f-foto:Bildes: cilvēks nopērk čellu un viņam ir čells. nopērk fotoaparātu - uzreiz fotogrāfs... kā tad tā? kaut kāds daunisms... laikam tak sit skolā, kad anģļu mēles skolotāja saka "sit down"....
Norādi galdās- teksta autors tiešām daunis!!! Jābūt- cilvēks nopērk čellu un viņam ir čells. nopērk fotoaparātu - viņam ir fotoaparāts... bet jā šis mantas sāks lietot, tad veidošies- Čīgātājs un Blicētājs :P, bet ja cilvēks mācēs- muzikants, fotogrāfs
Maris:Jolans nezin, ka *Mazo zemi* jau vnk pavēlēja kādam salagam uzrakstīt ne pats sīskimasīski mocījās.
Gluži salaga viss nebija , viens no zinamakajiem PSRS žurnalistiem un kīno scenaristiem Анатолий Аграновский, работавший в "Известиях" написал "Малая земля" и "Возрождение". Kas par kexsu reku var palasīt ru.wikipedia.org... , Daudz zinamāks gan MUSDIENĀS ir viņa jaunakais bralis slavenu krimiķu scenariju autors
Bet tas līmenis ir nedaudz augstāks, kā cilvēkam kurš to lasa... iedomājies emzi sevi vecajā publiskajā tualetē, vieni pieliek, otri salasa, ja tev tā riebtos, tad nelasītu :P
"Haiduks: Esmu dzimis laikā, kad divi vīri sagāja kopā.... Maris: neesu pat pārliecināts, ka gribu to dzirdēt detaļās ...."
šitais ir izcils!!!!!!!
Sakombinēt var visu un visādi... ...bet mans teiciens ir turpinājums- kad divi vīri paspieda viens otram roku un tam bija spēks, tagad pat slēdz līgumus un lielas, kā viens otru uzmetīs :P Bet tev Bildes nedaudz augstāk tevis paša ieliktais , tikai nomaini emzi uz Bildes. Tu esi daudz izteiktāks uzlasītājs :P
Bildes:Haiduk, nesāc vaidēt - klasika ir klasika un nesāc aizdirst arī šo topiku, Šis paredzēts spilgtiem citātiem.
+1
Šito naf citāts!!! Naf klasika. Man šito atgādina mūsu valdības stilu, lai apjātu prātus!!! Ja šito ir citāts- lūdzu norādi. (par Publicēts: 09.03.13 13:32... f-foto)
Šito naf citāts!!! Naf klasika. Man šito atgādina mūsu valdības stilu, lai apjātu prātus!!! Ja šito ir citāts- lūdzu norādi. (par Publicēts: 09.03.13 13:32... f-foto)
Sito but pilnig tizls jampampina teksts Ka jau kads rakstija:''JAF NAF GAFF GAFF!"
Haiduks:
Sito but pilnig tizls jampampina teksts Ka jau kads rakstija:''JAF NAF GAFF GAFF!"
Ļoti labi sevi raksturo, emzi, bet kad satiksimies, padebatēsim, būs par ko pasmiet
VValdis - Interesants ir ķērpja organisms. Būtībā, ķērpis nav vis viens organisms, bet divu organismu simbioze - zaļā alģe un sēne. Tā lūk aļģe baro sēni un sēne dod alģei darbu. Ko gribēju ar to teikt - Lunis + Dansiga = brūtgāns un brūte.
Manā rīcībā ir arī "mātes" vārdi. Turpmāk lietošu tos pie pirmās izdevības. Es neesmu kautrīgs.
.
F-fotiņ, vai tiešām kritīsi tik zemu un grausi savu rūpīgi lipināto inteliģenta tēlu ar nīstās valodas "mātes" vārdiem ?... Jo sevišķi, tik bezcerīgā variantā , kā ar tiem oponējot izbijušam padomijas milicim...
Lempi, kopš kura laika krievu valoda man ir "nīstā valoda"?
Nu re, cik ātri krīt anonīmā interneta varoņa kārtējā "inteliģenta" maska. Bet par dažu izteicienu izvēli gan ieteiktu padomāt. Nevajag uzskatīt, ka opis ir tik vecs un vairs nespēj "izskaitļot" vienu mutes bajāru un personīgi parunāt pat elementāru pieklājību!
scrnly: Njā... pēc komentāriem spriežot "Lunim" visi ražotie stikli un kameras ir bijuši īpašumā vismaz x3, tikai pirkšanas pārdošanas sadaļā gan nekas no viņa nav manīts.. - viena fīča gan ir apsveicama, par katru mantu zina kaut ko uzrakstīt - "WikiLunis"
rabarberts@84.237.147.138 | 04:08 24.03.2013 | lielas problēmas tev ar uztveri es neesmu nekāds zaļš gurķis kurš pirmo dienu kameru tur rokās, tākā nemāci man kompeni, ja nepatīk bilde ej garām, bet nevis te glupības raksti. paldies. diskusijas beigas.
Late:rabarberts@84.237.147.138 | 04:08 24.03.2013 | lielas problēmas tev ar uztveri es neesmu nekāds zaļš gurķis kurš pirmo dienu kameru tur rokās, tākā nemāci man kompeni, ja nepatīk bilde ej garām, bet nevis te glupības raksti. paldies. diskusijas beigas.
ah nu vareeji jau visu saraksti iepostot. pirmais komentaars krietni vien spilgtaaks