Tātad, interesē Nikon D7000 pret Canon 60D. Ko jūs domājat ? Linkus uz online salīdzināšanām varat droši nelikt, jau izčekots. Gribētu dzirdēt atsauksmes no kāda kuram jau ir īpašumā kāds no šiem diviem. Vienīgais, kas man liek nosvērties uz 60D, ir video režīms. canon kā tādam video režīms ir nesalīdzināmi labāks, nekā nikon. Varbūt kāds var pārliecināt par pretējo?
Parasti kad cilvēks ko saprot no tehnikas un zin priekš kam viņam to vajag, tad neuzdod stulbus mūžīgos jautājumus, bet iegādājas to kas atbilst viņa prasībām un vajadzībām. Ja iestājas jautājums starp izvēli vai Canon vai Nikon , tad droši iesaku pirkt jeb kur ziepjutrauku lai pacients būtu apmierināts.
dansss:Tātad, interesē Nikon D7000 pret Canon 60D. Ko jūs domājat ? Linkus uz online salīdzināšanām varat droši nelikt, jau izčekots. Gribētu dzirdēt atsauksmes no kāda kuram jau ir īpašumā kāds no šiem diviem. Vienīgais, kas man liek nosvērties uz 60D, ir video režīms. canon kā tādam video režīms ir nesalīdzināmi labāks, nekā nikon. Varbūt kāds var pārliecināt par pretējo?
šitais nav mūžīgais jautājums........
Mūžīgais jautājums ir - kurš bija pirmais vista vai ola?????
dansss:Tātad, interesē Nikon D7000 pret Canon 60D. Ko jūs domājat ? Linkus uz online salīdzināšanām varat droši nelikt, jau izčekots. Gribētu dzirdēt atsauksmes no kāda kuram jau ir īpašumā kāds no šiem diviem. Vienīgais, kas man liek nosvērties uz 60D, ir video režīms. canon kā tādam video režīms ir nesalīdzināmi labāks, nekā nikon. Varbūt kāds var pārliecināt par pretējo?
šitais nav mūžīgais jautājums........
Mūžīgais jautājums ir - kurš bija pirmais vista vai ola?????
ofkorz vista, jo pirms vistas bija dinozauri, kuriem arī bija OLAS, un vista ir spalvains dinozaurs ehee!
spriežot pēc vikipēdijā rakstītā nikons bija pirmais! en.wikipedia.org... (1917.gads) en.wikipedia.org... (1937.gads) nu tas, ja es pareizi esmu sapratusi...
nu tu filmēt vai fotogrāfēt gribi? gaumes jautājums. es ņemtu canon... a godīgi, salīdzini bildes, aizej elkorā paņem rokās patausti, kas patīk labāk.. gaumes lieta.
Taisnība ir katram sava, bet patiesība ir tāda, ka abu ražojumu cenās ir ieliktas provizoriskās tiesāšanās izmakasas, tā kā piķojam par šo šovu mēs "poļubomu"
Nedaudz pārfrāzējot "Patiesībā jau pirmais bija Zenit, Smena..." Tieši tā! Krieviem viss bija pirmajiem! Gan minets (ja vas fseh v r. j. !) Gan Rentgena stari (ja vas b. na skvozj vižu!)