Tākā esmu juaniņais šajā jomā vēlētos uzzināt vai ir kaut kādas labas atsauces par Nikon 18-135mm f/3. 5-5. 6 Ed-If Af-S DX Zoom-Nikkor? vēlējos uzzināt vai ar šo vienu objektīvu varētu būtu labāka kvalitāte nekā ar kita objektīviem? Paldies par sapratni
Bija tāds stikls kad vēl ar nikonu māžojos. Lēca kā jau lēca, turisma braucienam un ikdienai derēs. Ja gribi dikto asumu un kvalitāti ieteiktu domāt ko citu
Bildes:tas ir veel lielaaks meesls. fiziku gruuti piemaaniit. ja vareetu, tad stiklus taisiitu uzreiz 10-1000 lai mazak chakara
iisi un kodoliigi - jo lielaaks zuums, jo lielaaks meesls, 99% gadiijumos
Pilnīgas blēņas 1.cik tāds stikls maksātu 2.cik tādu varētu atļauties 3. uztaisīt vairāku diapazonu objektīvus nozīmē ka vairāk nopelnīsi
bet par to zūmu.. nu jā fiksētie protams vislabākie
BriedisK:Bija tāds stikls kad vēl ar nikonu māžojos. Lēca kā jau lēca, turisma braucienam un ikdienai derēs. Ja gribi dikto asumu un kvalitāti ieteiktu domāt ko citu
Bildes:tas ir veel lielaaks meesls. fiziku gruuti piemaaniit. ja vareetu, tad stiklus taisiitu uzreiz 10-1000 lai mazak chakara
iisi un kodoliigi - jo lielaaks zuums, jo lielaaks meesls, 99% gadiijumos
Pilnīgas blēņas 1.cik tāds stikls maksātu 2.cik tādu varētu atļauties 3. uztaisīt vairāku diapazonu objektīvus nozīmē ka vairāk nopelnīsi
bet par to zūmu.. nu jā fiksētie protams vislabākie
bljin, lasiit maaki? JA VAREETU PIEMAANIIT FIZIKU. chitai i perechitivai
Matiss_66:Tākā esmu juaniņais šajā jomā vēlētos uzzināt vai ir kaut kādas labas atsauces par Nikon 18-135mm f/3. 5-5. 6 Ed-If Af-S DX Zoom-Nikkor? vēlējos uzzināt vai ar šo vienu objektīvu varētu būtu labāka kvalitāte nekā ar kita objektīviem? Paldies par sapratni
Labāks par kitu nebūs. Vienīgais ko vinnēsi - zoom diapazons. Tad jau labāk paskaties uz Tamron 17-50.
Matiss_66:Paldies par atbildēm, tā jau man arī likās, ka par kitu nekas labāks tas nebūs
Šis stikls jau nāk komplektā kit variantā. Ne jau vislētākajām kamerām. Sliktāks par 18-55 nav, ceļojumos pietika ar vienu stiklu.. Atseviški klāt piepirkt gan nez vai būtu prātīgi.
Ja gribi lielu diapazonu, tad 18-200 būs pārāks par 18-135... ja kvalitāti, tad jau pieminēto Tamron 17-50. Paņem Nikon 18-70 un iesākumā būsi daudz laimīgāks.
Matiss_66:Paldies par atbildēm, tā jau man arī likās, ka par kitu nekas labāks tas nebūs
Šis stikls jau nāk komplektā kit variantā. Ne jau vislētākajām kamerām. Sliktāks par 18-55 nav, ceļojumos pietika ar vienu stiklu.. Atseviški klāt piepirkt gan nez vai būtu prātīgi.
18-135 pareizāk sakot NĀCA līdzi kā KIT D80 un tas bija sen un šodien šis objektīvs jau sen ir izravēts no produktu kataloga. Nezinu vai tur ir tehniski vai mārkeningiski iemesli.
Lai izvēlētos stikliņu un uzklausītu ieteikumus pašā sākumā pašam sev ir jāatbild uz jautājumu - KAS ES ESMU (GRIBU BŪT)?
Ja ceļojumu un dzerstiņu dokumentētājs (domāju pozitīvi, bez ironijas) - 18-200. Ja tāds, kas grib kaut ko pamācīties - 16-85 vai Tamron 17-50/2.8 (man personīgi off-brandi, kaut arī f/2.8, nepatīk). Ja vienkārši - nezinu kas es esmu, bet gribu lai visi mani ievēro - 18-55 vai iPad.
Matiss_66:Tākā esmu juaniņais šajā jomā vēlētos uzzināt vai ir kaut kādas labas atsauces par Nikon 18-135mm f/3. 5-5. 6 Ed-If Af-S DX Zoom-Nikkor? vēlējos uzzināt vai ar šo vienu objektīvu varētu būtu labāka kvalitāte nekā ar kita objektīviem? Paldies par sapratni
noteikti nē, ja nevari sakasīt dargajam zūmam, labāk sāc ar lētajiem praimiem. jā, nāksies paskraidīt, bet tāda ir šī nodevīgā dzīve.
Kad es biju jauns tad valdija starp zuumiem tads uzskats ka izdalija garo galu ar īso galu, tad cipars nedrikst pārsniegt trīs. Vēt tads moments, jo vairāk rorē stiklu gabalu jo gaismai grūtāk tikt cauri un atkal kaka. Ari stabilizatori sačikina bildi. Šeit jau tādas elementaras lietas ir zem goda celt gaismā.