gEGGEGEGEG LAPSS Pie mums šad tad nāk cilvēki pēc 5-10Ls www.ogresbalss.lv... , ejošākā lieta ko tā iegūstam ROKAS un KĀJAS! LĒTĀK nekā stokā nopirkt to pašu LABĀ ižšķiršanā
Par 10 Ls šitie čiči arī kaut ko nodejo objektīva priekšā (klēpja deju), jeb tikai sēž uz beņķīša un blisinās?
SĒŽ mamertvo , mums tak vaig tik FRAGMENTUS labā izškiršabas spējā TIE kas grib "Nodejot" paši maksā MUMS , bet tos ko MUMS vaig maksājam mēs. Vidēji viens tāds "Nodetaļotais" saņem 10-15Ls par 2-3h pasēšēsanu K ajau teicu EJOŠĀKĀS lietas ir ROKAS , plauksasta un KĀJAS parējais nav iapši mums ejoš , nus SMUKAS krūtis vēl , bet tās ir ARKĀRTĪGI reti , pat neatceros kad pēdējo reiz baj TIEŠAM LABAS ko fočet KATALOGAM
Uuuu:Starp citu- te foto meistars pamanās pat nopelnīt 20 Ls uz fotosesiju dabā prieks.lv... Tik cičus viņš diez vai redzēs, jo fotosesiju nopirkuši divi tēvaiņi, jūrnieki.
1. Paldies par reklāmiņu 2. Vai nevēlies lietot nikā burtu K... tev piestāvētu Kuku ... kā feiks tad atkal esi- pupjura??? Atzīsties droši, kaut gan tev dūšas tam naf 3. Bet Uuuu ir tomēr tiršķirnes latvietis, nu nevar viņš noturēties neielienot svešā lauciņā... skaudība lec pa visām malām ārā. Re, ko nozīmē, ka cilvēks bērnībā ir mazumu cietis un no pupa naf barots... vēlāk pupi visu laiku vajā.
4. tavā norādē arī ir www.sokolovstudio.lv...... ... tāpēc atceries, un iegaumē- fotosesijas sadalās 3 pamatgrupās- a) maksā tev b) maksā tu c) nemaksā neviens ... un tomēr dzīvē nekas naf par velti
Nobeigumā- Pie manis ir bijušas daudzas bildēties, kad pārrunājam tēmu- meitene un fotogrāfs, tad parasti uzlielu visus, par kuriem ir runa, tas meitenēs rada izbrīnu (... bet viņš par tevi teica... ) un meitenes vaļsirdīgi koļījās. Tāpēc es smaidu par pirmo norādi... visi!!! ir bildējuši un bildē par brīvu savas ieceres! Arī Lunis ir bildējis par velti!!!
Par VELTI es nekad nebildēju , mēdzu bildēt PAR BRĪVU kad konkrētam cilvēkam nav JĀMAKSĀ nauda , bet tas NEKAD nav par VELTI gala iznākumā , vienmēr galā ir kāds kas par to agri vai vēlu samaksā $$$$ , pietam mums tas ir IZDEVĪGĀK jo bildejit jau ZINU ko vajag tam kas MAKSĀS Es nereti cilvēkiem kuri grib pie manis nobildēties uz jautājumu CIK MAKSĀ saku "Kā sarunāsim" . Ja MODELIS ir tāds kas der MŪSU VAJADZĪBĀM es uzraiz saku "Ja sarunāsim" NEKO NEMAKSĀS taču vissu ko uztaisām mēs PARDOSIM kādam kurš mums maksās reālu $$$. Būtībā vieni 85-90% visa ko taisām tiek pārdots UZREIZ vieni 50% vēl PIRMS tiek uztasīts , tas ir PASŪTĪJUMA darbi ar priekšapmaksu. Apmēram 5-10% darbu ir KĀ SARUNĀSIM. Jāsaka LV gadījumā labi ja 1% izvēlās variantu "Kā sarunāsim" parasti 99% izvēlās SAMAKSĀ SAŅEM VISU un nekas nepaliek mums. VĒL kas ir BŪTISKI , varianti "KĀ SARUNASIM" vienos 90% gadījumu tiek piedāvāti MODEĻIEM 25-30 gadu robežās. JAUNĀKIEM ārkārtīgi reti un tikai labi zināmiem.
nezinu kā Lunim,ja kāds vēršas pie manis,parasti jau zina un rēķinās,ka daļa bilžu būs nedaudz savdabīgas. Divas kāzas bildēju tikai tāpēc, ka klients gribēja ,lai būtu nedaudz šizi ultra plati un ar blicēm.
f-foto:"bildejit jau ZINU ko vajag tam kas MAKSĀS"
Tas ir kā? Tu spēj ielīst daudzu cilvēku galvās un prognozēt, ko tiem impulsīvi sagribēsies? Diez vai. Tātad runa ir par publikai tīkamiem šabloniem. Bet kur tad paliek Tava mākslinieciskā un radošā puse? Šablons ir konveijers.
Diemžēl LV apsalūtā pamatmassā ir stulbu aprobežotu KLIENTU ZEME , parasti 90% vēlmes ir "Šabloni @ Konvejers" Savukārt tie cilvēki kuri VĒLĀS MAKSĀT parasti arī VĒLMES daaaudz sarežģītākas par tiem kuri vēlās VIENKARŠI SAŅEMT gatavu Pilnīgi reāli tādas bildes ka te parādas PUBLISKI es godīgi sakot 99,99% gadījumu NESTĀDOS PRIEKŠĀ vai kāds arī maksā , tada tak grēdām taisa puikas pilnīgi PAR VELTI ;D Man KLIENTI parasti maksā par tādām kādas TE parādās ārkārtīgi reti vai par PILNIGU STANDARTU taču ar 100% garantiju ka NEKUR NEUZPELDĒS RADOŠI es izpaužos PILNĪGI POFIGĀ kā man ienāk pratā , iztenībā TADOS GADĪJUMOS man jebkāda MODEĻA vēlme nav pat INTERESANTA taisu kā PAŠAM IENĀK PRATĀ konkretā brīdī Smieklīgākais tas ka no tā arī vienu 50% beigās tīri veiksmīgi SANĀK "Realizēt" kautkam Būtībā ir ta VISI mani radoši neradoši komerciļai nekomerciļai PROJEKTI vienmŗe gala iznākumā ir KOMERCIALU IDEJU , es savādāk nemāku man vienmēr 100% jebkurā krojektā ir ielikts KAS PAR TO MAKSĀS agri vai vēlu
Janisz:tas gan, konvejertipa iestādījumiem/darboņiem liekas ir milzīgs pieprasījums, bet par kaut kādu radošumu droši vien tāpat neviens nav gatavs maksāt
KO KURŠ saprot ar RADOŠUMU , maksā par TO ko pats nevar uztasīt bet VĒLĀS IEGŪT , ne par ko citu NEMAKSĀ. Vairums sieviešu vēlās būt IEKĀROJAMAS / MĪLĒTAS / UZMANĪBAS CENTRĀ / PASPĒLĒTIES , skatoss bildes 90% gadīju autiri pēc izpildījuma ir ZILIE / IMPOTENTI / NEVESELU PSIHI , skatos bildes un brīnos REĀLI spriežot pēc atteliem sievetes nepatīk ienīst baidās VĒLĀS NOŽMIEGT To es redzu pēc apsalūtā vairuma JŪSU BILDEM Drabs ar modeli PIRMKĀRT ir ļoti JAUKS un īntīms proces JA NOPIETNI to taisa , ja vag STANDARTA ŠTRUNTU tad kāda problēma , vienu no 1.000.000 vienādiem variantiem "Mna kā žurnālā" un visi laimīgi
Janisz:tas gan, konvejertipa iestādījumiem/darboņiem liekas ir milzīgs pieprasījums, bet par kaut kādu radošumu droši vien tāpat neviens nav gatavs maksāt
KO KURŠ saprot ar RADOŠUMU , maksā par TO ko pats nevar uztasīt bet VĒLĀS IEGŪT , ne par ko citu NEMAKSĀ. Vairums sieviešu vēlās būt IEKĀROJAMAS / MĪLĒTAS / UZMANĪBAS CENTRĀ / PASPĒLĒTIES , skatoss bildes 90% gadīju autiri pēc izpildījuma ir ZILIE / IMPOTENTI / NEVESELU PSIHI , skatos bildes un brīnos REĀLI spriežot pēc atteliem sievetes nepatīk ienīst baidās VĒLĀS NOŽMIEGT To es redzu pēc apsalūtā vairuma JŪSU BILDEM Drabs ar modeli PIRMKĀRT ir ļoti JAUKS un īntīms proces JA NOPIETNI to taisa , ja vag STANDARTA ŠTRUNTU tad kāda problēma , vienu no 1.000.000 vienādiem variantiem "Mna kā žurnālā" un visi laimīgi
istjinu glagoljish, bet pameegjini kaadam to pateikt - uzreiz buus - skauzh, nevar dabuut utt
f-foto:Diez vai. Tevi neviens šādā bariņā nav uzbildējis, tātad tu tikai muldi no droša attāluma.
KĀ NAV ! Olis tusē arī kopā ar pārējiem eku www.fotoblog.lv... , par PIEMEŠANOS gan nav manīts bet NEIZLEC no kopējā tussoņu bara , vienīgi ja ZALŪTS tad gan PIRMS nav manīts ka vispār ko baudītu
Tiešām, cilēks nesēž jaunajiem (nodokļu maksātājiem vai nemaksātājiem) uz kakla un nekauc - dod liel pensiju, dod leil pensiju, bet pats sarubina cik grib, cik , sanāk , cik vajag
Es nekad nepiedaavaaju, jo neinteresee pelniit ar fotografeeshanu, bet ja kaada man saka, lai shamo pafotografee, neatsaku, ja vien sievishkjis gliits un nav stulbs. Ir bijis, ka uz sesiju atvelkas ar prichendaaljiem, zekjeet i tudi sudi, bet ja nerada ar kaut ko iedveesmu, es izliekos to neredzam. I visiem miers
Izlasīju jauno virsrakstu... Kāpēc vīrietim būtu jāfotografē meitene??? Citu neko tas olafs nejēdz? Ir laba doma, ka sievieti virtuvē grib redzēt vīrieši, kas nezin, ko var darīt ar sievieti guļamistabā...
A nav tā, ka par freiju bildē izlases kārtībā (nu ķip traki glītas vai ko nu tur katrs izdomājis, ka šim vajag) atfutbolējot *nederīgās* pretendentes?
Bet ja esi uzsities gaisā pa 20LVL (moš vēl starpnieklapas procents nost) tad taču vāks - jāiet un jābildē.
Ja klients maksā 20, tad fotogrāfam labi ja 10 ls paliek. Pie dabas krūts bildējot pat degvielai īsti nesanāk
Nezinu... manā variantā 10% paņem starpnieki... Nesaprotu te Māra cepšanos... vai tev nepietiek ar to, ko noslauc par kursiem ??? Konkrēti mani tā saita viena menedžere palūdza , lai ielieku, viņai daudz kas atkarīgs no akciju skaita, KURU VIŅA NOORGANIZĒJUSI, ieskaitot algu... palīdzēju... un kas tur slikts. Ja kāds saskata ko sliktu, tad tiešām tam jāārstējās!!! Uuuu pat virsrakstu nemāk noturēt, jālabo... grib izlekt!!! VARONI patēlot, bet nasanāk... t;adus feikus visur ncina
Elmarss:Izlasīju jauno virsrakstu... Kāpēc vīrietim būtu jāfotografē meitene??? Citu neko tas olafs nejēdz? Ir laba doma, ka sievieti virtuvē grib redzēt vīrieši, kas nezin, ko var darīt ar sievieti guļamistabā...
ak34:
Ja klients maksā 20, tad fotogrāfam labi ja 10 ls paliek. Pie dabas krūts bildējot pat degvielai īsti nesanāk
Nezinu... manā variantā 10% paņem starpnieki... Nesaprotu te Māra cepšanos... vai tev nepietiek ar to, ko noslauc par kursiem ??? Konkrēti mani tā saita viena menedžere palūdza , lai ielieku, viņai daudz kas atkarīgs no akciju skaita, KURU VIŅA NOORGANIZĒJUSI, ieskaitot algu... palīdzēju... un kas tur slikts. Ja kāds saskata ko sliktu, tad tiešām tam jāārstējās!!! Uuuu pat virsrakstu nemāk noturēt, jālabo... grib izlekt!!! VARONI patēlot, bet nasanāk... t;adus feikus visur ncina
Dīvaini, ka 10%. Parasti kuponu kantori savāc vismaz 1/2 no naudas. Bet pieņemu, ka mazajiem lai konkurētu nekas cits neatliek kā dempingot un piemaksāt lai savāktu pircēju auditoriju
Haiduks:
Dīvaini, ka 10%. Parasti kuponu kantori savāc vismaz 1/2 no naudas. Bet pieņemu, ka mazajiem lai konkurētu nekas cits neatliek kā dempingot un piemaksāt lai savāktu pircēju auditoriju
Galīgi nesaprotu, par ko cepiens? Fotomīlim daudz brīva laika, patīk kaut ko pabildēt, arī cilvēkus, bet uz ielas iet klāt un kaut kur aicināt īsti nav vēlmes. Ieliek sludekli/reklāmu - vienalga par cik, kaut par velti, jo tas sagādā prieku fotomīlim, un, nedrīkst, vai??? Cenu nosit, ja? Profiem jau nevajadzētu satraukties, par profesionālā darbu taču maksā vairāk
Haiduks:
Jā, konkurence liek arī iekūluma % samazināt. prieks.lv 10% atlaiders.lv 20% Bet vadošie(pirmie) 50% Man kolēģis nodarbojas ar Ceilonas tēju tirgošanu, ir izprovējis daudzus tos saitus , un vēl, cik es saprotu no tās lietas, lai slēgtu līgumu ar starpnieku, ir jābūt uzņēmējdarbībai
Bildes:laikam jau satraucas tikai tie, kas kautkādus lētos spogulīšus sapirkuši un cer kādu rubli no meitenēm iekāst... zajebaļi ar šito cepienu...
Tu par Uuuu un Māri... praktiski tikai viņi cepās, un pats tu arī nedaudz ... nekad neapgalvo... nav taisniiba - 20-40%... ja neesi pārbaudījis...
Uuuu:Piezvanīju, teicu, ka esmu vīrietis, arī gribu par velti! Visi man atteica. Acīmredzot, tomēr ir tur kaut kāds seksisms apakšā?
tas seXisms ne obligāti nozīmē to, ka grib konkrēti izdrāzt - vienkārši, ja pilnīgi un galīgi nekādas seXuālās pievilcības nav, var arī objektīvs nestāvēt un bilde tāda mīksta sanākt kā baznīckunga sūds.
f-foto:Kāpēc vīrietim, kas grib tuvību ar sievieti, vajag iepazīties ar to ar fotokameras starpniecību? Atbilde ir tikai viena: bez fotokameras viņš nevienai nav interesants.
nu, vairāk ar fotokameras palīdzību, kā ar fotokameras starpniecību. ja bez bez fotokameras viņš nevienai nav interesants, tad nav interesants arī ar fotokameru, interesanta var būt kamera un ar to pašu abi kopā ar kameru - nu reālistiski interesanta ir iespēja iemantot bildes uz bumbiņu.
f-foto:Kad būšu vecs, krunkains un meitenes vairs nepiesitīs kanti, tad domāšu savādāk.
nu, es drošības labad cenšos bez vajadzības nepieminēt, ka ar kādu esmu pazīstams jau, par provi, 40 vai 50 gadus, lai meitenes nepiemet uz aci, cik es sens. un ģīmis jau tik gluds, kā Alenam Delonam pakaļa 20 gadu vecumā man arī vairs nav, bet nu traki es tām sievietēm patīku. tikai viņas, ja to neuzķeru uzreiz, bieži atzīstās tikai tad, kad ir jau par vēlu - kad pašas jau apvīrojušās, apbērnojušās un vecas sievas!