Ja kāzu kopējais budžets ir 500Ls tad vairumā gadījumu nav prātīgi un vajadzības izvēlēties fotogrāfu pa 400Ls, bet ļoti bieži budžets tomēr ir lielāks un pat tad, ja līdzekļi ir ļoti ierobežoti daļa pāru atsakās no citām pozīcijām, alkahola daudzuma, kruta autiņa, dārgiem ziediem lai izvēlētos sev tīkamo fotogrāfu. Un es neredzu tur neko sliktu. Kā jau teicu cilvēki ir dažādi un to prioritātes ļoti atšķiras.
Runājot par pēcapstrādi, tad šobrīd aktuālas ir kāzu fotogrāfijas kas ir nedaudz vairāk par reportāžu. Varētu to saukt par commercial wedding photography. Attiecīgi lai panāktu vēlamo fotogrāfijaas izskatu un sajūtu nākas izmantot vairāk pēcapstrādes paņēmienus kā tas būtu vienkāršā reportāžā. Tur arī paiet laiks...
f-foto:2006. gadā uz fotosalonu devās 29% no aptaujātajiem pāriem, šogad šādi rīkojās tikai daži pāri. Tajā pašā laikā pieprasītāki kļuvuši profesionāli fotogrāfi.
tajos salōnos, ko, sēņu veči - amatieri pa kārtai nāk fotkāt? iesaku tekstu redakcijā "2006. gadā uz fotosalonu devās 29% no aptaujātajiem pāriem, šogad šādi rīkojās tikai daži pāri. Tajā pašā laikā pieprasītāki kļuvuši profesionāli fotogrāfi [arī] ārpus salōna / visā kāzu garumā.".
Billy:Ja kāzu kopējais budžets ir 500Ls tad vairumā gadījumu nav prātīgi un vajadzības izvēlēties fotogrāfu pa 400Ls.
Es nezinu, kāds mīzols ir Super Netto, bet dēls nupat fotografēja kāzas, kurās bez viņa piedalījās vēl arī jaunais pāris un liecinieki. Pēc reģistrācijas visi vienā mašīnā aizbrauca kāzu ceļojumā uz Sāremā. Tas noteikti izmaksāja vēl mazāk par 500 Ls.
nesaskatu neko labu fotogrāfos,kuri ir gatavi bildēt kāzas divu dienu garumā par 50ls,pēc tādiem,otrajām kāzām klients sāk meklēt labāku fotogrāfu(attiecīgi arī dārgāku).Daudz esmu dzirdējis par nekādām bildēm,no nekādiem fotogrāfiem.Muguru bildēšana nav stils,tā ir nemākulība.