forum.gif
Romāns Korovins
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Romāns Korovins
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.08.12 10:44
 citēt
Nu Arno mlīamajā stilā ..... Man bez koncepcijas vēl gribās arī labu izpildījumu
Publicēts: 22.08.12 11:03
 citēt
Kā cilvēks man viņš šķitās gana interesants, bet pie savas mājas sienas es viņa bildes nekārtu.
Publicēts: 22.08.12 12:10
 citēt
Red Pen, Summers Doubles man patīk :) paldies
Publicēts: 22.08.12 12:31
 citēt
Sienu varbūt pietiktu, bet naudas gan ne.:-)
Publicēts: 22.08.12 12:50 labots
 citēt
Nu ir pāris Gurska bilžu, kuras teorētiski varētu likt arī pie sienas, taču ar viņa lielbildēm ir viena lielnelaime - tās no bildēm kļūst par plastificētām plāksnēm, t.i. Gurska bildes lēni un nenovēršami parvēršas par sienu paneļiem. ..un par tik dārgiem sienu paneļiem vai starpsienām mani pēcnācēji būs lielā neizpratnē.
p.s. Tad jau labāk Ivanova bildes, tām krāsa noturīgaka.:-)
Publicēts: 22.08.12 12:52
 citēt
Tā tāda tipiska fotogrāfu runāšana - tāpat kā 99.9% fotogrāfu ir pilnīgi pajāt kas, bez galvenā varoņa, *ienāk* viņu fotogrāfijās - izveidojot komiskus kokteiļus kuri tad zāģē pašu *galveno varoni*.

Interjerists (pilnīgi nevajadzīga profesija - vēl nevajadzīgāks par arhitektu un stilistu) savu audzēkni par sistēmu *patīk bilde, ir siena, močīju klāt* ieliktu karcerī uz nedēļu :)

Un tā vide (ne tikai mājas, bet arī veikalu starptelpas, kkādi kultūras namu gaiteņi un citas raibas, nepiemērotas vietas kuras tik traki vilina izstādīties alkstošos), līdzīgi kā fotogrāfijas, pārvēršas par miseni.
Publicēts: 22.08.12 13:12
 citēt
Sienas ir kur atstutēties, krāsot un tapetes izlīmēt. Bildes pakar Luvrā.
Publicēts: 22.08.12 13:46
 citēt
blaac:Sienas ir kur atstutēties, krāsot un tapetes izlīmēt. Bildes pakar Luvrā.

Tātad mans māju nosaukums tagadiņ ir Luvra, nu tīri sēliski tas skan.:-)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):