Nu tā.... Šķiet, ka, bez skunstniekiem, iekļaut žūrijā ar fizmatu un biologu ir bijusi pareiza doma - šobrīd man ir 3 cilvēku verdikti (2 skunstnieku trūkst) un visi trīs galīgi atšķirīgi bez mazākās nojausmas kas varētu sanākt finālā
Par cik konkrētos neskunstniekus uztveru kā ļaudis ar gaišu prātu tad... lasot ko FB dalībnieki nosauc par favorītbildēm... nu jums tad tas saprāts vai nu aptumšojies, vai savādāks
Neesmu ne fizmats (videni tikai ar matenes novirzi), ne baiologs (tikai čoms - doktors iekš šitās zinātnes), bet man pārsvarā savas bildes patīk. Nu un vēl dažas. Laikam vienkārši egoists.
Augusts - tas kurš imperators bija - izdomāja, ka viņam gribas savam mēnesim trīsdesmit vienu dienu un Jūlijs tā darīja. Varbūt balvas tagad un rezultātu vēlāk?
"Andris Dišs Protams, mani dziļi pacilāja šī konkursa temats. Tādēļ ar nepacietību gaidīju bildes, bet te mani gaidīja skarba vilšanās, jo tā arī nesagaidīju, ka autoriem būtu kas dziļāk sakāms par šo tēmu. (...) Bet neatkarīgi no atbilstības tematikai lielais vairums darbu ir vienkārši kaitinoši un garlaicīgi. "
Šitas mani arī aizķēra - žēl tādam labam cilvēkam vilšanos sagādāt. Pirmajā brīdī gan šķita, ka uzvārds nepareizi uzrakstīts, bet tad sapratu, ka tas jau "Nr.40" sācis darboties. Nekas, Andri, ja gadījumā vēl kāds konkurss pagadīsies, centīšos centīgāk.
f-foto:
"Andris Dišs Protams, mani dziļi pacilāja šī konkursa temats. Tādēļ ar nepacietību gaidīju bildes, bet te mani gaidīja skarba vilšanās, jo tā arī nesagaidīju, ka autoriem būtu kas dziļāk sakāms par šo tēmu. (...) Bet neatkarīgi no atbilstības tematikai lielais vairums darbu ir vienkārši kaitinoši un garlaicīgi. "
Šitas mani arī aizķēra - žēl tādam labam cilvēkam vilšanos sagādāt. Pirmajā brīdī gan šķita, ka uzvārds nepareizi uzrakstīts, bet tad sapratu, ka tas jau "Nr.40" sācis darboties. Nekas, Andri, ja gadījumā vēl kāds konkurss pagadīsies, centīšos centīgāk.
Cilvēks, kas nav radis zvejot mazo sakarīgo FB bilžu procentiņu, saka to ko redz. Mēs esam pieraduši meklēt sev interesanto un pārejam nepievērst uzmanību. Ja velta uzmanību visām un cenšas būt objektīvs, tad loģiki, ka lielākā daļa ir tāda kā Andris saka.
Nu jā, nu jā! Cilvēkam, kam dienas paiet tikai šedevrus smakojot... Cerot atkal ienirt augstās mākslas oušenā... Un, bāc, ar pauri seklajā bloga peļķē! Šito preteklību!!! Pēc tāda kultūršoka var uz mūžu par garīgu kropli, atvainojos, cilvēku ar īpašām vajadzībām kļūt.
HdiviO:Nu jā, nu jā! Cilvēkam, kam dienas paiet tikai šedevrus smakojot... Cerot atkal ienirt augstās mākslas oušenā... Un, bāc, ar pauri seklajā bloga peļķē! Šito preteklību!!! Pēc tāda kultūršoka var uz mūžu par garīgu kropli, atvainojos, cilvēku ar īpašām vajadzībām kļūt.
Figviņzin kā nu paiet dienas, bet visticamāk tās paiet rokoties par sev tuvām un tīkamām tēmām, informāciju u.t.t. Nu kā jau cilvēki parasti dara... Vajadzētu saprast šo cilvēku - viņš nenāca FB uzmesties par soģi - viņam piesūtīja čupiņu bildes ar prasību tās vērtēt. Lielākā daļa šo cilvēku neaizķēra tāpat kā Tevi,vai dajebkuru citu, neaizķer vairums FB galerijas bildes, bet tādā, skatītāja no malas, formātā tām var paiet garām. Andrim tādas iespējas nebija jo biju palūdzis tās vērtēt. Cilvēks pateica ko domā - visu cieņu - viņš jau nav informēts, ka neta telpā pa bildēm tā nesaka.
Nav prātīgi par ko tādu sašūties + Andris nevērtēja cilvēkus, bet gan garadarbus (par kuriem liela daļa autoru pat t paši teica - ai nu es tik tā masai piedalīties) - savukārt par viņa kritiku, atbildei, izskan teksti, ka viņa persona nav laba diezgan... jasaka diezgan tuvredzīgs gājiens - nu no smilšukastes ''pats muļķis'' sērijas
Gan jau būs labi. Baltās dziras ietekmē sāku kļūt nedaudz emocionāls. Bet par sēriju "pats duraks" - garām. Par paša vērtētāja personu - neko. Nav bijis tas gods, un, visticamāk, arī nebūs. Es tikai par viņa augsprātīgajiem izteikumiem. Pēc manas pārliecības, cilvēks, kas iet uz izstādēm māxlu baudīt, nevis na haļavu pierīties un pazīmēties, prot arī savu viedokli (lai kāds tas arī būtu) izteikt aplam nelecoties, ja to grib, protams.
Nu verdikta forma asa jāpiekrīt - pats gan tajā vairāk saskatu emocijas ne lecīgumu + vienalga no kāda cilvēka man šāda forma ir pieņemama - skolā pasniedzēji mierīgi par darbu varēja pateikt ''eu nu beidzamais sūds vecīt!'' - ar to nevēloties aizvainot, bet aicinot ko darīt lietas labā un tikt pie labākiem rezultātiem.
Forma asa - ko vairāk spriest objektīvi man grūti - par cik labs draugs
Maris:Nu verdikta forma asa jāpiekrīt - pats gan tajā vairāk saskatu emocijas ne lecīgumu + vienalga no kāda cilvēka man šāda forma ir pieņemama - skolā pasniedzēji mierīgi par darbu varēja pateikt ''eu nu beidzamais sūds vecīt!'' - ar to nevēloties aizvainot, bet aicinot ko darīt lietas labā un tikt pie labākiem rezultātiem.
Forma asa - ko vairāk spriest objektīvi man grūti - par cik labs draugs
Labs draugs, saki? Nu, jomajo, ko uzreiz neteici? Džeks - super! Labi bišķīt asāk izteicās, tas figņa. Toties par tēmu. Un, galvenais, viss taisnība!!!!! Āmen.
A par izteiksmes formas asumu... Izglītības ministrija, pedagogu tēla spodrināšanas programmas (vai kā nu šādu ideju sauc) ietvaros palūdza kādai LV modes māksliniecei, kura paralēli ir pasniedzējs Tehniskajā universitātē, sagatavot lekciju par ieteikumiem pedagoga vizuālā tēla veidošanai... ko arī šīs jomas vistiešākā speciāliste arī godprātīgi sagatavoja... Auditorija bij pilla līdz augšai ar dailes receptes alkstošajām pasniedzējām, kuras gaidīja brīnumrecepti kā savietojot kopā maģiskās krāsas ar audumu tipiem tās pārvērtīsies kamī brīnišķīgā... Lekcijas lasītāja nepateica nevienu aizskarošu vārdu - vnk sāka ar to, ka vispirms derētu ieskatīties spogulī un ja tajā redzamais ir sasniedzis vai pārsniedzis kritisko masu, tad apjēgt, ka pienācis laiks rīkoties... no zāles, totālā sašutumā ''izripoja'' liela daļa klausītāju - tīri dēļ personīga, šaura funktiera - nedomājot ne par patiesību ne par to kāpēc šāda lekcija vajadzīga.
Protams cilvēku veselības, gēnu un sazin vēl kādi parametri ir ļoti dažādi + katrs gadījums ir individuāls + skats jau nav noteicošais pedagogā... noteicošais nav, bet nozīme tam ir + vairāk tas pat dod pašam pasniedzējam galvai nekā skolniekiem.
Bet neies jau paskatīties plašāk un par to padomāt