forum.gif
Spilgtāko izteicienu krātuvīte vol. 4
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Spilgtāko izteicienu krātuvīte vol. 4
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.10.12 16:11 labots
 citēt
Ja kāds pieliek klāt "del", vai tas par kaut ko diži liecina? Nē tak! Paskaties, kā te blamējas viens otrs petaržu traumēts PISONIS (!!!)

FORUMĀ/ Latvietis ieguvis galveno balvu starptautiskā konkursā... / F-FOTO
Publicēts: 20.10.12 11:34
 citēt
f-foto:Pērles: www.fotoblog.lv...
jā, patirsi interesanta lasāmviela ar ;loti saka'pinātām emocijām no viena pasažiera! :bad_smile:
Publicēts: 20.10.12 13:28
 citēt
Atbrauc vīrs mājās no komandējuma ātrāk , pieķer sievu ar opīti gultā , nu lik vecajam pa ķirbi bet šo attur sievas kliedzieni "Nesit nesit viņš ĻEŅINU REDZĒJIS ! " (c) Lunis

fblg.me...
Publicēts: 22.10.12 14:27 labots
 citēt
No čata
14:54 dansiga: tu vienriez NOMIERINAASIES!??!?!?! neko es no tevis negribu!!!! tresho reizi suutu tevi B E K O T !!!!!;-ppppp
14:53 Rolands66: Jebšu domāji,ka te tāda dāma ,ka no nika vien jāuzmin ,ko gribi un ar lielu cieņu jāsniedz izsmeļoša atbilde????
14:53 dansiga: rolands, ja es visu tavu pljurkstekli, ko raksti chataa njemtu nopietni ..... mii un zhee, ko tad es par tevi domaatu ...... bet es jau teicu - piekaapshu veelaak, kad normaali uztversi chataa rakkstiitus tektus .....
14:52 Rolands66: Dansiga,es neko nesāku,pati uzdevi nekonkrētu atbildi-labāk rakstīt,kad esi nobriedusi,tad nešķitīs ,ka tu gudra,bet pārējie neciešami.
14:51 dansiga: kad kljuusi nomraalaask un beigsi uzbraukt - ta dpiekaapshu ....
14:50 LKZ: shas lidos akmenis kaada daarzaa
14:50 Rolands66: Un es tiešām neuztraucos par dansigas nerviem,nav jau tur nekas jēdzīgs palicis -par ko uztraukties :D
14:50 dansiga: pirmais saaki tu ..... DABISKI, kad nobriediishu un noprecizeeshu, ko ES izveeletos - tad airi pjautaashu normamali ..... tagad sheit tas bija kaa atbildes reakcija tastinam ..... a tu to visu pakjeeri nopietni un ar uzbraucieniem ... nu tad arii ej bekot!!!!!
14:48 Rolands66: Nomierināsies,jēdzīgi uzrakstīsi,ko un kam vajag-ievietosi atbilstošā vietā,un saņemsi normālu adresi. Nebūs jāpaliek rupjai vai agresīvai :D
14:48 LKZ: dziesma tach saliedee tautu
14:48 LKZ: varam uzdziedaat kopaa. tas arii nomierinot
14:47 dansiga: man ar nerviem viss ir kaartiibaaa - par to vari neuztraukties
14:47 Rolands66: nerviņi -ja? Sāc saukāties? Ievelc elpu,baldriānīti var>

14:26 Rolands66: DER ?
14:26 Rolands66: AF-S 24-70mm F/2.8 G ED, Nikkor
14:25 Rolands66: A tu domā ,ka tupi ar gaismas otām izlīstu????
14:25 dansiga: Rolands, heh - un tu tagad gribi pateikt, ka kursu vadiitaaji paarzin VISUS objektiivus!??!?!?!?!!?!?
14:10 Rolands66: Zašebis,dansig -tu ko zem fāzes??!! Tak tev doma bija par kursiem un jebkuros ,kur kaut attāls sakars ar foto ŠITO jautājumu 100% uzdod-un tu ko?? Muti virinātu???
14:09 tastins: dansiga Tu ar palasi literatūru!
14:08 Bzh: kas tad tas ir? :D
14:08 dansiga: Bzh, tas NAV zuums ;-pppp
14:08 Bzh: Diez, ir tādi - 68-70mm zoomi? :)
14:08 tastins: jā labi palasīšu..
Publicēts: 23.10.12 14:10
 citēt
Oliss:
nabaga meitene:(((((( drīz kirdik būs:( tik balta āda:(

neoniids:
..aizvaazies,siekala nekatrais !!

Oliss
neonīd - tagad lūdzu savu tekstu vēlreiz un latviski.

lol

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 23.10.12 22:25
 citēt
Vaards - Taisa vēlvienu zirgū?

andza6 - :D...nē...viņi no sāniem nemāk to fīri!!! ;))

briedis - Skatos, sekss trijatā. Viens no tiem ponijs.

andza6 - Trijatā gan,bet ponijs tomēr nē...tas tāds kautrīgāks-pagājis maliņā! ;)

dolldia - Katrā ziņā trešai lieks! Varēja tā lai arī otra zirga galva ir saprotama...

dalabonbongas - Zirgs ar divām galvām un cūku :D

www.fotoblog.lv...

vispār andza6 bliež pa pogām
Publicēts: 24.10.12 14:33
 citēt
"Netiku dzirdējis no viņu mutes itkā tik populāro - pošjol na*ui! Tika lietota teiciens - pošjol v pi*du, na pereģjelku. Jutāti, kāpēc tā, atbildēja - nav ko locekli lieki mocīt ar muļķiem, tāpat nelīdzēs. Labāk uz pārtaisīšanu, varbūt otrais eksemplārs būs jēdzīgāks." /Voldemorts/
Publicēts: 29.10.12 22:20
 citēt
Ja viss ies pa sviestiņu, tad peidalos (C) Dolldia
Publicēts: 02.11.12 11:14
 citēt
www.fotoblog.lv...

Ot īstie superargumenti :D

Bildes:
ko Tu te muldi sviestu...
nemuldi jau no rīta. te nav fotogrāfu saits...
es saprotu, ka Tev gribas piepisties, nekādi nespēj neko aizmirst...
Publicēts: 05.11.12 09:44
 citēt
V-10@46.109.172.134 | 01:44 05.11.2012 | Atbildēt uz komentāru |
Es biju aicināts no organizātotiem uzņemt beidzot labas bildes! Bet man preses karti nepaspēja izdrukāt! Nostājos pa vidu skatei bildēt ar statīvu, bet te viens mudaks ar PRESES karti sāka braukt augumā, liekas no Easyget: Un sāka mani mācīt:) Es neko, līdz cilvēks sāka pārmest manas zināšanas statīva un bildēšanas opcijās:) Beigās vēl izteicās: ja traucēšot, mani aizvāks!:) Lieki piebilsts, ja es būtu ko iepīkstējies, viņu pašu aizvāktu!!! Jo man tas bija viens rokas pacēliens:)

V-10@46.109.172.134 | 01:29 05.11.2012 | Atbildēt uz komentāru |
SŪDS par visiem! Šis āksts neatpazina mANI!!!! Reini Ziemeli !!! Es pieļauju daudz ākstu?
Publicēts: 06.11.12 08:48
 citēt
Bildes:V-10@46.109.172.134 | 01:44 05.11.2012 | Atbildēt uz komentāru |
Es biju aicināts no organizātotiem uzņemt beidzot labas bildes! Bet man preses karti nepaspēja izdrukāt! Nostājos pa vidu skatei bildēt ar statīvu, bet te viens mudaks ar PRESES karti sāka braukt augumā, liekas no Easyget: Un sāka mani mācīt:) Es neko, līdz cilvēks sāka pārmest manas zināšanas statīva un bildēšanas opcijās:) Beigās vēl izteicās: ja traucēšot, mani aizvāks!:) Lieki piebilsts, ja es būtu ko iepīkstējies, viņu pašu aizvāktu!!! Jo man tas bija viens rokas pacēliens:)

SŪDS par visiem! Šis āksts neatpazina mANI!!!! Reini Ziemeli !!! Es pieļauju daudz ākstu?

kur var palasīties visu saraskti? :D
Publicēts: 06.11.12 09:06
 citēt
uljens:
Bildes:V-10@46.109.172.134 | 01:44 05.11.2012 | Atbildēt uz komentāru |

kur var palasīties visu saraskti? :D
Māra reportāža no Baltik bjūtī!
Publicēts: 06.11.12 15:46
 citēt
Publicēts: 07.11.12 21:23
 citēt
Man ir aifons un tur, pats Kleins, mācīs bildēt ar aifonu

(c) Baltskars
Publicēts: 18.11.12 19:29
 citēt
bet nu par gaišumu - āfrikā un latvijā tas ir vienāds, bet nikon p300 ar f/1.9 un nikkor 24-70mm f/2.8 tas gan nav vienāds, jo otrais realitātē ir vismaz trīsreiz gaišāks

(c) swenorue
Publicēts: 20.11.12 02:38
 citēt
Kas ir ''nikon p300 ar f/1.9''?
Publicēts: 22.11.12 10:04
 citēt
imgfoto:

Ja cilvēki būtu to naudu, ko bāž sistēmblokos ielikuši monitoros moš verētu redzēt mazāk marsiešus fotoblogā

:exciting:
Publicēts: 28.11.12 09:18
 citēt
"vai mēs, dūšigā kundze, būtu agrāk tikušies?" /gneza -> tusnei/
Publicēts: 28.11.12 19:34
 citēt
susurs:"vai mēs, dūšigā kundze, būtu agrāk tikušies?" /gneza -> tusnei/
vot sākās... pa visu blogu manu tusnumu te izbazūnē.... :cry:
Publicēts: 28.11.12 21:50
 citēt
tusne:
susurs:"vai mēs, dūšigā kundze, būtu agrāk tikušies?" /gneza -> tusnei/
vot sākās... pa visu blogu manu tusnumu te izbazūnē.... :cry:

............:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 29.11.12 15:51
 citēt
www.fotoblog.lv...
Bildes:
Haiduks:

Starp citu izlasiet pirmo ierakstu aiz autora- cilvēks bildes taisa labas, bet dvesele sapujusi- vai mēs pārējie esam vainīgi pie viņa neizdevušās dzīves.
oi, ko Tu pērtiķa radiniek zini par dvēselēm? :D
Publicēts: 29.11.12 15:59
 citēt
Vecajam TIK ĻOTI gribējās, bet neviens viņu necitē... :D
Publicēts: 29.11.12 22:10
 citēt
dansiga:
Bildes:aapeec, ka ROKAS LIIKAS

S L I M A I S Ā K S T S ... Tu LIKSI man mieru? Kurš deklarēja, ka mani ignorē!?!?!? Vairs nespēj sevi kontrolēt?

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 29.11.12 22:12
 citēt
Turpinājums :D
Bildes, tomēr visi dikti tevi ciena :D
dansiga:
Bildes:elien atviegloties pie manaam bildeem un es likshu Tev mieru. Kad buusi skaidraa:face-kiss:

KO es aizskarošu pateicu? Ai jā - pret spalvu paglaudīju ..... Es ta izgulēšos būšu skaidrā ( ja nu pidzeršos), bet Tu mūžam būsi nerealizējies nervozss aktierītis ...... :-) (piedod, bet uz šādiem līdzekļeim pats vien izaicināji) ....
Publicēts: 11.12.12 19:27
 citēt
Haiduks:\
Nafff , Nafff negatīvs no tevis arī vairs nekā... gribās spīdēt, bet tikai matēti sanāk :D

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 14.12.12 23:30
 citēt
VValdis:atkal bērns bez pieskatīšanas atstāts.

Par f-foto aktivitātēm forumā
Publicēts: 16.12.12 20:56 labots
 citēt
Vaards:

Saproti, Eiro klubiņā ir tikai padsmit valstis. Tā tev nav Ganas, Čadas un Zimbabves kopīgā valūta. Ja klubiņā ir vēl kāda valsts, tad Eiro izdevīgums tajā esošajiem ir vēl lielāks.

TAS, ka klubiņā ir slīkoņi, patiesībā nevis velk klubiņu uz grunti, bet gan - to slīkoni ar tā vēderā esošajām gāzēm var izmantot kā papildus peldēšanas līdzekli. Piemēram, Grieķija maksā klubiņam padsmit procentus (!) (Tas ir piecreiz vairāk, nekā mēs). Ir izdevīgi viņiem aizdot naudu - jo Grieķijas vērtība ir neiedomājami lielāka, nekā tās parāds.

Smuki pateikts. Laiki mainās, Grieķija bija Eiropas civilizācijas šūpulis...
Publicēts: 17.12.12 08:47
 citēt
GunarsII:Vaards:

Saproti, Eiro klubiņā ir tikai padsmit valstis. Tā tev nav Ganas, Čadas un Zimbabves kopīgā valūta. Ja klubiņā ir vēl kāda valsts, tad Eiro izdevīgums tajā esošajiem ir vēl lielāks.

TAS, ka klubiņā ir slīkoņi, patiesībā nevis velk klubiņu uz grunti, bet gan - to slīkoni ar tā vēderā esošajām gāzēm var izmantot kā papildus peldēšanas līdzekli. Piemēram, Grieķija maksā klubiņam padsmit procentus (!) (Tas ir piecreiz vairāk, nekā mēs). Ir izdevīgi viņiem aizdot naudu - jo Grieķijas vērtība ir neiedomājami lielāka, nekā tās parāds.

Smuki pateikts. Laiki mainās, Grieķija bija Eiropas civilizācijas šūpulis...
Pateikts jau smuki,tikai piemirsts ka jāelpina vēl četri mirstošie ,no kuriem divi ir Goliāti,bet otri divi ar nav Dāvidi! :haha:
Publicēts: 17.12.12 14:43
 citēt
redzu komentos apzīmējumu "fiģņa u.t..."(dansiga) un iedomājos, cik daudz katrā no mums ir cieņa pret to, ko dara kāds cits...neatkarīgi no tā, kas un kā sanāk...šķiet, laikam daudz kas sākas, turpinās ar radošu "figņu" un tas ir normāli.
Mjāaa....laikam tā it - naids rada naidu, aiz kura pazūd šī vienkāršā lieta - CIEŅA...(nekā personīga!)

(c) giskim
Publicēts: 15.01.13 16:30
 citēt
"diemžēl NEKĀDA super kvalitātē un tehniskā varēšanu NEATSVER nespēju IEDOMĀTIES - IZTĒLOTIES - SAREDZĒT" (c) Lunis

+1
Publicēts: 28.01.13 14:08
 citēt
Maz jau tagad FB liek uz kritiku, bet tomēr lai būtu skaidrs kas un kā liekot atzīmi ;)

Pixels@195.13.201.138 | 13:56 28.01.2013 |

Tagad nedaudz par vērtēšanas skalu fotOgalerijas bildēm: 1 - es uzskatu, ka šo bildi jādzēš ārā ASAP!!! 2 - pavisam slikti :( 3 - hmm, ne šis, ne tas. Kaut kā vienalga ... 4 - laba! saprotu un piekrītu :) 5 - IR! Der! Yeah! :)

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 28.01.13 14:21 labots
 citēt
ArmandsK_:Maz jau tagad FB liek uz kritiku, bet tomēr lai būtu skaidrs kas un kā liekot atzīmi ;)

Tagad nedaudz par vērtēšanas skalu fotOgalerijas bildēm: 1 - es uzskatu, ka šo bildi jādzēš ārā ASAP!!! 2 - pavisam slikti :( 3 - hmm, ne šis, ne tas. Kaut kā vienalga ... 4 - laba! saprotu un piekrītu :) 5 - IR! Der! Yeah! :)

www.fotoblog.lv...

Šis ir pareizi iekopēts(c) no sadaļas "Palīdzība" :)
Publicēts: 28.01.13 15:00
 citēt
Bzh:
ArmandsK_:Maz jau tagad FB liek uz kritiku, bet tomēr lai būtu skaidrs kas un kā liekot atzīmi ;)

www.fotoblog.lv...

Šis ir pareizi iekopēts(c) no sadaļas "Palīdzība" :)
Kaut kā stulbi sanāca :D
Publicēts: 22.02.13 23:11
 citēt
f-foto:Schneider forumā:

"Kamēr īstais Voldemorts, cīņā ar zaļo pūķi kritis varoņa nāvē, guļ bez pakaļkājām, istabā ir iegājis kāds kaimiņu puika vai mazdēls un, atradis ielogoto forumu, sācis izklaidēties. Puisīt, tas ir pavisam nesmuki, ja tu ņirgājies par vecu vīru, kaut arī dzērāju, izliekot viņu par muļķi ļaužu acīs!"

:D nevari linku iemest?
Publicēts: 23.02.13 07:08
 citēt
Bildes:
Eltons:bla bla bla
kas ir, tārpa dvēsele, palaidi garām iespēju paklusēt???

:bad_smile:
Publicēts: 23.02.13 07:40
 citēt
susurs:
Bildes:kas ir, tārpa dvēsele, palaidi garām iespēju paklusēt???

:bad_smile:
kāpēc Eltona tekstu nomainīji uz bla bla???
Publicēts: 23.02.13 10:53
 citēt
Jo nav būtiski, ko VIŅŠ teica.
Publicēts: 24.02.13 13:37
 citēt
Voldemorts:Jaunulis šajā lauciņā. Ir interese - redzēt dzīvajā, komunicēties. Tikai - ļoti lūdzu - ja tur tusē tādi kadri kā schneider, neoonid - nebraukšu ciemos. Morālu urodu pietiek manā mazpilsētā...

:face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 25.02.13 07:53
 citēt
f-foto:Bildes: cilvēks nopērk čellu un viņam ir čells. nopērk fotoaparātu - uzreiz fotogrāfs... kā tad tā? kaut kāds daunisms... laikam tak sit skolā, kad anģļu mēles skolotāja saka "sit down"....

Norādi galdās- teksta autors tiešām daunis!!!
Jābūt- cilvēks nopērk čellu un viņam ir čells. nopērk fotoaparātu - viņam ir fotoaparāts... bet jā šis mantas sāks lietot, tad veidošies- Čīgātājs un Blicētājs :P, bet ja cilvēks mācēs- muzikants, fotogrāfs :D
Publicēts: 25.02.13 08:00
 citēt
gadās , pridurki ieliek sludinājumu forumā, un tad cenšās, periodiski par sevi atgādināt .... :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >