Kā redzat pagaidām ir pieteiktas 10 bildes no kurām tik viena (nu tāds mans subjektīvais viedoklis + tam nav nozīmes jo vērtēs citi cilvēki) nav viegli *pārspļaujama*
Aicinu piedalīties jo, vismaz pagaidām, vinnēt ir ļoti viegli.
Pārskata lapa noderēs arī kā pārbaudei vai piedalīties gribētāji izdarījuši visas formalitātes - tātasd atsūtījuši sava darba saiti uz citro.m@inbox.lv vai man PZ.
Bildes:cik tie fotomākslinieki mums tomēr nekonceptuāli plakani... dzert? = pudele; pīpēt? = cigarete...
ash saak nagi niezeet...
nu davaj, davaj - tēma tak pilnīgi brīva - ir galīgi vienalga vai ar bildi slavē, peļ, skatās no malas, reklamē, iesmej utt... - pagaidām dominē..... ēēē.... nevis sava viedokļa paušana skatītājam, bet... khm... atspoguļošana
+ konkursanti lapiņā (nu centīšos reizi dienā/divās apgreidot, lai jaunumus var redzēt) var paskatīt savus darbus blakus citiem un ja liekas, ka balva nav droša, tad jaunu, niknāku bildi iekšā, saiti man un pretī uzvarai!
es a nedzeru, bet man ir superia 100nieces šaurās (bez reala )
a man kaa reiz realas ljoti patiik, feinas kraasas un detalizaacija, dinamiskais laikam plashs, nav iisti sanaacis izsvilinaat pat paargaismojot, kaadreiz kad bliezu ar zenitu uz acumeeru - tas nebija retums
iepostē un vinnē - vai tā tik lirika un bilda vēljoprojām ir sapņu līmenī?
Nebildēju perversības, piedod, māxliniek...
Saki nu godīgi, ka vienkārši esi impotents savu attieksmi parādīt bildē tā, lai skatītājs to saprastu. Nespējīgs vizuāli komunicēt ar skatītāju. Neviens neprasa bildēt perversijas (pat to tev grūti saprast) - konkursa tēma ir brīva un attieksme nav noteikta - tu vari (teorētiski protams jo praktiski nespēj) paust bildē jebkādu savu attieksmi pret minēto tēmu.
+ šāda *apgriezta piegājiena* radoša bilde visticamāk arī vinnēs - šaubos vai žūriju aizķers pliki fakta atspoguļojumi.