kultūru un cilvēci kopumā...
haralds:jazveņņiks vai trezveņņiks. es mokos kā Velns ar krupi, ja ieņemu 100-li - tajos gadījmos sabildēju 2,5X vairāk, kā kad neieņemu.
Nujā. Bet kad грам шыссот на каждый глаз, tad jau viss liekas par tādiem šiderviem, kurus neiemūžināšana būtu noziegums pret fotomāxlu, kultūru un cilvēci kopumā...
Nekad neesmu šmīgā bildējis,gandrīz vai gribas paprovēt
Vispār jau atcerējos, ka tāds pats iznīcinošs raksts par šabloniskajiem līgavas sargiem un līdzjūtības sludinājumiem no vecpuišu biedrības "Kāzu Vēstīs" bija jau kaukur ap 70-to beigām Padomju Jaunatnē.
negatIvs:nuja, ar zenītu, automātiskajā režīmā, jau nemaz sūdīgi nevarēja nofotografēt...., jebkurā dz. pakāpē .....
Man bija Zenīt-ET, bez automātikām, ar nestrādājošu eksponometru (a kā ta citādi? ), Mir-1 uzlikts uz 2,5 m, blice FIL-46, filma FOTO-65, vakarā fragma uz 5,6, istabas sniedzamībā viss ir asuma dziļumā un sagaismots ideāli. Nebija jālauž galvu par ISO 80-6400, fona gaišumu un visādām ekspokorekcijām.
negatIvs:nuja, ar zenītu, automātiskajā režīmā, jau nemaz sūdīgi nevarēja nofotografēt...., jebkurā dz. pakāpē .....
Sūdīgi nevarēja,tas fakts.Es toreiz kāzās pa pāli ielādēju Zenitčikā vienu filmu divas reizesl Pirmā jau bija laba,bet lai būtu izcilāka kāpēc gan neuzšaut otrreiz pa virsu?Otrā rītā sāku aptvert ko esmu sadarījis un tad gan bija pašvaki.No tās reizes ne tikai dzert bildējot esmu atmetis,bet arī bildēšanu par naudu kā sporta veidu.
Schneider:kad грам шыссот на каждый глаз, tad jau viss liekas par tādiem šiderviem, kurus neiemūžināšana būtu noziegums pret fotomāxlu, kultūru un cilvēci kopumā...
vairāk par maziņo, nu, par 0,7 l nelietoju un to, kad nebildēju. man citādi - uzmācās bailes, ka var ne tik labi sanākt - nedomāju jau, ka kvantitāte auto režīmā pāraugs kvalitātē, 1-kārši bail, ka varu nepamanīt, ka kādam acis ciet un / vai mute vaļā un siekalas tek!
Rolands66:Nekad neesmu šmīgā bildējis,gandrīz vai gribas paprovēt
kā saka mana ārstējošā psihiatre, pat pie ļoti dziļas plānprātības professionālās iemaņas zūd pēdējās. tas pats, kad piemaujās. lopā jau nu ne, 50-cihu MaXXXimums.
Bet, Olis. Kā var atstāt fotogrāfu skaidrā. Šis aiz pārlieku lielās pienākuma apziņas pēc 12 līdīs fotografēt jaunlaulāto gultā "pirmo" laulāto aktu. A tā ragi dūņās un problēmu nav.
Fotovecis ieņem-tas viss sīkums.No vienām kāzām ,kur man kameru nebija,jo biju viesis,pa tādu migliņu atceros skatu-līgava baltā kleitā un ar visu šleipi,mutē cigarete un ielej sev no lētā polša-bija tāds ar zaļu un šķībi uzlīmētu etiķeti,Moskovskaja,ja nemaldos.Vot,ja es to būtu uzbildējis kā man tas acīs stāv,tad es būtu dokumentālās fotogrāfijas klasiķis.Un visi tagad tektu-redz kā viņš jau tad uzdrošinājās kritizēt padomijas masu alkoholismu un iekārtu vispār.Iespējams,ka tā līgava nemaz nav tik traģiska dzērāja,kas viņu zin kur dzīve aiznesusi.Stils toreiz bija tāds.
Aizstāvat, aizstāvat savus amata brāļus un māsas Katru gadu vismaz 5-8 kāzās (pirms krīzes biežāk) esmu bijis ne kā fotogrāvs, ne vedējs, ne muzikants, bet kā uguņotājs un esmu redzējis visādu kuriozus, bet fotogrāfu kurš pēc 24:00 ir skaidrā vismaz pēdējos 20 gados neesmu manījis Un līdz ar to es varu secināt ka visi kāzu fotogrāfi ir dzērāji
Oliss:Aizstāvat, aizstāvat savus amata brāļus un māsas Katru gadu vismaz 5-8 kāzās (pirms krīzes biežāk) esmu bijis ne kā fotogrāvs, ne vedējs, ne muzikants, bet kā uguņotājs un esmu redzējis visādu kuriozus, bet fotogrāfu kurš pēc 24:00 ir skaidrā vismaz pēdējos 20 gados neesmu manījis Un līdz ar to es varu secināt ka visi kāzu fotogrāfi ir dzērāji
Kāzās, kur tāds uguņotājs, pat es, pēc dabas nedzērājs, piemauktos ķēmā.
nesaukšu nevienu ne vārdā, ne nikā...., bet šovasar, man bija ielūgums uz vienām kāzām, no kurām es veiksmīgi izvairījos, aizbrauca būtne, viena pati...., tad nu lūk, no tām kāzām, no nolīgtā fotogrāfa, nav nevienas bildes ....., cik ir, tik no kāzu viesu ziepīšiem, un telefoniem ......
Jāsaka mani ar gadiem tie ĀRPRĀTI sāka izsist no līdzsvara , idiotisms un primitīva ārišķiba PĀRĀKAJĀ pakapē man pēc gadiem eiropā sāka KRIST uz nerviem. Nez kapēc nedz Vācijā nedz Francijā pat ne Beļgijā nekas tāds nebija novērojams NORMĀLI plānoti SVĒTKI JAUNLAULĀTAJIEM un viesiem , Latvijā vis snotiek pēc principa JO STRULBĀK TRAKĀK jo labāk. Planōsana vospār tumsa bildes 90% , un smieklīgi bet beigās bildeju tikai KRIEVU kāzas jo te vismaz izmanto PROFESIONĀLUS TAMADAS un tur vismaz KAUTKO spēj plānot.
Oliss:Visi kāzu fotogrāfi ir ierāvēji-pļēguri visās kāzās kurās esu bijis visi fotogrāfi pēc 24:00 jau ir līki un knapi turās uz kājām
Varu iedomāties kāds uguņošanas līmenis ir tajās bomžu kāzās, kur tu piedalies. Kāzām ar galīgi piedzērušu fotogrāfu piestāv tikai uguņotājs, kurš no viesu nama balkona mētā degošas brīnumsvecītes.
Schneider:
Nekad neesmu šmīgā bildējis,gandrīz vai gribas paprovēt
esmu mazliet pārsteigts...........es kādreiz ņēmos bildējot naktsklubā - pirmos 2 gadus ( apmēram ni un ni ) pēc tam lēnām sāku..........un neko ! pēc mazas devas , reizēm, atvērās iepriekš nezināmas čakras
Oliss:Visi kāzu fotogrāfi ir ierāvēji-pļēguri visās kāzās kurās esu bijis visi fotogrāfi pēc 24:00 jau ir līki un knapi turās uz kājām
Varu iedomāties kāds uguņošanas līmenis ir tajās bomžu kāzās, kur tu piedalies. Kāzām ar galīgi piedzērušu fotogrāfu piestāv tikai uguņotājs, kurš no viesu nama balkona mētā degošas brīnumsvecītes.
Oliss:Aizstāvat, aizstāvat savus amata brāļus un māsas Katru gadu vismaz 5-8 kāzās (pirms krīzes biežāk) esmu bijis ne kā fotogrāvs, ne vedējs, ne muzikants, bet kā uguņotājs un esmu redzējis visādu kuriozus, bet fotogrāfu kurš pēc 24:00 ir skaidrā vismaz pēdējos 20 gados neesmu manījis Un līdz ar to es varu secināt ka visi kāzu fotogrāfi ir dzērāji
Cik man nācies fotografēt kāzās, nevienā reizē fotogrāfs nav bijis piedzēries!
Cik man nācies fotografēt kāzās, nevienā reizē fotogrāfs nav bijis piedzēries!
Citi Tavā vietā lielītos, Tu tikai pasaki, un karaliskajā trešajā personā.