Nupat ienācās ekskskluzīvs Hipsteru verķis ZENIT - B teicamā stavoklī ar objektīvu 50mm INDUSTAR 50-2 , viss eksporta izpildījumā un strādā!! Mazlietots smuks un STILĪGS !! Objektīvam orģināls vāciņš! Kamera īsto Brežņeva laiku ražojums 1971 gads ! 41 gadu atpakaļ! Objektīvs vēl ekskuzīvāks 1977 gada eksporta modelis fantastiskiem parametriem , bildes būs vienreižēji ekskluzīvas un neatkārtojamas , pat ja gribēsiet! Labākā dāvana jūsu draudzenei 1 septembrī ! Cena tikai 20Ls !!
Vēl ir pieejams ļoti ekskluzīva STAĻINA laika 6x6 kamera KOMSOMOĻEC 1949 gada ražojums , stilīga ar siksniņu un šuplādīti ar trosīti !!! Kamera ideālāā darba kartībā STILĪGA !! Isskkātās pēc smukas kastītes ar stikliņiem , var smuki verot visu no aukšas , kafējnīcā dragus bildēt vienkarši noliekot kameru uz galda skatoties no aukšas kā telavīzorā !! Gribu 25Ls ar visu trosīti !
Gribi būt STILĪGS šitie jāpērk lai uz 1 septembrī var kārtīgi iestilot!!
Uau! Bet tu hipsteriem papriekšu apskaidro, ko tas viss nozīmē. Citādi nodomās, ka Staļins ir melnās metalurģija uzņēmums, bet Комсомолец - apdzīvota vieta Mongolijas vidienē.
trosīti gribi ar fiksāciju vai "соидёт для сельской местности и для городской тем более" arī bez fiksācijas? to komsomoļcu jau dēļ nosaukuma vien vaidzētu iegādāt!
Bildes:Luni, man te ir spainis ar tādiem Zenitiem. Nevajag?
Tev ķerras tiesa ar FEDiem ir?
jāpaskatās .... nejaucot kolekciju, man skapī vēl jābūt vienam ejošam Zorkijam. problēma, tur bija, ar nodilušiem ekspozīcijas cipariņiem uz ritenīša. objektīvs, viens ir sabīdāmais, otrs kaut kāds modernāks 50mm, sen neesmu lūkojies, neatceros
Ko tur googlēt, bija trīs gabali, sabīdāmie ar M39 tālmēriem: ФЭД (Индустар-10), И-22 un И-50. Tubusa Induss-50 man bija ar Mir, tagad ar tādu ir palicis pirmais Fedja.
trosīti gribi ar fiksāciju vai "соидёт для сельской местности и для городской тем более" arī bez fiksācijas? to komsomoļcu jau dēļ nosaukuma vien vaidzētu iegādāt!
Bildes:Luni, man te ir spainis ar tādiem Zenitiem. Nevajag?
Pieļauju, ka šāds eksemplārs varētu nebūt tajā spainī. Pārsvarā visiem mētājās ar eksponometriem un citādām fīčām.. Tiem bija pāris gadus garantija (baroja gaismas elements), tik ilgi viņi parasti kalpoja. Vērtība ir absolūti mehāniskie. Pēterburgas laivotāji pa klanu upēm interesējās vai te neesot kāds nenojāts eksemplārs. Uzticams,bez gļukiem un kaprīzēm.
Vai nu tu pats, vai arī tie klanu laivotāji neko nesajēdz no fototehnikas. Kameru par NE-mehānisko padara nevis iebūvēts eksponometrs, bet gan eleptroniskais slēdzis. Pat Zenīts-122, neskatoties uz TTL sistēmu un LED indikāciju, ir un paliek tikai parodija par mehānisko 1924.gada Leicu. Un neticu, ka Pēterburgā, kurā ir 2,5x vairāk iedzīvotāju kā Latvijā, ir bijs mazāk fototehnikas nekā šeit.
es takš ķikojos. izliekos, ka [esmu sapratis, ka] gribi 25 Ls un trosīiti!
negatIvs:nu tas objektīvs ir šitāds
un ļoti agrajā jaunībā nezināju, ka tas snuķītis jāpavelk uz āru un Paškevičas Baibas ФЕД'ā vai Zorkijā iebildēju, kā baloži kniebjās, snuķīti neizvilcis.
f-foto:Ko jūs ar to eksponometru ņematies? Kur tad paliek vecais labais "sunny f16" princips (tulk. spilgtā, tiešā saulē, liec f16 un filmiņas ISO atbilstošu ekspozīcijas ilgumu, attiecīgi pārrēķinot, ja mainās f, mazinot f un */***, ja ir apmācies utt.), turklāt uz mūsdienīgiem, kvalitatīviem fotomateriāliem?
...un dabū bildes kā no ziepinieka - ar asumu, kad raibs fons, no 0,8m līdz bezgalībai. Zenītiem ar viņu 5 slēdža ātrumiem vispār pagrūta dzīve šodien, ja gribi bildēt no rīta līdz vēlam vakaram, tad pusdienas saulē ir par maz 1/500, bet vakara krēslā - filmas ISO 200.
Voldemorts: Pēterburgas laivotāji pa klanu upēm interesējās vai te neesot kāds nenojāts eksemplārs. Uzticams,bez gļukiem un kaprīzēm.
Vai tad mūsdienās ir tik traki ar barošanas elementiem (ārpus civilizācijas), ka dažādie ūdenstūristi dod priekšroku veciem mehāniskiem Zenītiem, ja pieejams plašs klāsts ar dažādiem reāli ūdensizturīgiem ziepjiem?
Nu laikam jau tie Pēterburgas iedzīvotāji ir tādi mežoņi, ka vēl šodien domā, ka fotokameras barošanai jāstaipa līdzi anoda un kvēles baterijas kā lampu rādiķiem. Un par šitādiem verķiem www.pentaxwebstore.com... savā čuhņā neko pat dzirdējuši nav.
kā tad bez trajektorijas un kustības - tad jau mēs aši vien to ieraudzītu Vai arī tavai dabasmācības skolotājai bij savs viedoklis par Zemes trajektoriju?
Nopirku to I-50-2 vakardien latgaļčikā (ar krievu uzrakstu) un atradu tur dzeltenu un oranžu filtrus priekš Lubitel. Varbūt kādam ir zaļš priekš kolekcijas?
jāpaskatās .... nejaucot kolekciju, man skapī vēl jābūt vienam ejošam Zorkijam. problēma, tur bija, ar nodilušiem ekspozīcijas cipariņiem uz ritenīša. objektīvs, viens ir sabīdāmais, otrs kaut kāds modernāks 50mm, sen neesmu lūkojies, neatceros
Kā izdevās neizjaukt kolekciju?
P.S.
Tu šorīt par planētu bez trajektorijas un kustības kosmiskajā telpā rakstīji ... pats tam tici?
nejauši, fonā, citām darbībām, noskatījos dokumentālu filmu, pa REN TV ..... tur pēdējā laikā visādus brīnumus rāda. pats neticu, bet wiskas, var būt .... ir kas akli tic visādiem šitādiem pekstiņiem..., tad nu es visādiem gadījumiem pametu provokatīvu informāciju, tjipa, redzēs kas būs
REN-TV ir laba izklaides programma, sevišķi kad visādiem pasaules valdniekiem un iluminātiem Rotšildiem un Vindzoriem dzimtas kokā piepin klāt austriešu plukatu Šiklgrūberus, bet Uļjanovus un Putinus gan aizmirst.
Un vēl versijas, ka 21.12.12 Zeme ies bojā, jo: 1. Šķērsos galaktikas centru. 2. No plūdiem. 3. No zemestrīcēm 4. No vulkānu izvirdumiem. 5. No marsiešu iebrukuma. 6. No globālas infekcijas, kurā apvienosies Ebola vīruss, AIDS, piena trieka, sarkanguļa un kāju svīšana. 7. No Ktulhu pamošanās. 8. u.t.t 9. u.t.jpr......................
Kad 22.decembrī pasaule mierīgi pamodīsies, REN-TV būs jābankrotē, ja tik kādā papuasu kalendārā nebūs atrasts jauns pastardienas datums.
20-tajā. Vari iedomāties savas kāzu jubilejas salūtu - tieši pusnaktī pasaules gals! Visi monarhi, oligarhi, Abramovičs, Šlesers, Putins un pat Oliss kļūs zaļi aiz skaudības par tādu svētku salūtu!
Schneider:20-tajā. Vari iedomāties savas kāzu jubilejas salūtu - tieši pusnaktī pasaules gals! Visi monarhi, oligarhi, Abramovičs, Šlesers, Putins un pat Oliss kļūs zaļi aiz skaudības par tādu svētku salūtu!
Schneider:20-tajā. Vari iedomāties savas kāzu jubilejas salūtu - tieši pusnaktī pasaules gals! Visi monarhi, oligarhi, Abramovičs, Šlesers, Putins un pat Oliss kļūs zaļi aiz skaudības par tādu svētku salūtu!
Jā bļin!Redzi,mīļā,ja es mūsu kāzu naktī būtu tevi nodūris,tad būtu nosēdējis 20 gadus cietumā un jau veselus 10 būtu brīvs,bet tagad...
Jā bļin!Redzi,mīļā,ja es mūsu kāzu naktī būtu tevi nodūris,tad būtu nosēdējis 20 gadus cietumā un jau veselus 10 būtu brīvs,bet tagad...
Ļaunāk par pasaules galu var būt tikai 30+ gadi laulībā...