forum.gif
Piedāvājums/vajadzība
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Piedāvājums/vajadzība
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.08.12 12:53
 citēt
Sestdien, 18.jā augustā no Pl 17.20, Lidostas kapellā, laulību ceremonija. Vajadzīgs kads, kurš zolīdi sabilētu. Ilgums, domaaju, maxsimums 1.5 st. Tiki pati ceremonija. Bildes apstrādātu pats. Shēma, jaunieši salaulājas, kāpj ļodakā, lido prom. Man pieteikts ceremonijas laikā aiz iemesla ka esmu iesaistīts radu būšanā, sēdēt maliņā, tādēļ vajadzība. Varu piedāvāt bildēt uzreiz ar manu aparātu (Nikon D90), ja nu kādam nav šobrīd ar ko. Piedāvājumus (ieskaiot vēlamās atlīdzības summu) kā arī jautājumus, ja tādi ir Privāti vēstelē. Paldies.
Publicēts: 13.08.12 13:02
 citēt
24-85mm f/2.8-4 , 35 - 1.8, 50 - 1.4. SB 800
Publicēts: 14.08.12 09:18
 citēt
Paldies, tiem kas atsaucās (2viem). Atvainojos, taču znotiņš tikām pats atradis bildētāju. Veixsmi. ;) Bet vispār likās, ka atsaucība būs bik lielāka. ;)
Publicēts: 14.08.12 09:21
 citēt
Liela atsaucība te ir tikai uz muldēšanu par un ap foto:D :D :D :D :D
Publicēts: 14.08.12 09:23
 citēt
La4i:Paldies, tiem kas atsaucās (2viem). Atvainojos, taču znotiņš tikām pats atradis bildētāju. Veixsmi. ;) Bet vispār likās, ka atsaucība būs bik lielāka. ;)

Cik liela bija iespēja, ka kāzu sezonas karstākajā punktā varētu but palikuši daudzi tādi, kas nodarbojas ar kāzu fotogrāfēšanu?
Publicēts: 14.08.12 09:45
 citēt
Vai kur nebuut izskaneeja prasiiba, lai buutu KAAZU fotograafs? Te galvenais bij viena reportaazja, manuprat, iisti kur izpausties kaadam jaunam censonim, pie kam, piedaavaaju pat savu tehniku. kaads, kursj varetu/veeleetos, ar kaadu D60 un18-55 stiklu, mieriigi vareeja pieteiktis. un, kaa redzams, lielaaka atsauciiba, tiesjaam, uz muldeesjanu.. ;)
Publicēts: 14.08.12 09:47
 citēt
f-foto:
La4i:Paldies, tiem kas atsaucās (2viem). Atvainojos, taču znotiņš tikām pats atradis bildētāju. Veixsmi. ;) Bet vispār likās, ka atsaucība būs bik lielāka. ;)

Tādā gadījumā jāpriecājas, ka Tev nepieteicās 20-30 bildētāju. ;)

Manuprat, arii tas nebutu nekas trax.. ;) Citaadi, tiesjaam, rodas iespaids, ka muldeetaaju vairaak, un jaunie gurkji laikam "raustas", varbuut uzskatiidami sevi par "maaxsliniekiem", no lielo sugas. Lai kaa, paldies
Publicēts: 14.08.12 11:03
 citēt
Nee, savus secinaajumus es izdaru pat. Patiesiibaa guuzmu komentaaru ar viedokljiem biju gatvs sagaidiit jau uzreiz, peec piedaavaajuma izteixsanas.
Publicēts: 14.08.12 11:15
 citēt
Lidosta tālu uz to tālju jābrauc , ta vļ atpakaļ UI :(
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):