Vispār doma ir kaut ko nopirkt, skatos uz šī brīža vidējo aritmētisko. No vis piedāvājuma un manām vajadzībām ir itkā šīs trīs/ četras augstākminetas kameras, tikai tālāk vairs neko nezinu. Vairak interesē fotocilveku pieredze. Man ar šiem berndiem maz saprašanas, es vairak zinu par tim par kuriem šeit skali nerunā
Vecais nu tad ieslēdz VESELO saprātu , nopēr puikam kādu telefonu ar labu kameru vai mazu ērtu ziepīti , KAMERU NEVAIG bērnam pirkt. LIELA SMAGA nēerta. Lia cilvēks izmanto kautko ko var ĒRI līdzi vazāt piemēram MOBĪLO tas vislabāk ar CIEŠAMU kameru.
Vispār doma ir kaut ko nopirkt, skatos uz šī brīža vidējo aritmētisko. No vis piedāvājuma un manām vajadzībām ir itkā šīs trīs/ četras augstākminetas kameras, tikai tālāk vairs neko nezinu. Vairak interesē fotocilveku pieredze. Man ar šiem berndiem maz saprašanas, es vairak zinu par tim par kuriem šeit skali nerunā
gribi pieredzi? nep... cilveekam praatu. nopeerc VIEGLU ziepi lau iemaacaas atrast/saredzeet/ fikseet redzeeto, nevis jaajas ar smagu un sarezhgjiitu tehniku. iespeejams ka kaads padomaas - o jaa, bl... kruti vecaaki, bet visdriizaak tomeer padomaas kaut ko citu...
Lunis:Vecais nu tad ieslēdz VESELO saprātu , nopēr puikam kādu telefonu ar labu kameru vai mazu ērtu ziepīti , KAMERU NEVAIG bērnam pirkt. LIELA SMAGA nēerta. Lia cilvēks izmanto kautko ko var ĒRI līdzi vazāt piemēram MOBĪLO tas vislabāk ar CIEŠAMU kameru.
galvenais lai ir skatu mekleetaajs. Tad nikon V1
vai fujifilm x10, reku piemeers ko ar to var nobliezt pilniigaa tumsaa - www.fotoblog.lv...
Kurš vairāk patīk to arī pērc, tāpat kā ar mobīlajiem kurš smukāks to arī pērk. Būsi vairāk apmierinātāks ja pats izdomāsi kuru, ja vadīsies pēc ieteiktā beigās var arī nepatikt izvēle.
Nikon D5100 = 315Ls body + Nikon 35mm F1.8G = 135Ls, kopā 450Ls = lētākais/labākais setaps ko manuprāt būtu vērts ieteikt. Šis Nikon D5100 sensors = Nikon D7000 sensors par puscenu, tas ir labākais sensors savā klasē(Crop): www.dxomark.com...
Tas objektīvs, jo ir jauns/ātrsAF/gaišs un lēts. Canonam neviena tāda šobrīd nav un arī neizskatās ka īpaši rūpētu. + labāk uz cropa. Līdzīgāks 50niekam uz fullframe. Tas setaps un vari iet Kartjē Bresonot pa Parīzes ielām.
Ja oriģināli gribēji 7D, tad vēl sanāk Nikon 85mm F1.8G klāt piemest. Stāsts līdzīgs. Jauns/Ātrs/Gaišs, sakarīga cena= 320Ls.
Šobrīd kopā = 770Ls, kas ir par 120Ls lētāk nekā Canon 7D.
Tas tā īsumā, tomēr ja vienkārši vēlies salīdzināt dažādas kameras, tad ir šī mājaslapa: snapsort.com...
Ja vēlies lai kāds salīdzina dažādas kameras Tavā vietā un jautrā veidā, skaties Digitalrev Youtube kanālu: www.youtube.com...
Visādi citādi, izdomā kam tas aparāts Tev nepieciešams un varbūt tiešām būtu labāk ar Fujifilm X10
P.s. Tas viss tāpat vien pliku faktu pēc. Tiešām ja nopietni, tad mēģini uzklausīt padomus iepriekšējos komentāros. Ja vienkārši vēlies tērēt naudu, pērc dārgāku aparātu. Ja iepriekšējais aparāts pārāk iegrožo, tad meklē labāku aparātu. Ja vēlies uzlabot savu fotogrāfiju, tad dodies un fotogrāfē ar to kas ir pa rokai. Un vienmēr pirms pirkšanas izmēģini paturot aparātu rokās, vai tiešām patīk pēc izkārtojuma.