forum.gif
Topa bilde.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Topa bilde.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.05.07 11:37
 citēt
www.flickr.com...

paskaties uz shii dzeka bildeem. Daudz lieto fokusa stakoshanu, bet nu man shis autors ljoti patiik, it ipashi vinja pilienu bildes (www.flickr.com...).

... un LJOTI labas bildes...
Publicēts: 25.05.07 11:45
 citēt
www.flickr.com...

paskaties uz shii dzeka bildeem. Daudz lieto fokusa stakoshanu, bet nu man shis autors ljoti patiik, it ipashi vinja pilienu bildes (www.flickr.com...).

... un LJOTI labas bildes...

Tišām ļoti labas... interesanti būtu redzēt EXEIF :wink:
Publicēts: 25.05.07 11:51
 citēt
Tišām ļoti labas... interesanti būtu redzēt EXEIF :wink:

ieseivo bildi un ar IrfanView var apskatīt exif
Publicēts: 25.05.07 12:42
 citēt
Logjiski izsecinaaju, jo zinu kaada izskatiijas bilde, kas tika iznjemta. ... a kaads zina, kas tas bija par putnu?

en.wikipedia.org...

Nofočetais putnis bija au dzīvojošais Kõkabarra, bilde pati par sevi nekas sevišķs, uzbliezts pusdienlaikā Rīgas Zoo ar peli knabī,

Shadow Publicēts: 25 May 2007 07:14

cenzura fotobloga ir atbilstosha LV likumdoshanai, shis ir iznemums. iznemumi bus vienmer un visur. pirma reizie 1.5gadu laika, kad kaut kas tads notika, ceru, ka tas neatkartosies.

Nav tiesa- Fotoblogā pēc manas bombardēšanas tika izņemta arī Haiduka nekorektos apstākļos iegūta bilde !
Publicēts: 25.05.07 13:09
 citēt
Logjiski izsecinaaju, jo zinu kaada izskatiijas bilde, kas tika iznjemta. ... a kaads zina, kas tas bija par putnu?

cenzura fotobloga ir atbilstosha LV likumdoshanai, shis ir iznemums. iznemumi bus vienmer un visur. pirma reizie 1.5gadu laika, kad kaut kas tads notika, ceru, ka tas neatkartosies.

Nav tiesa- Fotoblogā pēc manas bombardēšanas tika izņemta arī Haiduka nekorektos apstākļos iegūta bilde !

MULDI, bet ar mēru MULDI :shock: . Korektos apstākļos strādā Haiduks :D , pie manis meitenes nenāk un netiek vestas slepus, bet ielaiž lietvede :D , un arī norēķinos tieši pēc norunas :lol: , bet tu uzvedies neatbilstoši normālam vīrietim...un bilde tika izņemta nevis tevis, bet meitenes dēļ, lai tu viņu neterorizētu :twisted:

Par augstāk rakstīto gaidu atvainošanos.
Publicēts: 25.05.07 13:44
 citēt
Lieto�anas noteikumi

�ie noteikumi nosaka fotObog.lv lieto�anas kārtību saskaņā ar Fizisko personu datu aizsardzības likumu, LR autortiesību likumu un citiem LR normatīvajiem aktiem.
Lietojot fotOblog.lv vortālu (turpmāk tekstā - fotOblog.lv), jūs apliecināt, ka piekrītat �iem lieto�anas noteikumiem. Ja jūs tiem, nepiekrītat, lūdzu, pārtrauciet lapas lieto�anu.
fotOblog.lv administrācija (turpmāk tekstā – administrācija) patur tiesības papildināt, grozīt vai izslēgt �os noteikumus jebkurā laikā.
Administrācija patur tiesības jebkurā laikā jebkuram lietotājam ierobe˛ot pieeju vortālam.
Administracijai ir tiesības bez iepriek�ēja brīdinājuma dzēst vai mainīt visu mājas lapā eso�o informāciju.

par eetiku pastridesimies pie alus kausa.

vot nesapratu, kurā LR likumā bija paredzēts šāds gadījums un par kādiem personas datiem bija runa? :shock:
Publicēts: 25.05.07 13:54
 citēt

MULDI, bet ar mēru MULDI :shock: . Korektos apstākļos strādā Haiduks :D , pie manis meitenes nenāk un netiek vestas slepus, bet ielaiž lietvede :D , un arī norēķinos tieši pēc norunas :lol: , bet tu uzvedies neatbilstoši normālam vīrietim...un bilde tika izņemta nevis tevis, bet meitenes dēļ, lai tu viņu neterorizētu :twisted:

Whatever haiduk .
Man ir saglabāta visa sarakste un tas lol nepavisam nav tavā pusē.
Atvainošanās nesanāks, bet pie gadijuma ja ceļi krustojas dabūt ar statīvu garantēju.
Publicēts: 25.05.07 14:02
 citēt
:lol: admini, pasargaasim muusu jaunatni no vardarbiibas :!: kluusim par vegetaarieshiem un lauvas ar par tadam pataisiisim :!:
govs govij draugs, amen...
Publicēts: 25.05.07 14:17
 citēt

Whatever haiduk .
Atvainošanās nesanāks, bet pie gadijuma ja ceļi krustojas dabūt ar statīvu garantēju.

Jā tev ir taisnība, ka naf manā pusē, jo pie norēķina nepaņēmu parakstu, bet ja turpināsim debates šaja sadaļā, tad, lai citi neiekrīt uz greizsirdīgiem vīriešiem, visu aprakstīšu fotoblog rakstos...es neiesāku šo tēmu...un man arī ir statīvs, kuru gribu nomainīt.
Es ceru ka mēs abi runājam par vienu un to pašu bildi.
Publicēts: 25.05.07 15:20
 citēt
Jā tev ir taisnība, ka naf manā pusē, jo pie norēķina nepaņēmu parakstu, bet ja turpināsim debates šaja sadaļā, tad, lai citi neiekrīt uz greizsirdīgiem vīriešiem, visu aprakstīšu fotoblog rakstos...es neiesāku šo tēmu...un man arī ir statīvs, kuru gribu nomainīt.

Ieintreģējāt... labprāt palasītu sīkāku situācijas aprakstu ;)
Publicēts: 25.05.07 16:36
 citēt

Whatever haiduk .

Tu jau zini pie kā var dabūt smagāku ;) :D
Publicēts: 26.05.07 00:06
 citēt
njaaa.... latvieshi visaa savaa kraashnjumaa :)

interpreteejiet kaa gribat.
Publicēts: 26.05.07 16:23
 citēt
Ai ko jus cepaties KATRA PROJEKTA kartibu nosaka IPASNIEKI. Ja ipasniekam ir kadas iebildes vins ari veic korekcijas pec saviem ieskatiem jo tas ir vinja PRIVATS PROJEKTS , visu parejo nosaka LIKUMDOSJANA ko drikst radit propagandet ko ne, pec tas biezji sanak PILNIGS SVIESTS ka jau te vakarnakt ar meitenem runaju un stastiju "99% jauno maminju kuras bilde savus bernus pec likumdosjanas ir POTENCIALAS CIETUMNIECES" vai vismaz kandidates uz elektronisko aproci STABILI:):) Taka par Zvirbuli+peli nekadu diskusiju PROJEKTA IPASNIEKIEM BIJA IEBILDUMI ka sads kadrs atrodas vinju projekta ,tas ari viss vairak nekas nav sai zinja iebilstams.

NAKAMAIS kas attieca uz MEITNEM. Un "Izklaidem ko te VB @ Haiduks teicas piekopjam"

Bildeju meitenes vairak ka 20 gadus PROFESIONALI varu 100% nozveret PATS NEKED neesmu nevienu modeli nedz sarunajis [visa runa par kailfoti un XXX] nedz piesejies nedz klat gajis JO man VIENMER VINJAS samekle PASJAS . Meitenju foto zinja RUNA ISA $$$ vai kads cits SAVSTARPEJI IZDEVIGS norekinu veids vienmer 100% Ligums tiek noslegts RAKSTISKI un NEKAD DZIVE par saviem darba gadiem NEESMU MAKSAJIS konkreta zanra MODELJIEM jo 100% gadijumu VINJI MAKSA MAN vai ari ar savu PARAKSTU apliecina ka PIEKRIT MANIEM KOMERC NOTEIKUMIEM!
Piemeram SABILDEJU MEITENI vinja samaksa NAUDINJU , BET vienojamies ka BILDES paildus mes TALAK PARDODAM par saviem kanaliem pec SAVIEM IESKATIEM par ko MODELIM pienakas % no pardodamas summas.
Talak par SITUACIJAM nezinu ka ir jusu gadujuma BET diezgan regulari ~ 3-4 reizes gadā [Bildeju daudzus desmitus modeljugada] gadas tadas kuras PEKSNI PARDOMA tas nozime bijis MIRKLA VAJUMS vai GRIBEJA CJALIM IEPATIKTIES ar exsremam atklatam bildem. Modeis nak MEGINA ATPRASIT BILDES kuras piemeram uznemtas KOMERCIALI VIENOJOTIES tas nozime MODELIS var rekinaties KA jasamaksa 100% visu SESIJAS CENU + % no EXSLUZIVAS publikacijas cenas un iegust PUBLIKACIJAS TIESIBAS [Publicet var vienigi vinja] tas nozime PUBLIKACIJAS TIESIBAS PIEDER VINAI bet AUTORTIESIBAS TAPAT PALIEK MAN. Meitenju Bildes kuras tasitas par NAUDU nekad nedz publiceju nedz isstadu. Visas kuras juss redzat PIE MANIS ir taisitas PAR BRIVU tas nozime ka sai MOMENTA darbojas principa NOBILDEJU velak PARADU WEBa vai Istade ja ATTELA redzamjam cilvekam ir kas IEBILSTAMS vins var izteikt savu VELMI NEEKSPONETIES 100% gadijumu sadu VELMI RESPEKTEJU jo KAS PAR BRIVU tas ir "Sarunajams" kas uz "Komerc principiem" tur ir viena atbilde KOMERCIALA VIENOSJANAS.

Visbiezjak konflikti ir ar "Izbijusjam naudas grutibas nonakusjam studentitem , aktrisītēm iesacējām , meitenēm no laukiem" vinas nobildejas XXX varianta , mums kads par to samaksa vai vienojamies ka UZREIZ mes tas bildes PUBLIKACIJAS TIESIBAS pardodam talak tada gadijuma sesiju UZREIZ apmaksa PIRCEJS jo vienosjanas par PARDOSJANU notiek ieprieksj PIRMS BILDESJANAS pildam apmaksatu pasutijumu ka uztasam "konkretu tematisku seriju ar KONKRETU modeli" Tad nu luk "Nabadziga aktrisite vai lauku meitene vai vel kautkas" izmacas un tiek VIP karta un TAD vinai PEKSNI gribas smuki dailji iztirit savu PAGATNI , protams ka mes vinjas velmi RESPEKTEJAM maksa tas parasti X000 skaitli. Reizi dazjos gados ta tiesjam notiek un NORMALI vienojamies visji 100% modelji kas ar mums sadarbojas ZIN ka mus intrese NORMALS KOMERC IZDEVIGUMS nevienu nedz santazejam nedz meginam iedzivoties BET izrakstam REKJINU arbilstosji TAMEI ar PVN :) Ja pa reizei VISADI SALASNJAS megina pie mums atrast "Kompromatu" tados gadijumos parasti esam modelja puse atsakam sadus "Klientus" un paiformejam par to "Bijusjo modeli" 90% gadijumu darbi no mums tiek nekavejoties atpirkti vai nu kautka citadi vienojamies.

Ja 2/3 musu biznesa ir PASUTITAJI ar kuriem nesledzam VISPAR nekadas vienosjanas jo 100% visas bildes PEC MUTISKAS VIENOSJANAS PRET SAMAKSU tiek nodotas pasutitajam un MES tas ir "Kantoris + ES" neapzimejamies nedz ka autori nedz ka izpilditaji un nepaturam neko no uznemta matereala. Tas ari ir VISDROSJAKAIS un IZPLATITAKAIS "Meitenju" biznesa modelis. Lai piedod man MEITENES bet "Bobas skilt" sapnjo katrs lameris tapec "Meitenju skileju" ir ka biess MES savukart stradajam pec viena principa PELNJAS GUSJANA pasjas "Bobas" ka tadas KANTORIM ir intresantas tikai ka "PELNAS AVOTS" un ticiet man par "Nemuldesjanu " maksa loti labi.
Publicēts: 26.05.07 18:05
 citēt
Par cik ne tikai mreinis bet ari cita tauta pexsni saka intreseties par "Modelju atlaujam" tad atbildesju visiem uzreiz SJITE , keolegjiem ir PARTULKOTI sjie STANDRTA LIGUMI reki var apskatities. Mes izmantojam lidzigus bet angliski.
www.poliindex.com...
www.poliindex.com...

SIRSNIGI IESAKU ja bildejat JEBKURU sieviskji iesmeret vinjam sadu pairu PARAKSTIT! Dzive mezd but visvisadi pilnigi nesakarigi PRETENZIJU GADIJUMI :)
Publicēts: 26.05.07 21:15
 citēt
visu cieņu Lunis par dalīšanos niansēs, kas, nedaudz padomājot, ir ļoti svarīgas!
Publicēts: 30.05.07 01:16
 citēt
Hameleon...:):):) ļoti jauki par domas uztveršanu...Lunis arī malacis...un slinkums mūs sit...ja nedarām ka raksta Lunis, riskējam dikti...nav neviena izolēta cillvēka...un ar to jārēķinās...un tomēr vārdu un rokas spiedienu vērtēju augstāk par visiem papīriem...naivi
Publicēts: 30.05.07 09:53
 citēt
Godīgi sakot, es modeļa vietā šādu līgumu neparakstītu, jo nav atrunātas modeļa tiesības attiecībā uz darbiem utt.

Luni, un tiešām modeles šo visu arī parasti paraksta!?
Publicēts: 30.05.07 10:00
 citēt
Godīgi sakot, es modeļa vietā šādu līgumu neparakstītu, jo nav atrunātas modeļa tiesības attiecībā uz darbiem utt.

Luni, un tiešām modeles šo visu arī parasti paraksta!?

atkarīgs no dzēruma pakāpes ;) (joks)

Vai ta nav tā - neparakstīsi - sūkā ķepu, nejau mums vajag tās bildes, bet modelim? :)
Publicēts: 30.05.07 10:03
 citēt

atkarīgs no dzēruma pakāpes ;) (joks)

Vai ta nav tā - neparakstīsi - sūkā ķepu, nejau mums vajag tās bildes, bet modelim? :)

Bet mums vajaga naudu... nepatiks modelim principiālā attieksme pret līgumu vai tā grozījumu veikšanu, aizies pie cita, kas bez nekādiem parakstiem sabildēs :)
Publicēts: 30.05.07 10:04
 citēt
protams, vienmeer jau arii ir daļa mutiskās vienošanās, ne? :)
ka naudu vajag, tas fakts, bet ja lūgsies, klients vēl sajutīsies kā kings ;)
Publicēts: 30.05.07 10:08
 citēt
lūgties nevajaga. pietiek ar ieinteresētību - izrunāt, kas apmierina, kas nē utt.. līgums ir pušu vienošanās, nevis vienas puses uzspiesti noteikumi.
Publicēts: 30.05.07 10:28
 citēt
Jus laikam kautko nesaprotat , ATNAK MODELIS es vinjam apstastu kas un ka un LIGUMINSJ , ja vins nevelas sadu liguminju var staigat laimigs talak:) BILDESJANA reali sakas TIKAI pec LIGUMA+ NAUDAS KONTA pirms tam nekadas darbibas NESAKAS:) Ka jau teici MES nevienu modeli pie sevis NEVELKAM vinji nak un pasakas PIE MUMS PASJI :)
Publicēts: 30.05.07 10:31
 citēt
Jus laikam kautko nesaprotat , ATNAK MODELIS es vinjam apstastu kas un ka un LIGUMINSJ , ja vins nevelas sadu liguminju var staigat laimigs talak:) BILDESJANA reali sakas TIKAI pec LIGUMA+ NAUDAS KONTA pirms tam nekadas darbibas NESAKAS:) Ka jau teici MES nevienu modeli pie sevis NEVELKAM vinji nak un pasakas PIE MUMS PASJI :)

Nē, nē - es visā iebraucu. :) Es tik domāju, vai tiešām visas/i ņem tā un paraksta pat nedomājot par savām tiesībām.. vai kaut kāda pretimnākšana ar grozījumiem no jūsu puses arī mēdz but? Protams, ja modeles stāv garā rindā, tad var tā "nepatīk? staigā!"...bet, nu, tomēr...mūsdienās jau par katru klientu raujās..un ne tikai foto biznesā ;)
Publicēts: 30.05.07 10:35
 citēt
Lai, nu, kā, abu pušu parakstīts papīrs ir laba lieta, bet noteikti citādākā redakcijā. Vēl jau ir cilvēku tips, kas paniakāli baidās no jebkādu papīru parakstīšanas un visur saskata sevis apkrāpšanas mēģinājumus :D
Publicēts: 30.05.07 10:47
 citēt
Tu zini mums ir stabila un sena klientura jau gadu besmitiem paslaik bildeju jau ~3 paaudzi. Atceros kad biju galigs fotoskolu beidzis tinis vecako kolegju "Kodiena" gadijuma bildeju vinju klientes "Omites" nju Tantes ~30- 40 pec kadiem gadiem 5-10 bildeju jau vinju Meitas nju pedejos gados jau ari mazmeitas ~14-15 gadiem sak paradities:):) Ta ir musju stabija un nezudosja klientura kura SAPROT ka isteniba jau viss ir gaistosj ari skaistums un jauniba un vismaz 1-2x gada OBLIGATI PASUTA BILDESSANOS. Protams ka vinju berni un bernu berni un draudzenes dara tapatas kaut PUBLISKI un biezji vien ari Gimene Liedzas un propone pilnigi citas LIETAS:):) Tass ir 2/3 no musu klientem un ar tam mes nedz ko sledzam nedz ko paturam. Ligumus mes sledzam ar tam kuras NAK pasjas ar velmi PARDOT kadam savu vaveri vai pupus PILNIG ALGSVIENS kada forma vinja to dara PATI vai CAUR MUMS jebkura gadijuma MES SLEDZAM LIGUMU kadu uzskatam sev par izdevigu un piestadam REKINU atbilstosji musju izcenojumiem. Ligumu paraksta , naudinju samaksa SAKAM BILDET. Protams var aprunat dazjadas nianses PIEMEREM sieviskjis tik intresants utt ka skaidri redzi ka SITA MUMS NODERES piedava vinai citu variantu MES ar vinjas bildem nopelnam SAVADAK un bildites taisam SAVADAKAS finasetajs sai gadijuma MUSJU PROBLEMA bet JEBKURA GADIJUMA viss sakas tikai pec LIGUMA+REALAS NAUDAS.
Publicēts: 30.05.07 11:09
 citēt
briedis : Klientes VIENMER ir "Kings" jo tev ir japiepilda vinja velmes , kamdel gan savadak vins pie tevis atvilkas un naudu maksas. Mes ipasji neskirojam attiexsme pre "Ieleni no Asarielas" vai "Damu no Vecrigas" vinjas visas ir KLIENTES kas maksa REALU NAUDINJU par musu darbu TATAD CIENIJAMI CILVEKI. Ja ta pilnig atklati tad es pat labak bildejot paplapaju un atrodu vajadzigo kontaxtu ar Labi koptu un perfektu higienu dāmiti no kada bordelja neka kramejos ar iedomigu nervigu un dusju kops vakardienas neredzejusju "Prieksnieci" no Vecrigas:) Atskiriba intelektos biezji vien ir minimala vieniga ir "Smird vai Nesmird" un sieviskji no attiecigam iestadem biezji vien savus "Darbarikus" uztur iadela kartiba atskiroba no "Priexsnieces" kurai fanu TAPAT netruxst:):) Bet tas ta "Biznesa nianses" Galvenai fisjka jau ta ka JUMS gribas plikus sieviskjus pabildet JEBKURA SKAITA UN VARIANTA , mes nodarbojamies ar pavisam ko citu MES piepilda KLIENSU VELMES jusm savukart FINKTIERS uzmakties meitenem ar SAVAM VELMEM pilnigi divas pretejas vajadzibas un situacijas:):) Jums "Modelju" bads bet MES stipri izvelamies klientus ta kategorija kas "Pastavigie" mes nemem tikai pec citu tadu pasju IETEIKUMA vai Duadzene atved drauzdeni , NO IELAS nevar pie mums pieteikties PIRMKART RINDA pus gadu otrkart mum spietiek ari ar tam kas ir:):)
Publicēts: 30.05.07 11:17
 citēt
Nu Luni, tu "Mūs"(a kas ir "mēs"?) nostaadiiji poziicijaa - bildeejam plikus skukjus tik lai redzeetu pupus :))

Iisteniibaa saklausiijos par taam nemazgaajushamies priekshnieceem un veel shoto, ka pilniigi sashkjebinaaja :D
labi ka mana stihija ir daba :)
Publicēts: 30.05.07 11:37
 citēt
Katram biznesam savas nianses savas Jaukas un NE tij jaukas puses:) Nju jaa a ko jums vel no tiem skukjiem vaig ja ne uz vinjiem pabolities utt. tici man vienai liellai daljai tas ari galvenais iemssls kapec vinas piekrit ar jums pities jo JUMS patik uz vinjam PABOLITIES vinam savukart patik PASAPLIECINATIES ar domu "Redz kads man viss forsj dzeks gar zemi" ta teikt vel klat nak zinams riska moments ko puika daris mozj vel ne tikai pabildes:):) Musu klientura savukart maksa par REZULTATU-DROSJIBU-KONFIDENCIALITATI :) Var but 100% parlieciba REZULTATS BUS SUPER , DROSJIBA BUS 100% un KONFIDENCIALI 100% :)
Publicēts: 30.05.07 12:07
 citēt
Heh. Piekrītu, tev, Luni, ka lielākā daļa "fotogrāfu" plikos sievišķus bildē, lai pabolītos. Pietiekami daudz dažādu slludinājumu ir arī par šo tēmu :)

BET, runājot konkrēti par sevi, tad PIRMKĀRT, bildēju savam priekam, bet, ja kādam/ai patīk tas, kā es to daru, tad ar to sanāk šad tad piepelnīties, jo naudas nekad nav par daudz :)
Publicēts: 30.05.07 12:09
 citēt
:D neem noteikti ka daudzi bildee arii tikai taadeelj ;)
(pa teemu: no andre bloga, video: www.jumpingpixels.com... )

njaa, vispaar taa ir ar to droshiibu, kaads iemet traukiem.lv domubiedros - bildeju aktus pa velti. Un noteikti arii kaada piesakaas.

Njaa, bet paiet jau laiks, kamer firma ari nonak tada augstaa statusaa. Gruuts celjs saakumaa, bet kad taa lieta aiziet, tad aiziet...
Publicēts: 30.05.07 14:29
 citēt
briedis : Man pat bez kadas reklamas "Draugiem.lv" PIESAKAS ik dienas 2-3 tīnītes un Tantes un visas 100% atšuju un kāda pat mēģina draudēt ka "Lai nespļaujot akā no pāši dzerot" ja modelis piesakoties lai tak ņemot! Pietam attbilde kur viņas rauj ka "Bildēju meitenes" kāpec neuzmācas tiem kas "Bilde pa brīvu" visur to sludina , atbilde ir visām viena VIŅIEM NAV NEVIENAS SAKARĪGAS BILDES ko albūmā paskatīties kāpēc lai mēs pie tada ietu kaut vai par brīvu?:)
Publicēts: 03.06.07 14:03
 citēt
par topa bildi, kura tika dzēsta..

Patiesībā to sarīkoja briedis, jo viņa bilde tika atmesta 2. vietā :D
Publicēts: 02.07.07 11:36
 citēt
To nelaimīgo topa bildi neredzēju... silrak, fanoju par ZIBEŅIEM :)

Vai vajag pataisīt visus PĒC VIENA ĢĪMJA?... dažādība, pieredzes amplitūda ir tā, kas te saista, arī iecietība pret "JAUNIŅAJIEM"... katrs ir SAVĀ VIDĒ, iedomu pasaulē, attiecīgi arī bilžas tādas...

Par to ētiskumu... BAROŠANĀS ĶĒDE ir dabīgs process... (ja sapratu pareizi, tad tas attiecas uz tēmu)

Kaut kāds kopsaucējs jau jātrod, bet NEKAD visi nebūs apmieruināti :))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):