f-foto:Ej, dēls, labāk uzēd rupjmaizi vai kādu aktu nobildē. Par ko te diskutēt, par ielasmeitām? Īrijā fiktīvās laulības parasti izvēršas par traģēdiju. Iedvesma ielu fotogrāfam ir pavisam atšķirīga no iedvesmas ļautiņam, kas kārto klusās dabas.
Bet pamatā visam ir vārds iedvesma. Un tad jau ir vienalga. Vispār jau es iedomājos par to,ka dažreiz trūkst iedvesmas un tas nozīmē tikai to,ka viņa ir kaut kur citur
Topika autors izmanto nekļūdīgu PR gājienu - mauku pieminēšanu - sava ar ražīgu ideju trūkumu saistitā dvēselas nemiera apspriešanai. Rezultātā normālam pasažierim vilšanās - neapspriež te vis maukas, bet tik spridzinātāja hipotētisko pārtapšanu par sanitāru...
Mna kā daudz strādājušam gan ar maukām gan prostitūtām NELIEKAS ka iedvesmai būtu kāds sakaras ar viņām , pašas viņas vairumā gadījumu ir pilnīgi tukšas bezedvesmas radības un CITIEM diez vai būs spējīgas radīt iedvesmu . Tulūzi Lotreki diez ko nevairojas neskatoties uz gan mauku gan prostitūtu lielo skaitu pie mums kopumā. Labāk smelties iedvesnu no DZIVĀM ne jau dvēselsiki mirušām lietām , jā sievietes labs iedvesmas un enerģijas avotss vismaz man , var būt arī pilnīgi nesaistītas ar mani PASKATOS un iedvesmojoss no viņu enerģijas un tepmeramenta Nezinu PROBLĒMAS ar iedvesmu un tās avotiem nekad neesmu izjutis , Reku blondinei šodien itkā parasta bildes www.fotoblog.lv... bet MAN labs iedvesmas avots
Es saprotu, ka autors iedvesmu par mauku nosaucis, nevis mukas viņu iedvesmo Bet iedvesma jau katram ir sava, un katrs pats ir savas laimes kalējs (arī mākslā)
f-foto:Vakar fotoblogā secināja, ka tu salūtu fotogrāfijās diez ko daudz nejēdz, kaut gan tas ir tavs business.
Uguņošanu (nevis salūta) fotogrāfēšana nav mans bizness Un nevis es neko nejēdzu, bet jūs neko nejēdzat, gandrīz visas bildes ar uguņošanas skatiem ir smukas naksnīgas pilsētas skati ar uguņošanu, bet pati uguņošana bildē ir nekvalitatīva, netīra.........Jums patīk, tad priecājietie bet līdz pilnībai tur ir tik pat tālu kā tev līdz Marsam
Droperidol:Topika autors izmanto nekļūdīgu PR gājienu - mauku pieminēšanu - sava ar ražīgu ideju trūkumu saistitā dvēselas nemiera apspriešanai. Rezultātā normālam pasažierim vilšanās - neapspriež te vis maukas, bet tik spridzinātāja hipotētisko pārtapšanu par sanitāru...
Lunis:Mna kā daudz strādājušam gan ar maukām gan prostitūtām NELIEKAS ka iedvesmai būtu kāds sakaras ar viņām , pašas viņas vairumā gadījumu ir pilnīgi tukšas bezedvesmas radības un CITIEM diez vai būs spējīgas radīt iedvesmu . Tulūzi Lotreki diez ko nevairojas neskatoties uz gan mauku gan prostitūtu lielo skaitu pie mums kopumā. Labāk smelties iedvesnu no DZIVĀM ne jau dvēselsiki mirušām lietām , jā sievietes labs iedvesmas un enerģijas avotss vismaz man , var būt arī pilnīgi nesaistītas ar mani PASKATOS un iedvesmojoss no viņu enerģijas un tepmeramenta Nezinu PROBLĒMAS ar iedvesmu un tās avotiem nekad neesmu izjutis , Reku blondinei šodien itkā parasta bildes www.fotoblog.lv... bet MAN labs iedvesmas avots
\
Maz Tev vajag,lai apmierinātu iedvesmu...Es,piemēram no šeit esošajem darbiem nespēju iedvesmoties!