forum.gif
Zibspuldzes lampas nomaiņa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Zibspuldzes lampas nomaiņa
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.08.12 22:10
 citēt
Ir pamatotas aizdomas, ka ir pamirusi zibspuldzes 580EX lampa. Nest uz Canon servisu, vai ir arī kādas citas nomaiņas alternatīvas, kas izmaksātu lētāk? Varbūt ir iespēja tikt pie pašas lampas?
Publicēts: 13.08.12 22:31
 citēt
Jāaizkāpj vismaz parunāties uz BNG Briāna ielā.Vai pie Naglas,it kā joprojām vēl strādājot.Pa galvu nesitīs,bet vismaz būsi izmēģinājis reālākos variantus.Canon serviss tas nav nopietni-tad jau labāk jaunu pirkt.:face-sad:
Publicēts: 13.08.12 22:48
 citēt
Nu ja, Briāna ielā, reku pie tā vīriņa pa kreisi:
Publicēts: 14.08.12 00:00
 citēt
ok, paldies par info. Bet ko nozīmē "Canon serviss tas nav nopietni"? Lai gan, man te pastāstīja, ka vienreiz Canonā esot mainīta lampa tādai pat zipenei un pēc neilga laika zipene ir palikusi daudz tumšāka, it kā GN būtu nosists uz leju... Neticu, ka viņi uz kko ietaupa vai pat haltūrē.
Publicēts: 17.08.12 09:40 labots
 citēt
mandrake7: Bet ko nozīmē "Canon serviss tas nav nopietni"?

Tas nozīmē to, ka viņiem, esot dižā Canona oficiālam servisam (citiem brendiem, redz, servisa Latvijā nav), ir tā sakāpis galvā, ka uz klientu skatās kā uz uti, divas reizes pie viņiem mainīju EOS 10D slēdzi, abas reizes uz to aizgāja pus vasara.
Nikonam vai Pentaksim ar visu sūtīšanu uz Somiju, Holandi vai kur tur vēl nesanāktu ilgāk.
Publicēts: 18.08.12 11:37
 citēt
mandrake7:Ir pamatotas aizdomas, ka ir pamirusi zibspuldzes 580EX lampa. Nest uz Canon servisu, vai ir arī kādas citas nomaiņas alternatīvas, kas izmaksātu lētāk? Varbūt ir iespēja tikt pie pašas lampas?
ebayā tirgojas lampas. mājas apstākļos var nomainīt
Publicēts: 18.08.12 12:03
 citēt
Varu iedot viena priovāta čalīša kontaktus - SB 600 bez problemām nomainija, domāu varēs par labu cenu PM, ja kas
Publicēts: 18.08.12 22:15
 citēt
Canon serviss nav nopietni galvenokārt kosmisku cenu dēļ.EOS 5 filminiekam savā laikā man draudēja ar 150+ latiem tur,kur Ilgvars izdarīja pa 15 vienā dienā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):