Neredzēti unikālā un pasakaini labā gadžeta pircēji sūta DAUDZ jautājumu , ejošākais "Cik liels viņam ekrāniņš ?" atbildu visiem NAV VIŅAM EKRĀNIŅA tā ir filmu kamera BEZ EKRAŅIŅA tikai ar skatu meklētaju : D
Lunis:Neredzēti unikālā un pasakaini labā gadžeta pircēji sūta DAUDZ jautājumu , ejošākais "Cik liels viņam ekrāniņš ?" atbildu visiem NAV VIŅAM EKRĀNIŅA tā ir filmu kamera BEZ EKRAŅIŅA tikai ar skatu meklētaju : D
Nu vecīt!Gadžets bez ekrāniņa tas ir kā alus bez šnabja,Vismaz tam komsomoļcam jau nu aizmugurē vaidzēja pieriktēt.par ko tad tie 25 laši?
f-foto:Ja neviens uz 6x6 nepiesakās un sludinājums mirst, par simbolisku cenu tas man der - vienīgais tas, ka man der un vajag bez objektīva stikliņa.
Isti neierubiju Textu Vispār jau visādi "Tūristi" vsilaik sūta PRIVĀTOS bet tādi "Pakaļ braucēju" uz sitiena nav A KAD tadi i bijuši nav jau 17-40 kurus tirgo kā malku ;D
Arī šo - www.ss.lv... - uz sitiena nav paņēmuši, bet interese noteikti ir - 70 skatījumu. Vajag 6x6 pinhole, tāpēc bez stikliņiem un lēti.
Man te kāds bars "Stilīgo" jau nedēlu pakaļ brauc , teicu kas PIRMAIS atbrauks tas dabūs Pinholim šito žel , tomēr labā stāvoklī ejoša manta , šito kādam kurš vēlās paknipsēt ne filmu ķezīt taka derētu.
f-foto:Ieliec kādu kadru, kas ar šo fotokameru tapis, lai var spriest, kā to var izmantot. Var jau aizsūtīt kādu tai pakaļ un pēc tam acis izņemt, Tu neuzzināsi.
Labāk iznem kadam LUBITEL tas garantei kakak , sjitas vel bilde visai lietojami ja trapa asjuma
f-foto:Ok, sapratu, ka lietojama, ka negribi atdot pārvērtībām, bet ieliec kādu kadru te, kas tapis tieši ar šo kameru. Vēlams slaidu. Vai tad nu galīgi nav neviena?
Mīļotājus ar stikla defektu/bez stikla grūti atrast. Kādam droši vien spaiņiem tādu mājās stāv, tikai neatminas, kur tie spaiņi nolikti.
MAN VIENS KAUTKUR ir bet reāli neatceros kur Viņam bija viena problēma tā pati kas šim LAIKI bet skatu meklētājs TIZLĀKS kā šim Ar šo VSIPĀR liekas nav bildēts , filma nav bijusi iekšā MAN TĀ LIEKAS , bet stikls smukss dzidrss