forum.gif
Lady Gaga fanu bildes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Lady Gaga fanu bildes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.08.12 22:11
 citēt
Dienaa bija daudz forshaakas...
Publicēts: 23.08.12 22:12
 citēt
un?
Publicēts: 23.08.12 22:12
 citēt
Biju tur, jautri, vairāki tiešām skaisti personāži:)
Publicēts: 23.08.12 22:16
 citēt
Baigi labās krāsas,laikam ar Nikon bildētas )))
Publicēts: 23.08.12 22:22
 citēt
atšķirībā no Lady Gaga, fanu bildes negarlaiko .... :bad_smile:
Publicēts: 23.08.12 22:34
 citēt
Nepatīk kā © Felicija Vērzemniece/TVNET fotografē
Publicēts: 23.08.12 22:36
 citēt
Māksla prasīja upurus, un tie ātri aizpildīja zāli. :big_smile:
Publicēts: 23.08.12 23:02
 citēt
ekoists:Baigi labās krāsas,laikam ar Nikon bildētas )))

Jā Felīcija ar nikonu bildē! Ja nav nomainījusi pedeja pusgada laikā!
Publicēts: 23.08.12 23:28
 citēt
sūc par bildēm, izskatās, ka normāla tauta to hņu neklausās...
Publicēts: 24.08.12 00:31 labots
 citēt
Uuuu:
ekoists:Baigi labās krāsas,laikam ar Nikon bildētas )))

Runā tā, it kā būtu Canon par 2 tūkstoši nopircis, bet bildes nesanāk...

Man sanāk,nezinu kā ar Tevi....
Domā,ka no fotoaparāta cenas atkarīgas bildes?
Tev 2tk liekas liela nauda?
Nezini ko darīt ar sievieti guļamistabā?:face-grin:
Publicēts: 24.08.12 07:13 labots
 citēt
Foršas kurpes 28. bildē! Ar tādām var paspārdīties, ja kāds blogeris nepatīk :D
Publicēts: 24.08.12 08:13 labots
 citēt
Gabiz:sūc par bildēm, izskatās, ka normāla tauta to hņu neklausās...
sīkie pāris stundas taisījās un mālējās pirms konča un no konča bija sajūsmā.Lai jau tīņi iztrakojās jo tas ir viņu tusis.Ikdienā jau tā viņi nestaigā.
Publicēts: 24.08.12 08:48
 citēt
Nu re! Arī mums karnevāls ir vasaras vidū.
Publicēts: 24.08.12 09:41
 citēt

esmu diezgan drošs ka Tu arī klausies Lady Gaga bet vienkārš nezini ka tā ir viņa jo esi sev ieprogrammējis ka cilvēks kurš tā izskatās (arī manuprāt tizli) nevar radīt labu mūziku.
Publicēts: 24.08.12 09:49
 citēt
f-foto:
Ritz:Dienaa bija daudz forshaakas...

Neticu, ieliec saiti. Dienā vairs nemēdz būt labas bildes.

Luudzu - www.diena.lv...
Publicēts: 24.08.12 12:13 labots
 citēt
Klaunāde tai popsai tiešām atbilstoša!
Redzēs, cik gadus vēl māksliniece izvilks tik dinamiskus šovus... vai vannas aiz skatuves un 20 baltie dīvāni aktiertelpās kompensēs...
Ja runa par mākslu, tad gan interesantas liekas Rituma Ivanova bildes.
Publicēts: 24.08.12 12:38
 citēt
Viņa te ir un neko tur nepadarīsi.Un kas gan būtu jādara?Lai jau ķēmojas sīkie.Vai tad mēs to nedarījām jaunībā?:face-wink:Man patika tas stāsts par Viļņu,kur viens apdzēries pamuļķis esot iesitis pa mūli policijas zirgam.Nu un zirgam tas baigi nepaticis.Un muzons ar šo sakaitiņājis(zirgu saprotams).Šis ņēmis un tam atsaldenim tā iešāvis pa muti,ka nabags uz pohām pamodies slimnīcā.Un tagad darbs bērnu tiesību aizsardzības aktīvistiem!:face-grin:Nu ir takš kaut kāda dzīvība vismaz informācijas telpā.Cik tad var par valdošo koalīciju?:face-smile:
Publicēts: 24.08.12 13:30
 citēt
kasparsf:

esmu diezgan drošs ka Tu arī klausies Lady Gaga bet vienkārš nezini ka tā ir viņa jo esi sev ieprogrammējis ka cilvēks kurš tā izskatās (arī manuprāt tizli) nevar radīt labu mūziku.

citatyizfilmov.ru...
Publicēts: 24.08.12 20:42
 citēt
Izskatās pēc helovīna :D
Publicēts: 24.08.12 23:01
 citēt
fani lieliski, bildes viduvējas, bet koncerts super - ne parāk bieži pie mums brauc pasaules megazvaigznes; pavīpsnāt par šāda līmenā mākslinieku priekšnesumiem ir, protams, neatņemama estētu melomānu prerogatīva
Publicēts: 25.08.12 00:44
 citēt
Pēc bilžām spriežot tas kaut kāds mazgadīgo pasāciens bijis laikam, paskatijos youtuba kas tā ledigaga ira, nu herņa pilnīgākā, popsa golimaja, tapēc jav vieni bērni ari tur lasijās.
Publicēts: 25.08.12 11:01
 citēt
f-foto:
Droperidol:fani lieliski, bildes viduvējas, bet koncerts super - ne parāk bieži pie mums brauc pasaules megazvaigznes; pavīpsnāt par šāda līmenā mākslinieku priekšnesumiem ir, protams, neatņemama estētu melomānu prerogatīva

Melomānam jābūt visēdājam. Te, tiklīdz sāc prasīt, bet ko tad kungs klausās, zina, kolekcionē, prot spēlēt pats, kurā korī dzied utt., iestājas pilnīgs klusums. :) Ar to arī viss izteikts.

Nu nav tik traki. Te vienreiz pat bija visai garš un relatīvi interesants topiks par to, ko kurš klausās.
Publicēts: 25.08.12 11:41
 citēt
f-foto:
Droperidol:fani lieliski, bildes viduvējas, bet koncerts super - ne parāk bieži pie mums brauc pasaules megazvaigznes; pavīpsnāt par šāda līmenā mākslinieku priekšnesumiem ir, protams, neatņemama estētu melomānu prerogatīva

Melomānam jābūt visēdājam. Te, tiklīdz sāc prasīt, bet ko tad kungs klausās, zina, kolekcionē, prot spēlēt pats, kurā korī dzied utt., iestājas pilnīgs klusums. :) Ar to arī viss izteikts.

Tikai nevajag. Te ir laikam GG minētais topiks - www.fotoblog.lv...

Kā redzams no tā vecā topika, šeit lielākā daļa esošo neklausās širpotreba popsu, tādēļ arī nav nekādas intereses par LadyGaga koncertu un tā apmeklētājiem.
Publicēts: 25.08.12 14:52
 citēt
vakar Rimi dzirdeeju interesantu sarunu, puika meiteneem kliedzoshaa balsii staasta kaa bijis Gagas koncertaa un, kad vinjam dotas bezmaksas 0.35 kolas bunzjas vinjsh bez kompleksiem esot pagriezies pret to deveeju un teicis ''man tos suudus nevajag!''
Publicēts: 25.08.12 15:15 labots
 citēt
... klausos visu. Arī Gagu, jo pa radio skan gan Zviedrijā, gan Vācijā ašpadsmit reizes dienā, visās stacijās.
Publicēts: 26.08.12 11:39
 citēt
es saprotu var nepatikt.. nu man tā gāga arī pie dūšas neiet un uz koncertu kaut par velti neietu. Bet man viņa dzīvot netraucē un tie sakrāsojušies bērni godīgi sakot iedveš priecīgu smaidu. Ir labi, ka bērniem kaut kas vispār interesē un viņos ir kaut kripata radošuma, lai sevi tā izdaiļotu + drosme rādīties publikā. Noteikti, ka šī paaudze spēs daudz vairāk dzīvē sasniegt, nekā mēs, (pēc)padomijas rēgi, kuriem kompleksi ir vairāk nekā saprāta. Katrā ziņā komentāri, kas ir ziņu portālu galerijās tā vien liek domāt, ka neko citu kā nicināt un ienīst mēs īsti nemākam

tālavieti, domāju, ka Sveriges Radio P2 gāgu nespēlē vis
Publicēts: 28.08.12 17:58
 citēt
tik LĒTI tik un tā!
Publicēts: 28.08.12 18:35
 citēt
Coyote fly ir Biedriņa iecienītais stadions.Viņš tur intensīvi gatavojas jaunajai sezonai,bet nabaga Warriors nezin kā tikt vaļā no latvju megazvaigznes!:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):