forum.gif
Juul de Vries
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Juul de Vries
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.08.12 09:54
 citēt
Aivara Drāznieka dažas man kudi labāk patīk,par attēlā redzamo.
Publicēts: 14.08.12 09:58
 citēt
He, he... hibrīdais fotogrāpers... incanti...
Bet, uzrādītā bilde nav nekas tāds, traktorbildēm līdzīga, toties Sundew/Reno skolas smērētā galerija tīri vai interesanta.
Publicēts: 14.08.12 10:21 labots
 citēt
Tomēr traktoram vēl kāds ceļš ejams, kaut vai šopa lietošanā (vienīgais, ko lieto, ir stūrīšu tumšināšana).
Jau gribēju uzlielīt Jūli, bet tomēr atklāju nelielas paviršības:
Publicēts: 14.08.12 11:18 labots
 citēt
Lai tasītu sādus stilus bildes JĀBŪT konkrētas estetikas fanam un ADEKVĀTIEM modeļiem , vēlams profsionāliem vai pacietīgiem :) Man piemeram patīk bildēt šādos www.juuldevries.com... stilos pietam vienus un tos pašus cilvēkus ilgstoši , vienīgi man tas sarežģīti ņemot verā manu dzīves grafiku :)

Publicēts: 14.08.12 18:13
 citēt
f-foto:
Rolands66:Aivara Drāznieka dažas man kudi labāk patīk,par attēlā redzamo.

Interesanti, kāpēc tad nevar iztikt bez salīdzināšanas? Apskaties, padomā, novērtē - viss. Bet nē - jāmērās. Man Drāznieka darbi neizsaka neko, jo Drāznieka kungs man tos nav rādījis, bet Tu neesi ieteicis. Sadaļa saucas "Linki" (latv. val. - (hiper)saites), publicēt ierakstus var visi.

Labi-varu arī tā. Tur tai saitā pa manam fotogrāfs it kā grib justies kaut kamā it kā pārāks par modelēm. Izjūta dziļi subjektīva un tikko manāma,bet man tā šķita.
Man patīk fotogrāfi,kas pret sievieti izjūt patiesu cieņu apbrīnu. TO4KA-ESMU RUNĀJIS
Publicēts: 15.08.12 07:37
 citēt
Eltons:He, he... hibrīdais fotogrāpers... incanti...
Bet, uzrādītā bilde nav nekas tāds, traktorbildēm līdzīga, toties Sundew/Reno skolas smērētā galerija tīri vai interesanta.

nemaz nav liidziigi ir viena fundamentala atskiriba
Publicēts: 15.08.12 08:05
 citēt
f-foto:Tu izklausies mazliet neapmierināts par to, ka es Tev piedāvāju apskatīt dažus interesantus darbus. Ievadot paroli un lietotāja vārdu, neviens fotoblogā ienākušais automātiski pie manām saitēm nenonāk, līdz tām ir jāiet ar apzinātiem peles klikšķiem.

Rīt būs vēl šis tas. Interesanti, kā būtu, ja mēs mainītos lomām: Tu piedāvātu man www, kurā ir redzams tas, ko Tu tikko minēji.

nAV LAIKA AR NIEKIEM JEMTIES
Publicēts: 15.08.12 09:17 labots
 citēt
f-foto:Neņemies ar niekiem. Netērē laiku. Vienkārši nopublicē vienu vai otru interesantu saiti. Kas neder Tev, varbūt noderēs kādam citam.

lap, kad tikšu mājā pie datora varb. paspēšu sameklēt.
Tā uz ātro,kas nāk prātā Patrick Alt daudzas bildes patika. Viņa sievietes bildēs reāli mirdz

Publicēts: 15.08.12 09:35 labots
 citēt
patrickalt.com/www/Gallery/Nudes/Gallery%206/page%20oneb.htm

Publicēts: 15.08.12 13:51
 citēt
imgfoto:
Eltons:He, he... hibrīdais fotogrāpers... incanti...

nemaz nav liidziigi ir viena fundamentala atskiriba

O! Izstāsti, lūdzu, savu versiju!
Publicēts: 16.08.12 07:16
 citēt
nu laikam jau ne ne publiski
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas