No apollo.lv: 30 gadus veca sieviete Monreālā Kanādā gājusi bojā kāzu fotosesijas laikā ūdenī, ziņo ārvalstu mediji. Tiek ziņots, ka līgavas kleita pēc samirkšanas ūdenī palikusi pārāk smaga, velkot sievieti dziļāk ūdenī. Jānorāda, ka sieviete bija apprecējusies jau jūnijā, taču tagad nolēma uzvilkt savu līgavas kleitu, lai piedalītos fotosesijā. Fotogrāfs pastāstījis: «Es mēģināju viņu glābt. Es lēcu iekšā, kliedzu un bļāvu. Atnāca vēl kāds, mēs kopā darījām, ko varējām, taču mums neizdevās viņu izglābt.»
Ko tik mākslas vārdā cilvēki nav gatavi ziedot. Protams žēl jaunā sieviete un visi draugi un radi Varbūt vietējā publica var padalīties ar līdzīgiem gadījumiem no savas pieredzes (nav obligāti ar traģisku iznākumu)?
FOTOGRAFS muļkis , man visas izdzīvo www.ogresbalss.lv... , JĀSAKA kā raksta uz GPS "Lietojot šo ierīci SAGLABAJIET vēso saprātu , nepaļaujiet 100% uz viņas rādijumiem " fotogrāfam tāda vēsā saprāta nav bijis.
negatIvs:koroče, fotografēties jāiet pie Čaka Norisa, tas izglābs no jebkuras situācijas
NĒ elementari jāprot PAREDZĒT visi apstākli un SMADZENES jālieto. Es parasti ĻOTI nopietni izpētu visas bilēšanas vietas un arī PATS izmēģinu vai tas MODELIM ir droši nav bīstami.
negatIvs:koroče, fotografēties jāiet pie Čaka Norisa, tas izglābs no jebkuras situācijas
NĒ elementari jāprot PAREDZĒT visi apstākli un SMADZENES jālieto. Es parasti ĻOTI nopietni izpētu visas bilēšanas vietas un arī PATS izmēģinu vai tas MODELIM ir droši nav bīstami.
Nevar paredzēt visus apstākļus.....var pēkšņi meteorīts uzkrist......
Lunis:FOTOGRAFS muļkis , man visas izdzīvo www.ogresbalss.lv... , JĀSAKA kā raksta uz GPS "Lietojot šo ierīci SAGLABAJIET vēso saprātu , nepaļaujiet 100% uz viņas rādijumiem " fotogrāfam tāda vēsā saprāta nav bijis.
Tas, ka tev visas līdz šim ir izdzīvojušas... , automātiski nenozīmē, ka tu neesi muļķis.....
ekoists:Pačurāšana arī var būt bīstama,ja to dara uz elektrības vadiem....
Ne vella. puši var čurāt droši, jo raugi - čurājot mums tas muskulis konvilsīvi raustās un nav viss strūkla, bet tā saraustīti sanāk. Meitenēm tas ir citādi.
nu tas tā ne vienmēr ir bijis. dažās zemēs, vēl tagad , nāve nav visļaunākais ..... . kad slaistījos pa Uzbekiju, satiku dažādus cilvēkus. vien no n-tajiem likteņstāstiem, bija tāds - vecis noslaktēja sievu, jo tā bija viņam bijusi neuzticīga. veci tiesā, piespriež 7 gadus, no kuriem viņš nosēž trīs, pārējie 4, < ņevoļnaja poseļeņija > , kur es viņu arī satiku.... . kad viņam prsīju, kāpēc tik skarbi ar sievu izrīkojies, būtu pasūtījis lai tinās. viņš atbildēja, ka ja nebūtu to sievu novācis, aulā[ ciemā ], viņam dzīves nebūtu. tas bija saulainajā Uzbekijā, 1980-tajos ....
Fotogrāfs goda rakstu nav pelnījis. Jo angļu rakstā lasām, ka līgavu turpat dabasparkā arī atrada 2h vēlāk. Vo kur bija reāls materiāls bildēšanai - savādāk visi tur bildē imitācijas kaut kādass ar gulošām līgavām ūdenī. A šis pa reālo - tads domīgi stiklains skatiens tālumā. Tad saš'tellē līgavu, uzliek kādu akmeni virsū - Līgava zem ūdens ar stiklainām acīm skatās debesīs (gan jau polarizators viņam bija). Nu tā kaut kā.
Ar Pussī Rijotu popularitātes ziņā konkurēt nevarētu, bet kas zin... Pēc gadiem tās bildes iespējams par brangu naudu tirgotu un liktu pie sienas advokātu birojos.
www.google.lv... ... un neviens naf bildējies ... ... ja godīgi, kā man riebjas tā reitinga celšana uz kaut kāda fakta pamata... parasti, ja notikums ikdienišks, jāpieraksta- deputāta dēls, un notikums ir uz "URĀ"
ekoists:Pačurāšana arī var būt bīstama,ja to dara uz elektrības vadiem....
Ne vella. puši var čurāt droši, jo raugi - čurājot mums tas muskulis konvilsīvi raustās un nav viss strūkla, bet tā saraustīti sanāk. Meitenēm tas ir citādi.
Voldemorts:Ko nu runāt... Skarba traģēdija. Skaista sieviete, Sieva, labākajos gados. Sargeņģelis bija uz brīdi novērsies...
Tā vienkārši ir dzīve, un dzīve ir jāpieņem tāda, kāda tā ir... Voldemort, cik asaras nobirdināji?- nevienu, tātad tev tomēr nesāpēja, man ari... Wot, kad priecīgās vēstis tāpat kā traģēdijas un uzpūstās sensācijas, bāzīs acis, tad varbūt sākšu reitinplūcējus cienīt.
blaac:e vella. puši var čurāt droši, jo raugi - čurājot mums tas muskulis konvilsīvi raustās un nav viss strūkla, bet tā saraustīti sanāk. Meitenēm tas ir citādi.
Sis gan nedaudz savadak, bet tomer [url=http://www.diena.lv/sabiedriba/riga/islandes-turistam-navejosi-beidzas-curasana-transformatora-stacija-754650