forum.gif
Metz 58 AF-2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Metz 58 AF-2
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.12 19:58 labots
 citēt
Vai kāC lieto (izmanto) Metz 58 AF-2 , kādas atsauksmes, plusi , mīnusi ???
(kas ir mamma G.... zinu :)
Publicēts: 19.08.12 20:05
 citēt
Lietoju tikai fotografejot. Patīk. Sūdzības nav. labi darbojas bezvadu režimā, baterejas vāciņs vaļā neveras.
Publicēts: 19.08.12 20:10
 citēt
es lietoju.. ar mīnusiem neesmu sastapies..
Publicēts: 19.08.12 20:26
 citēt
Es lietoju gadus 6, bet 58 AF-1, kura atšķiras tikai ar plasmasas/metāla pēdu.
Speedlite 580EX II putēja plauktā.
Publicēts: 19.08.12 20:51
 citēt
Pārmaiņus lietoju , CANON balakus nestāc ar IESPEJAM pirmkart jau PRECIZITĀTĒ otrkart DIVAS GALVAS !
Publicēts: 19.08.12 21:58
 citēt
Mēdz uzsprāgt lampa, reizēm tas piebeidz zūma mehānismu... Kad darbojas, perfekta.:face-smile: Varbūt man vienkārši nav paveicies.?:face-sad: To zūmu remontē Vacijā.... gaidīšanas svētki.:face-sad:
Publicēts: 19.08.12 22:11
 citēt
Maciņš prastāks kā kanonam.
Publicēts: 19.08.12 23:55
 citēt
Schneider:Es lietoju gadus 6, bet 58 AF-1, kura atšķiras tikai ar plasmasas/metāla pēdu.
Speedlite 580EX II putēja plauktā.

+ 1
Publicēts: 20.08.12 07:57
 citēt
Viens mīnusiņš ir MENU, kurš nez kāpēc pat Metz 50 AF-1 ir sakarīgāks... otrs ir sarkanais AF stars, kurš varēja būt košāks, jo Nikona un Canona blicēm tas ir daudz spēcīgāks. Pārējais ir tik pat labs, kā orģinālajiem brendiem.
Publicēts: 20.08.12 08:51
 citēt
Elmarss:Mēdz uzsprāgt lampa, reizēm tas piebeidz zūma mehānismu... Kad darbojas, perfekta.:face-smile: Varbūt man vienkārši nav paveicies.?:face-sad: To zūmu remontē Vacijā.... gaidīšanas svētki.:face-sad:

Lampa mēdza sprāgt ar pirmo firmvāres versiju, kad pat ar paceltu galvu zūmojās pēc objektīva leņķa. Manējai arī tāda šeize bija notikusi, bet ko var gribēt, ja es vairāk bildēju kultūras namā vai baznīcā, tad nu tur uz 24mm spuldzei bijja jāstrādā mazā tilpumā ar pilnu jaudu, tā vienkārši tika pārkarsēta.
Sākot ar otro versiju, paceļot galvu, zūms aiziet uz 70mm. Bet vadība caur meņū ar divām podziņām kā mobīlim gan diezgan anāla, tagad man ir Metz 54 MZ-4i, tur slēdzīši, pogas, ritenītis - pavisam cita Geļa, kad Aļpons mājās.
Publicēts: 20.08.12 09:16
 citēt
Schneider:
Elmarss:Mēdz uzsprāgt lampa, reizēm tas piebeidz zūma mehānismu... Kad darbojas, perfekta.:face-smile: Varbūt man vienkārši nav paveicies.?:face-sad: To zūmu remontē Vacijā.... gaidīšanas svētki.:face-sad:

Lampa mēdza sprāgt ar pirmo firmvāres versiju, kad pat ar paceltu galvu zūmojās pēc objektīva leņķa. Manējai arī tāda šeize bija notikusi, bet ko var gribēt, ja es vairāk bildēju kultūras namā vai baznīcā, tad nu tur uz 24mm spuldzei bijja jāstrādā mazā tilpumā ar pilnu jaudu, tā vienkārši tika pārkarsēta.
Sākot ar otro versiju, paceļot galvu, zūms aiziet uz 70mm. Bet vadība caur meņū ar divām podziņām kā mobīlim gan diezgan anāla, tagad man ir Metz 54 MZ-4i, tur slēdzīši, pogas, ritenītis - pavisam cita Geļa, kad Aļpons mājās.

Spridzina arī ar otro... Katrāziņā tas mehānisms otrajā sprādzienā nomira, vācijā saremontēja, pietika vienam pasākumam... Tagad spēlēju futbolu, kas saucas vāciešu garantija: ir vai nav... Nu jau kādu pusgadu, bet es pacietīgs, un tā nav mana vienīgā zipene. Gudrīši sarēķinājuši, ka tai lampiņāi kondensators uz pilnu jaudu pārāk daudz enerģijas piegādā...:face-smile:
Publicēts: 20.08.12 10:42
 citēt
Nu nezinu, ar pirmo iššāva gada laikā, ar otro un turpmākām 5 gadus nostrādāja ka prieks.
Publicēts: 23.08.12 10:57
 citēt
- neparocīgs fiksators pie "hot shoe", ir grūti operatīvi uzlikt un nostiprināt.

bet pārējais viss ok.
Publicēts: 23.08.12 13:44
 citēt
ek_:- neparocīgs fiksators pie "hot shoe", ir grūti operatīvi uzlikt un nostiprināt.

Nez kā operatīvi blices lika un stiprināja līdz 580EX II?:bad_smile:
Publicēts: 23.08.12 15:34
 citēt
Schneider:
ek_:- neparocīgs fiksators pie "hot shoe", ir grūti operatīvi uzlikt un nostiprināt.

Nez kā operatīvi blices lika un stiprināja līdz 580EX II?:bad_smile:

580ex II ir ērtāks fiksators, ar kuru nav problēmu.
photo-tips-online.com...
Publicēts: 23.08.12 18:27
 citēt
Jā jā, līdz 580-II ar fiksēšanu bija problēmas un fotogrāfi regulāri kārās, jo nevarēja uzlikt blici.:face-devil-grin:
Paldies par linku, bet pašam ir bijušas gan Metz-58 gan 580-II.:grimace:
Publicēts: 23.08.12 21:49
 citēt
nu, katrā ziņā, stiprināšanas fiksatora neērtība ir sīkums salīdzinot ar pārējiem plusiem..
Es gan esmu lietojis tikai Metzu, nevaru objektīvi spriest par citām blicēm, bet vadoties no konservētajiem faktiem, man grūti iedomāties argumentus, kapēc pirkt cita brenda darinājumus..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):